April 11Apr 11 46 minutes ago, Valk said:Ne hvali ga niko, ne podmecine podmeci Ti, posto sam ja pitao "sta je za pohvalu" a ne "ko ga hvali".
April 11Apr 11 "Klub ovom prilikom izražava zadovoljstvo jer je Ebuka Izundu tokom pregovora na prvom mestu razmatrao ponudu našeg kluba, imao razumevanja i ogromnu želju da ostane košarkaš Crvene zvezde, i pored velikog broja ponuda evroligaških klubova koje je imao nakon odlične sezone koju ima u našem dresu."Videlo se iz aviona koliko uživa i kako je eksplodirao. Dobar momak skroz, dobar saigrač. Sjajna vest! Sad da se 🔒Bolomboj, kako znamo i umemo.
April 11Apr 11 1 minute ago, uini said:ne podmeci Ti, posto sam ja pitao "sta je za pohvalu" a ne "ko ga hvali".Mislila sam da tumačiš kao da ga ja hvalim pa kao "šta je tu za pohvalu", nesporazum.
April 11Apr 11 problem sa sasom je sto mi uglavnom igramo ono sto protivnik nametne, ja i dalje verujem da cemo u sledecih nekoliko el tekmi insistirati na nasoj igri, pa sta bude. a moglo bi biti sve od ispadanja u prvoj tekmi plej ina do f4. vidimo se u atini!!!
April 11Apr 11 3 hours ago, Valk said:Najjače je kako emituje mirnoću i coolness dok onako magijari po terenu a kažu svi (na čelu sa Sašom) da je jako emotivan i da baš teško podnosi krizu u koju je zapao. Evidentno je da je imao podršku, sve druge konstrukcije su neosnovane. Najjaču podršku je imao od bekova Asvela, da je tu bilo formata ovih što su ga skorije uštopovali na petoparcu, ostali bi suhe paje sinoć
April 11Apr 11 5 hours ago, karmacoma said:Najjaču podršku je imao od bekova Asvela, da je tu bilo formata ovih što su ga skorije uštopovali na petoparcu, ostali bi suhe paje sinoćKad te čuva Šekil Herison lako je ubaciti otvorenu trojku, daj ti koš protiv defanzivnih zveri iz Pariza ako si baja.Batler u poslednje vreme nije mogao da ubaci otvoren šut, promašivao je polaganja. Nije bilo toliko do odbrane (uvek je i do odbrane, ali nije bila presudna), koliko do njega. Iskreno se nadam da je izašao iz krize i da će za početak da trpa brata Fakua, Gabija Deka i ostale Abaldee™.
April 11Apr 11 Super za Izundua, samo ne znam šta čekaju sa Bolombojem. Ne želim da mislim da ga ćelavac ne želi u timu naredne sezone...
April 11Apr 11 37 minutes ago, Michael Krueger said:Super za Izundua, samo ne znam šta čekaju sa Bolombojem. Ne želim da mislim da ga ćelavac ne želi u timu naredne sezone...Možda sam tebe već pitao ili nekog drugog. Nije ni bitno.Čemu to ćelavac? Šta dobijaš time?
April 11Apr 11 Jeste ali se to fakat koristi kao nacin (polu)uvrede a meni je tacno 0% jasno zasto. Zasto se ne moze kritikovati neko bez snizavanja diskusije na neki nivo vredjanja fizickog izgleda coveka?
April 11Apr 11 27 minutes ago, JPM said:Jeste ali se to fakat koristi kao nacin (polu)uvrede a meni je tacno 0% jasno zasto. Zasto se ne moze kritikovati neko bez snizavanja diskusije na neki nivo vredjanja fizickog izgleda coveka?Nazivan je Saša i džukelom, tako da mu ćelavac dođe kao tepanje.Slažem se sa ovim što si napisao, da ne bude zabune.
April 11Apr 11 Pa ima goatee ali ga ne zovemo GOAT Shaming na osnovu fizičkih karakteristika je, nažalost, duboko ukorenjen i ljudi nisu ni svesni da ga koriste redovno.Jedino je ok Žvalavi, tako je kako je. Edited April 11Apr 11 by Valk