April 11Apr 11 16 minutes ago, uini said:u prvom mandatu sam pizdeo što su ga otpustili u decembru, mislio sam da nije fer, ne samo zbog post-covid prazne hale, nego i zato što treba malo više od 2ipo meseca da se vaspostave principi u igri.ako mi veruješ, ni sada ga ne bih razvlačio da je u fazonu, igram to što igram, pravim odluke na tom nivou koji nije sjajan ali nije ni najgori na svetu - samo da nema tog korporativnog prodavanja jagovih muda za bubrege. stalno najpre sebe štiti, jednostavno mi je to osnovni red flag kod trenera.pisao sam nekoliko puta da je thibs sličnih nazora i razumevanja košarkaške igre ali nema igrača ili navijača knicksa koji će reći lošu reč o njemu, iako su svesni da se mnoge tekem gube zbog njegovih limita. mnoge od onih najvažnijih.međutim, nikada nije okrivio igrača i igrači su zato spremni da poginu za njega.kao što rekoh, budi u nečemu vrhunski, ne moraš da budeš obavezno genijalan strateg.To razvlacenje igraca je tvoje dijagonalno citanje i nevoljenje Sase O."Trener je rekao da veruje u mene. Ja sam rekao: ‘Hajde da to potvrdimo’. Mislim da ceo stručni štab i svi ostali veruju u mene, i dobar je osećaj kada – čak i kad prolaziš kroz loš period – imaš ljude koji stoje uz tebe. To je verovatno najvažnije”, rekao je Batler"
April 11Apr 11 Bila bi odlicna fora da celavi ima 1 tajno cekmeze s akcijama koje otvara samo u eleminacijamaKao ona rakija za diplomu i svatove Edited April 11Apr 11 by Ratamahatta
April 11Apr 11 16 minutes ago, MiddleClass said:To razvlacenje igraca je tvoje dijagonalno citanje i nevoljenje Sase O."Trener je rekao da veruje u mene. Ja sam rekao: ‘Hajde da to potvrdimo’. Mislim da ceo stručni štab i svi ostali veruju u mene, i dobar je osećaj kada – čak i kad prolaziš kroz loš period – imaš ljude koji stoje uz tebe. To je verovatno najvažnije”, rekao je Batler"nema potrebe da se pravimo kao da sam ja cuo od nekoga, pa prepricavam; sve je dokumentovano na portalima i ostalim mrezama.
April 11Apr 11 14 minutes ago, Ratamahatta said:Bila bi odlicna fora da celavi ima 1 tajno cekmeze s akcijama koje otvara samo u eleminacijamaKao ona rakija za diplomu i svatovekoliko puta sam se nadao da tim za koji navijam, klub ili repka, cuva nesto opasno za do or die trenutke.obicno, da ne kazem uvek, sw ispostavi da ono sto si cepao cele sezone / turnira, cepas i sada.to je jedino logicno, jer nije ovo vreme u kojem na planini nesto vezbas 2ipo meseca, pa se spustis medju zemljane iznenadis time neke narode i narodnosti u 1/4finalu.zavisicemo od dana koji ima 6 najbitnijih igraca [cmm, butler, nwora, moneke, bolomboy ili izundu, kalinari ili ojeleye] i toeto.
April 11Apr 11 Mi smo uradili to sto je do nas. Za mene dovoljno. Necu da kukam za neke nesrecne poraze nego idemo dalje da se sibamo. Edited April 11Apr 11 by Fanta
April 11Apr 11 26 minutes ago, Ratamahatta said:Bila bi odlicna fora da celavi ima 1 tajno cekmeze s akcijama koje otvara samo u eleminacijamaKao ona rakija za diplomu i svatoveI wouldn't put money on that.I dalje mislim da je limitiran trener koji živi i umire od ISOa. Sa očajnom odbranom 80% utakmice, koju bi ovaj fizički potentan roster trebalo da kida. Ako ISO igrači zakažu ili ih zatvore, on plan B nema, što smo videli protiv Barse I Partizana... Ako nas uvede u TOP6 bar, izješću svoja g, ali nemam poverenja u njega... To što je ultra antipatičan i nije toliko bitno trenutno...
