April 10Apr 10 2 hours ago, Valk said:54,55% šuta za tri - 12/22, od osnivanja nisu imali takvo prangijanje Nisu imali ni takvu odbranu protivnika od šuta za tri.
April 10Apr 10 1 hour ago, Ratamahatta said:Necemo mi proci Valensiju, najmanje nam leze ubedljivo. Stavise, siguran sam da bi nam bili najgori mecap oni ili Barselonaslazem se za valensiju, oni su ekipa koja nam ne odgovara po puno osnova; barca nam u teoriji odgovara, vrlo spora i gabaritna ekipa ali sad ne bih rastuzivao koucha dalje od raskida sa yagom
April 10Apr 10 27 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Nisu imali ni takvu odbranu protivnika od šuta za tri.Pa nisi u pravu, ubacivali su i frižidere. Npr ona Huertelova trojka u poslednjoj sekundi napada bukvalno iz mrtvog ugla, Stefan je odigrao odličnu presing odbranu, oterao ga u korner načisto ali ovaj šutnuo frljoku i ušla.@uini do kad ćeš da jašeš na Obradović-Jago "romansi", postalo je prilično degutantno.
April 10Apr 10 8 minutes ago, Valk said:@uini do kad ćeš da jašeš na Obradović-Jago "romansi", postalo je prilično degutantno.tebi je mozda degutantno ali oni su se voleli; nema veze, procitajmo ovaj masterpis, za koji bi nekom konceptualnom umetniku trebalo dva meseca samo skicu da napravi ali nas kouch to samo izbaci organski iz sebe:"Moramo da naučimo nekad kako da igramo u napadu. Imamo mnogo talenta, posebno na centarskoj poziciji, gde smo brzi i pokretni. To su neki faktori na osnovu kojih se bira tim. Asvel ima neke atletski odlične momke, ali smo mi u izolaciji igrali sa Batlerom i Nvorom i kontrolisali igru sa Kodijem, tako da smo igrali kao tim", zaključio je šef struke Beograđana.
April 11Apr 11 2 hours ago, Valk said:Pa nisi u pravu, ubacivali su i frižidere. Npr ona Huertelova trojka u poslednjoj sekundi napada bukvalno iz mrtvog ugla, Stefan je odigrao odličnu presing odbranu, oterao ga u korner načisto ali ovaj šutnuo frljoku i ušla.@uini do kad ćeš da jašeš na Obradović-Jago "romansi", postalo je prilično degutantno.Sestro brate, ubacili su nekoliko teških šuteva, ali makar 70% pokušaja bili su sami ko duhovi ili s nekom jadnom imitacijom dignute ruke reda radi.
April 11Apr 11 Popular Post Komšije, čestitke na plej inu i tucite brutalno najodvratniji kraljevski klub.
April 11Apr 11 7 hours ago, uini said:slazem se za valensiju, oni su ekipa koja nam ne odgovara po puno osnova; barca nam u teoriji odgovara, vrlo spora i gabaritna ekipa ali sad ne bih rastuzivao koucha dalje od raskida sa yagomAli je Barsa najbrža uglavu™, a mi najsporiji
April 11Apr 11 26 minutes ago, Ratamahatta said:Ali je Barsa najbrža uglavu™, a mi najsporijipa sad, ako mislis isto sto i ja, slazemo se.medjutim, zaista mislim da smo bolja ekipa, u smislu da smo ekipa u prajmu a oni prevejani veterani.videcemo, ja mislim da mozemo i sa realom da igramo ako se donose dobre i pravovremene in-game odluke, makar u jednoj tekmi koja nam je mentalno rasterecenija od onih pre ili kasnije.mada ono sinoc ne ohrabruje.
