April 10Apr 10 1 minute ago, MiddleClass said:Kako Zalgiris treci sa +58? Zar se ne gleda ukupna kos razlika u petouglu ako smo svi na 5-3?I ja to mislim. Zato sam se i raspisao. Zalgiris ide dalje kako god okrenes i to prevashodno zahvaljujuci onom karanju nasHapoel s 2 poraza otvara jos jednu kartu za plejof nekom drugom, s 2 poraza sigurno ne idu u PO.E sad, zavisi koga tuku od 2 tekme. Ako tuku Makabija, pred zadnje kolo stoji ovako5. Hapoel 23-146. Zalgiris 22-157-9 Mi, PAO, Monako 21-16Onda. mi ako tucemo Reala, Zalgiris ispusi od Pariza, PAO tuce Efesa a Monako Hapoela opet svi imamo 22-16I opet mini tabela.A ako Zalgiris tuce Pariza bole ih kurac i idu dalje, a mi smo sedmi jer imamo 3-1 u trouglu s Monakom i PAO. Ne znam ko je osmi i deveti tadaS druge strane™, ako Hapoel ispusi od Makabija, ulaze u zadnje kolo s 22-15 i opet se otvara cirkus. Videcemo za vikend kad jese odigraju sta ce biti Zapravo bole me kurac za sve scenarije u kojima ne mozemo da budemo sesti Edited April 10Apr 10 by Ratamahatta
April 10Apr 10 Efes se iskupio za prošlogodišnje šikaniranje a i za ono što su iznervirali Mišu.@Ratamahatta a misliš da ne bi upali s nama u krug, aha. Dobro bre, ljudi, je l' možemo da se malo poradujemo i popijemo koju, pre nego što se bacimo u novi stres??
April 10Apr 10 5 minutes ago, Valk said:Efes se iskupio za prošlogodišnje šikaniranje a i za ono što su iznervirali Mišu.@Ratamahatta a misliš da ne bi upali s nama u krug, aha.Dobro bre, ljudi, je l' možemo da se malo poradujemo i popijemo koju, pre nego što se bacimo u novi stres??Sta su onda kurac i pobedjivali ako necemo da se zanimamo
April 10Apr 10 Jos na svu ovu muku sto sad ja tu secem i lepim, jebeni Ataman ce dan kasnije moci da kalkulise sta mu treba jer ce imati rezultate iz Madrida, Kaunasa i Monaka Edited April 10Apr 10 by Ratamahatta
April 10Apr 10 22 minutes ago, JPM said:Da, ali u regularnom delu. Plej of je druga prica, mi smo jaci od njih a tad se igra tuca.Mi u EL eleminacijama™ imamo solidnih 0-4 u istoriji kluba, a 90 poena ne mozemo ovih dana ni Asvelu da zabranimoA upravo smo odigrali 37 plejof utakmica jer od prvog do trinajstog odlucuje konjski nokat Edited April 10Apr 10 by Ratamahatta
April 10Apr 10 Smarate s ovim kalkulacijama. Šesti sigurno nećemo biti. Uživajte u tome što smo sigurno u top 10 I da se u Madrid ide rasterećeno, pa šta bude.
April 10Apr 10 Nije u redu da se ne prisetimo ove milosrdne egzekucije, nekako ostalo zaboravljeno u ...prvom poluvremenu:https://www.instagram.com/reel/DW9lagxDez-/
April 10Apr 10 Just now, red star forever said:Smarate s ovim kalkulacijama. Šesti sigurno nećemo biti.Uživajte u tome što smo sigurno u top 10 I da se u Madrid ide rasterećeno, pa šta bude.Idemo da rastereceno tovarimo Tavaresa
April 10Apr 10 17 minutes ago, Valk said:Efes se iskupio za prošlogodišnje šikaniranje a i za ono što su iznervirali Mišu.@Ratamahatta a misliš da ne bi upali s nama u krug, aha.Dobro bre, ljudi, je l' možemo da se malo poradujemo i popijemo koju, pre nego što se bacimo u novi stres??Tek ako pobede u Atini!
April 10Apr 10 Ne secam se ovako zajebane sezone sa rezultatima, bude ponekad neka mini tabela s 3 tima max pa kako ispadne. Ovo je cele sezone cirkus2 poraza pa padnes s drugog na deveto, onda 3 pobede pa se popnes s devetog na osmoSecam se kad smo prvi put karali Reala kodnji. To je bila jedna od prvih tekmi koje su iznedrile legendu srpske kosarke - Davidovac DejanaDo tada najveca pobeda gosn Alimpijevic Dusana, dagger trojkom podgrejanog lesa Peroa Antica pred kraj za +4Tose niko nije nado Edited April 10Apr 10 by Ratamahatta
April 10Apr 10 2 minutes ago, Heaviside said:imamo li šanse za sedmo ili osmo mesto ako izgubimo u Madridu ili smo sigurno deveti?Mislim da sam u onim kalkulacijama video da ima sanse za 8-mo mesto u slucaju poraza od Reala.
April 10Apr 10 Moze u vise varijacijaAko Hapoel kara Monakoa i Efes PanatinaikosaAko Barsa tuce Bajerna, sva 4 tima od 7-10 mesta bi imala 21-17Mi 3-3 u toj tabeli. 0-2 Barsa, 1-1 PAO, 2-0 Monako. Ako smo u toj mini tabeli prvi ili drugi - onda smo 7/8Ima jos varijanti, zavisi ko ce koga tuci u zadnjem koluVadi nas sto imamo dobar skor protiv PAO i Monaka u slucaju porazaAko npr. mi izduvamo, a Barsa, PAO i Monako pobede, deseti smo i igramo u gostima protiv Barse Sve samo to ne.Ako Barsa pobedi, a PAO i Monako izgube - mi osmiAko Monako pobedi, Barsa i PAO izgube - mi osmiAko PAO pobedi, Barsa i Monako izgube - mi osmi Edited April 10Apr 10 by Ratamahatta