April 11Apr 11 30 minutes ago, MiddleClass said:Kako smo pobjedom u poslednjem kolu 28% sedmi, ako smo sad 100% sedmi? Hvala, greškom sam ukucao da PAO trenutno ima 22 pobede u scenariju pobeda u Madridu.Trebalo bi da je ovako:Zvezdine šanse za plasman u ligaškom delu u zavisnosti od ishoda utakmice protiv Reala** Računato po trenutnim kvotama kladionica za preostale utakmice, uz pretpostavku da se kvote (verovatnoće) ne menjaju na osnovu ishoda odigranih mečeva
April 11Apr 11 Ja se pre nadam da će Kalinari da ode u mesaru da boksuje junad i da će da stigne kokošku u dvorištu. Toliko ste dosadni da mi dođe da stavim Sašu u avatar i da se nateram da se zapljunem na vrh svake nove strane. Obožavam ovog momka. Bukvalno je pola čovek - pola mlađi brat.
April 11Apr 11 pa stavi obrad ajvartar, legitimna opcija borbe za koju me zabole ( :da ponovim - verujem u ovu ekipu i protiv reala i u plejinu/ofu, bez obzira na to ko je vs ekipaisto sam uverenja da je obrad najlosija karika ove posade, sad kada je jago otisao.dodatni problem je sto je jago igrao 10mins a obrad vozi 40, jer takav je posaoali cim napravi neku mrvicu dobrog, ja ga pohvalim, tako da je sve okej. isti tretman ima od mene kao sto on tretira igrace.
April 11Apr 11 12 minutes ago, kralj said:Obožavam ovog momka. Bukvalno je pola čovek - pola mlađi brat. to je toSlika u rečniku pored likable.Najjače je kako emituje mirnoću i coolness dok onako magijari po terenu a kažu svi (na čelu sa Sašom) da je jako emotivan i da baš teško podnosi krizu u koju je zapao. Evidentno je da je imao podršku, sve druge konstrukcije su neosnovane.Kad sam kod magijarenja, iskočio mi neki davni tvit u kojem Kodi priča koliko uči samo gledanjem Miše na treninzima. Well, bio je baš dobar i vredan đak
April 11Apr 11 8 minutes ago, Valk said:Evidentno je da je imao podršku, sve druge konstrukcije su neosnovane.nije oupste tema podrska butleru, vec pojedinacno i ekipno svakom igracu;ja bih sad mogao da pomislim, kako tvoja konstrukcija pociva iskljucivo na srecnom svrshetku, tj novoj butlerovoj epskoj partiji.kako bi izgledalo to verovanje, da je sinoc sutirao 2 od 7 (nije slucajno odabran omer)?uostalom, kako je zavrsio lik koji ima najbolji plejmejkerski instinkt & tacno razume sta treba da se igra?obrad je korporativni lik cije reci ne znace puno, pre svega njemu samom, vec su za jednokratnu upotrebu.nije dobar strateg, nije lojalan timu, ne stoji iza svojih tvrdnji: sta on tacno radi za pohvalu?
April 11Apr 11 Popular Post 18 minutes ago, uini said:pa stavi obrad ajvartar, legitimna opcija borbe za koju me zabole ( :da ponovim - verujem u ovu ekipu i protiv reala i u plejinu/ofu, bez obzira na to ko je vs ekipaisto sam uverenja da je obrad najlosija karika ove posade, sad kada je jago otisao.dodatni problem je sto je jago igrao 10mins a obrad vozi 40, jer takav je posaoali cim napravi neku mrvicu dobrog, ja ga pohvalim, tako da je sve okej. isti tretman ima od mene kao sto on tretira igrace.snapinsta_Dudo6wL6.mp4
April 11Apr 11 34 minutes ago, uini said:sta on tacno radi za pohvalu?Ne hvali ga niko, ne podmeći, osvrnula sam se na Batlera isključivo a ne na druge igrače i SO odmos sa njima (onoliko smo ga pljuvali zbog Grejema, me included).Pošto vrlo pažljivo pratim i slušam šta neko kaže a ne šta PoRtaLi (jebote!) prenesu, otud znam i šta je rekao za Džereda kad su ga novinari direktno pitali za pad forme.Neću se nastavljati, imam da se bavim farbanjem jaja (gledaj pa se nadoveži na Jaga i Sašu, nisi odavno).
April 11Apr 11 1 hour ago, Michael Krueger said:Sa očajnom odbranom 80% utakmice, koju bi ovaj fizički potentan roster trebalo da kida.Bojim se da je ova ekipa defanzivno potentna samo u teoriji. U praksi ozbiljnu odbranu u kontinuitetu mogu da igraju dva i po igrača - Ojeleye, Bolomboy + Kalina kad je odmoran, sit, raspoložen i nabrijan.Eventualno još CMM, ali u ovoj ulozi i sa ovolikom potrošnjom nemamo taj luksuz da još i pritegne u odbrani.