Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

1 minute ago, MiddleClass said:

Kako Zalgiris treci sa +58? Zar se ne gleda ukupna kos razlika u petouglu ako smo svi na 5-3?

I ja to mislim. Zato sam se i raspisao. Zalgiris ide dalje kako god okrenes i to prevashodno zahvaljujuci onom karanju nas

Hapoel s 2 poraza otvara jos jednu kartu za plejof nekom drugom, s 2 poraza sigurno ne idu u PO.

E sad, zavisi koga tuku od 2 tekme. Ako tuku Makabija, pred zadnje kolo stoji ovako

5. Hapoel 23-14
6. Zalgiris 22-15
7-9 Mi, PAO, Monako 21-16

Onda. mi ako tucemo Reala, Zalgiris ispusi od Pariza, PAO tuce Efesa a Monako Hapoela opet svi imamo 22-16

I opet mini tabela.

A ako Zalgiris tuce Pariza bole ih kurac i idu dalje, a mi smo sedmi jer imamo 3-1 u trouglu s Monakom i PAO. Ne znam ko je osmi i deveti tada

S druge strane, ako Hapoel ispusi od Makabija, ulaze u zadnje kolo s 22-15 i opet se otvara cirkus.

Videcemo za vikend kad jese odigraju sta ce biti

Zapravo bole me kurac za sve scenarije u kojima ne mozemo da budemo sesti lolol

Edited by Ratamahatta

• Replies 18.4k
  • Views 824k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Efes se iskupio za prošlogodišnje šikaniranje a i za ono što su iznervirali Mišu.

@Ratamahatta a misliš da ne bi upali s nama u krug, aha.

Dobro bre, ljudi, je l' možemo da se malo poradujemo i popijemo koju, pre nego što se bacimo u novi stres??

giphy.gif

5 minutes ago, Valk said:

Efes se iskupio za prošlogodišnje šikaniranje a i za ono što su iznervirali Mišu.

Dobro bre, ljudi, je l' možemo da se malo poradujemo i popijemo koju, pre nego što se bacimo u novi stres??

Sta su onda kurac i pobedjivali ako necemo da se zanimamo

Jos na svu ovu muku sto sad ja tu secem i lepim, jebeni Ataman ce dan kasnije moci da kalkulise sta mu treba jer ce imati rezultate iz Madrida, Kaunasa i Monaka

Edited by Ratamahatta

22 minutes ago, JPM said:

Da, ali u regularnom delu. Plej of je druga prica, mi smo jaci od njih a tad se igra tuca.

Mi u EL eleminacijama imamo solidnih 0-4 u istoriji kluba, a 90 poena ne mozemo ovih dana ni Asvelu da zabranimo

A upravo smo odigrali 37 plejof utakmica jer od prvog do trinajstog odlucuje konjski nokat

Edited by Ratamahatta

Smarate s ovim kalkulacijama. Šesti sigurno nećemo biti.

Uživajte u tome što smo sigurno u top 10 I da se u Madrid ide rasterećeno, pa šta bude.

Just now, red star forever said:

Smarate s ovim kalkulacijama. Šesti sigurno nećemo biti.

Uživajte u tome što smo sigurno u top 10 I da se u Madrid ide rasterećeno, pa šta bude.

Idemo da rastereceno tovarimo Tavaresa

17 minutes ago, Valk said:

Tek ako pobede u Atini!

Ne secam se ovako zajebane sezone sa rezultatima, bude ponekad neka mini tabela s 3 tima max pa kako ispadne. Ovo je cele sezone cirkus

2 poraza pa padnes s drugog na deveto, onda 3 pobede pa se popnes s devetog na osmo

Secam se kad smo prvi put karali Reala kodnji. To je bila jedna od prvih tekmi koje su iznedrile legendu srpske kosarke - Davidovac Dejana

Do tada najveca pobeda gosn Alimpijevic Dusana, dagger trojkom podgrejanog lesa Peroa Antica pred kraj za +4

Tose niko nije nado

Edited by Ratamahatta

imamo li šanse za sedmo ili osmo mesto ako izgubimo u Madridu ili smo sigurno deveti?

2 minutes ago, Heaviside said:

imamo li šanse za sedmo ili osmo mesto ako izgubimo u Madridu ili smo sigurno deveti?

Mislim da sam u onim kalkulacijama video da ima sanse za 8-mo mesto u slucaju poraza od Reala.

Moze u vise varijacija

Ako Hapoel kara Monakoa i Efes Panatinaikosa

Ako Barsa tuce Bajerna, sva 4 tima od 7-10 mesta bi imala 21-17

Mi 3-3 u toj tabeli. 0-2 Barsa, 1-1 PAO, 2-0 Monako. Ako smo u toj mini tabeli prvi ili drugi - onda smo 7/8

Ima jos varijanti, zavisi ko ce koga tuci u zadnjem kolu

Vadi nas sto imamo dobar skor protiv PAO i Monaka u slucaju poraza

Ako npr. mi izduvamo, a Barsa, PAO i Monako pobede, deseti smo i igramo u gostima protiv Barse frust Sve samo to ne.

Ako Barsa pobedi, a PAO i Monako izgube - mi osmi

Ako Monako pobedi, Barsa i PAO izgube - mi osmi

Ako PAO pobedi, Barsa i Monako izgube - mi osmi

Edited by Ratamahatta