April 11Apr 11 To sam i ja mislio jesenas uoci prvog duela, da su gerijatrija i da cemo ih tranzicijom iskarati k'o sanske koze. Tad smo bili u najboljoj formi u celoj sezoniMedjutim, u 2 tekme protiv njih smo mozda ubacili 20 poena ukupno a da nije bilo na siluMoze da se dobije, ali s FG 60%, FT 90%, asst/to ratio od bar 1.5 i selekcijom faulova gde nijedan nije na sutuSatoranski i Laprotivola sa svojih 70 godina u zbiru donose ekipi mnogo vise od CMM-ovog atleticizma i Batlerovog... batlerstva. Spanskog Dobrica od Brizuele da ne pominjem. Mislis da si sve pokrio, a onda manje istetovirani Ernangomez sazida poziciju pod kosem, ili Veseli krene da puni s 4-5 metaraVrlo su specificni i cudni, kad igraju protiv slicnih sebi - tad gerijatrija dolazi do izrazaja. Kad igraju protiv muha bez glave poput nas - daljinski je kodnji i oni odlucuju sta se gleda taj danKlajburna namerno nisam ni spomeno
April 11Apr 11 23 minutes ago, Ratamahatta said:Moze da se dobije, ali s FG 60%, FT 90%, asst/to ratio od bar 1.5 i selekcijom faulova gde nijedan nije na sutufakat su nam isekli tranziciju oba puta, pogotovo u barseloni. fakat treba ubacivati otvorene šuteve da bi se dobila ozbiljna ekipa u tekmi na ispadanjeali smo fakat i mi igrali pogrešno, kladili se na dva igrača u izolaciji, dok su oni igrali proper basket u napadu, gde je najbolji šut onaj koji je otvoren, nebitno da li si punter, clyburn ili satoransky i vesely. fakat smo igrali skoro 15 poslednjih minuta bez centra, potpuno neobjačnjiva ideja za takvog protivnika, gde nam u prethodnih 25 mins svi centri igraju jako dobro a mi šutiramo za tri više od 20% a manje od 25%nemamo mi steph curryja i ant edwardsa da bi tvrdoglavo gurali neku unapred zacrtanu storiju, moramo igrati u kontekstu date tekme.
April 11Apr 11 u prvom mandatu sam pizdeo što su ga otpustili u decembru, mislio sam da nije fer, ne samo zbog post-covid prazne hale, nego i zato što treba malo više od 2ipo meseca da se vaspostave principi u igri.ako mi veruješ, ni sada ga ne bih razvlačio da je u fazonu, igram to što igram, pravim odluke na tom nivou koji nije sjajan ali nije ni najgori na svetu - samo da nema tog korporativnog prodavanja jagovih muda za bubrege. stalno najpre sebe štiti, jednostavno mi je to osnovni red flag kod trenera.pisao sam nekoliko puta da je thibs sličnih nazora i razumevanja košarkaške igre ali nema igrača ili navijača knicksa koji će reći lošu reč o njemu, iako su svesni da se mnoge tekem gube zbog njegovih limita. mnoge od onih najvažnijih.međutim, nikada nije okrivio igrača i igrači su zato spremni da poginu za njega.kao što rekoh, budi u nečemu vrhunski, ne moraš da budeš obavezno genijalan strateg.
April 11Apr 11 Ne samo Barsa, ima jos timova koji nam ne lezeBarsa nam ne lezi jer imaju IQ - napred cede vreme i cekaju najbolji sut, u odbrani odlicno selektiraju koji ce od nasih da zavrsava i kako. Discomfort zone non-stopKad igraju s nama cilj im je da uspore tempo i smanje broj poseda i odradili su 80% poslaValensija nam pravi visak bukvalno u svakom napadu kako lopta ide, to je stari dobri kolektiv udruzenog rada. Kako su nas oprali u Pioniru nije mi ni bilo zao, uzivo samBatlera su manje vise svi vec nasli nacin kako da ustopuju, Nvora ako krene da tribla i napadi se svedu na to da CMM nadriblava stepbek trojke ili uvaljuje Kalenicu i Bolomboju da pucaju trojke iz kornera, to je to vidimo se najesenPod ustopovavanjem Batlera ne mislim na ogranicavanje poena koje ce ubaciti, vec na 5 TO koje ce iz njega isforsirati. Odma ide rizik brzog izlaska iz bonusa, foul trouble, nesportske na po terena, 3 bacanja s po terena, moras da igras nezniju odbranu, ubijanje napadackog momentuma i upadanje ekipe u jendek i slicno. Respect the fucking ball.Da im celavi pusta pre i posle svakog treninga zadnjih 12-13 minuta iz OAKE, tu su sve greske iz kojih treba da se uci kako ne igrati kosarku u prolece. Ono sto vrlo retko igramo i uspevamo je nase drugo najbolje oruzje posle tranzicije - osovina Batler - Bolomboj. U Atini smo to eksploatisali 2-3 minuta i unistili smo ihSto kroz pik, sto kroz rudarenje i odvlacenje cuvara dole, ne secam se ko je rudario na 3 i 4, mislim Ojeleye i jos neko Edited April 11Apr 11 by Ratamahatta
April 11Apr 11 5 minutes ago, az67 said:Zvezdine šanse za plasman u ligaškom delu u zavisnosti od ishoda utakmice protiv Reala** Računato po trenutnim kvotama kladionica za preostale utakmice, uz pretpostavku da se kvote (verovatnoće) ne menjaju na osnovu ishoda odigranih mečevaKako smo pobjedom u poslednjem kolu 28% sedmi, ako smo sad 100% sedmi?