April 13Apr 13 2 hours ago, MiddleClass said:Cima se povrijedio krajem prvog. Jel ulazio u drugo?Šta bi sa Čimarom?
April 13Apr 13 12 hours ago, kralj said:Onda najbolje da dobijemo šugavi Real.Koji ne vrijedi ni pišljiva boba 🤪
April 14Apr 14 Ako dobijemo idemo na Pao i Valensiju. Neka hvala. Bolje Barsa pa Monako pa Oli Edited April 14Apr 14 by MiddleClass
April 14Apr 14 Kodi trenira boks, kad ne trenira košarku. Kači stalno na IG reels iz ringa.U svakom slučaju, jedino mi ide na živce kolike trepavice ima
April 14Apr 14 lepe su mu trepavice.kouč saša ima novi set lepih misli i izjava ali opet ih ima toliko, da predlažem da se svako bavi istraživačkim radom u svoja 4x zida.
April 14Apr 14 20 minutes ago, Valk said:U svakom slučaju, jedino mi ide na živce kolike trepavice imaA možda je to maybelline
April 14Apr 14 27 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:A možda je to maybellineMa Valk ljubomorna...
April 14Apr 14 10 minutes ago, JPM said:Jeziva Semijeva genetika...kaka rucerda brate mili...imala je snaznije ruke nego ja-ivo andric