April 10Apr 10 Šteta što su komšije pustile zelene, mogli smo i bolje. Ali dobro. Sad u Madrid po pobedu.
April 10Apr 10 Mnogo se lakše pogađa kad nema pritiska, zato su i ubacivali veš mašine. Ajmo sad mi bez pritiska da dobijemo Real...
April 10Apr 10 3 minutes ago, Michael Krueger said:Mnogo se lakše pogađa kad nema pritiska, zato su i ubacivali veš mašine. Ajmo sad mi bez pritiska da dobijemo Real...Misliš da sudije neće napraviti pritisak?
April 10Apr 10 Just now, Ratamahatta said:I dalje smo zivi za top 6Ali sam raspolozen pa me boli kurac da razmisljamNismo. Kako? Neki krugovi da Zalgiris izgubi a mi, Monako i Pao pobedimo?
April 10Apr 10 Evo popizdio sam nestoAko mi tucemo Reala, Zalgiris Pariza, PAO Efesa, a Monako i Makabi Hapoela - goes as followsZalgiris peti s 23-15, ne ulazi u krug6-9: Svi 22-16. Mi, Monako, PAO i HapoelNa toj mini tabeli samo prvi ide u plejofMi imamo 4-2. 2x karali Monako, PAO i Hapoel 1-1 oba H2H, s boljom kos razlikom protiv obaNe smem da gledam da li neko ima bolje A ako Zalgiris izduva od Pariza, uz sve ove ostale iste pretpostavke iznad - pravi se mini tabela od 5 timova s 22-16Tu imamo 5-3 i onaj grozomoran poraz iz Kaunasa ulazi u kalkulaciju. 2 od tih 5 timova ce prociMalo kasnije cu i kos razlike racunati pa javim da li nas taj scenario vodi daljeAko Hapoel dobije bilo sta, mi ne idemo u 6 Edited April 10Apr 10 by Ratamahatta
April 10Apr 10 9 minutes ago, MiddleClass said:Bravo Zvezdo! 🔴⚪Batler Nvora mvpKodi i Cima standardno doktorske partijeNe da je bitno, ali kako Nwora kad je Džered elektrošokovao tim izvučen iz Mariana Trencha?
April 10Apr 10 1 minute ago, JPM said:Nismo. Kako? Neki krugovi da Zalgiris izgubi a mi, Monako i Pao pobedimo?valjda ako hapoel iygubi obe
April 10Apr 10 1 minute ago, JPM said:Nismo. Kako? Neki krugovi da Zalgiris izgubi a mi, Monako i Pao pobedimo?Ili da Zalgiris izgubi, ili Hapoel da izgubi dve
April 10Apr 10 Lakse se dise sad, mozda i mozemo da zakuvamo u Madridu sa nekom dobrom suterskom partijom.Jesmo li u najgorem slucaju sedmi ako to dobijemo?
April 10Apr 10 Jasiel Fernandez gospodar prvog stintaDoduše, samo u napadu Edited April 10Apr 10 by MeanM@
April 10Apr 10 4 minutes ago, MeanM@ said:Žalgiris izgubi, a napravi se sumanuti krug od 6-10. mesta. Teška priča5-910-12 su Barsa, Dubai i Makabi. Oni takodje mogu da imaju mini tabelu za prolaz, ako svi budu imali 20-18To ce biti ako Barsa ispusi od Svetislava doma, Dubai kara Valensiju i Makabi kara Hapoela i ne znam sta igraju zadnje kolo Edited April 10Apr 10 by Ratamahatta