April 14Apr 14 1 hour ago, JPM said:Jeziva Semijeva genetika...kaka rucerda brate mili...1 hour ago, Gutterball said:Ma Valk ljubomorna...Takoe, krenula da dižem tegove, da obaramo ruke Šemi i ja.
April 14Apr 14 23 minutes ago, Valk said:Takoe, krenula da dižem tegove, da obaramo ruke Šemi i ja.Gadna svekrva rastes.... Edited April 14Apr 14 by kronostime
April 14Apr 14 Semi mi se cini mrsavije nego u Valensiji S tim tricepsima radi sklekove s Puntom na ledjimaBatler i Kodi imaju dobra ramena, za ulaz dusu dalo. Kao Djenka
April 14Apr 14 12 hours ago, MiddleClass said:Ako dobijemo idemo na Pao i Valensiju. Neka hvala. Bolje Barsa pa Monako pa Oli Ovo je sigurna matematika, drugi rezultati nemaju uticaja?
April 15Apr 15 Ako izgubimo od Reala najverovatnije ćemo biti ili 9 ili 10 znači idemo na Oly (osim ako Pao izgubi onda bi bili 7-mi(i Monako da izgubi) ali mislim da će pre srušiti dvoranu...)Ako pobedimo Real:ako pobedi Hapoel igramo protiv njihako pobedi Monako igramo protiv Valensijeako izgubi Žalgiris igramo protiv Fenera (u ovom slučaju bi bili 6-ti pa ne bi igrali playin meč)za prva 2 slučaja bi igrali playin meč protiv Pao da odbranimo 7-mu poziciju
April 15Apr 15 Crveno-beli će prvu sledeću utakmicu Evrolige odigrati sa 20 odsto smanjenim kapacitetom hale zbog dešavanja na "večitom" derbiju, u okviru 35. kola.Takođe, klub će morati da plati kaznu od 50.000 evra.Zvezda je kažnjena i u duelu sa Parizom zbog korišćenja lasera i moraće da izdvoji 10.000 evra za tu kaznu.
April 15Apr 15 1 hour ago, Milosh76 said:Crveno-beli će prvu sledeću utakmicu Evrolige odigrati sa 20 odsto smanjenim kapacitetom hale zbog dešavanja na "večitom" derbiju, u okviru 35. kola.Takođe, klub će morati da plati kaznu od 50.000 evra.Zvezda je kažnjena i u duelu sa Parizom zbog korišćenja lasera i moraće da izdvoji 10.000 evra za tu kaznu.Ali cemo od EL dobiti skoro 330,000€ u Junu od kazni izrecenih danas timovima koji su prekrsili salery cap...ps. jebali ih laseri, dokle vise???
April 15Apr 15 11 hours ago, ivan9999 said:Ako izgubimo od Reala najverovatnije ćemo biti ili 9 ili 10 znači idemo na Oly (osim ako Pao izgubi onda bi bili 7-mi(i Monako da izgubi) ali mislim da će pre srušiti dvoranu...)Ako pobedimo Real:ako pobedi Hapoel igramo protiv njihako pobedi Monako igramo protiv Valensijeako izgubi Žalgiris igramo protiv Fenera (u ovom slučaju bi bili 6-ti pa ne bi igrali playin meč)za prva 2 slučaja bi igrali playin meč protiv Pao da odbranimo 7-mu pozicijuPo meni je ubedljivo najgora varijanta da idemo na Pao.
April 15Apr 15 Ja mislim da je totalno nebitno protiv koga igramo, idemo najverovatnije u plej in, to je jedna utakmica. Mi smo dokazali da možemo da dobijemo bukvalno svakoga od mogućih protivnika. Veće je pitanje dnevne forme, šuterskog raspoloženja, i energije, to je to. Naravno, razliku pravi da li igraš kući ili u gostima....Mada... I to ne mora biti...
April 15Apr 15 Samo da ona Valk ne krene sa uštipcima i veseli Rata da ne smara sa levim ulazom Vujadina Subotića.
April 16Apr 16 Hajde mi večeras da pobedimo i obezbedimo sedmo mesto pred plej in, to je samo po sebi odlična pozicija.