Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

6 minutes ago, harper lee said:

To je standardna forma i tako se i pisu saopstenja na temu ovakvih stvari. Formalno sluzi da se zastiti integritet ostecenog mada ovde nema svrhe jer svi znamo o kome se radi. No, forma se postuje i kad je redundantna.

Formu poštuju i kad je to potpuno besmisleno samo mastiljari i zlonamerni. Ovi su zlonamerni.

• Replies 18.4k
  • Views 822.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

1 minute ago, napadaj said:

Formu poštuju i kad je to potpuno besmisleno samo mastiljari i zlonamerni. Ovi su zlonamerni.

Kakvu zlu nameru prema svom igracu kojeg debelo placa moze imati uprava kluba? Jasno je svakom sa dva grama mozga da je cela poenta ove akrobacije od saopstenja pokusaj da se dogadjaj distancira od Caciluka i to je sve. Nema tu nikakve zle namere prema Kalini, dzaba si isturio patkometarske antene i ponadao se.

I meni je to privuklo pažnju. Da KK nije umešan u ovo i da je Kalinić izvređan na bazi toga što je Srbin, pisalo bi 'mučki provokator/ustaša izvređao legendu kluba Nikolu Kalinića'

Ovako samo jedan od prvotimaca

4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

I meni je to privuklo pažnju. Da KK nije umešan u ovo i da je Kalinić izvređan na bazi toga što je Srbin, pisalo bi 'mučki provokator/ustaša izvređao legendu kluba Nikolu Kalinića'

Ovako samo jedan od prvotimaca

I ti si grobar tako da nije cudno sto te je privuklo ono sto se babi snilo.

1 hour ago, Кристофер Лумумбо said:

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da su slike grafita na ulazu u stambenu zgradu u kojoj živi jedan od prvotimaca našeg kluba, a koje su se pojavile u srpskoj javnosti, prvenstveno društvenim mrežama - grub pokušaj pojedinca (za sada NN lica) da na ličnom planu (ne sportskom ili bilo kakvom drugom) diskredituje lik i delo našeg igrača.

Kako bi sprečili bilo kakve dalje spekulacije, moguću politizaciju ovog slučaja ili dalju diskreditaciju našeg igrača, obaveštavamo javnost da je klub u stalnom kontaktu sa igračem, kao i da je policija pravovremeno informisana o ovom događaju i već ima određene informacije o motivu i počiniocu ovog (ne)dela.

Klub se, kao i igrač neće dalje oglašavati u javnosti do zaključenja istrage nadležnih organa. KK Crvena zvezda Meridianbet

Jesu li u međuvremenu saznali o kom prvotimcu se radi?

Neka mu se sagnu govna snsovska. Kalina heart

Promašujete poentu svi.

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da su slike grafita na ulazu u stambenu zgradu u kojoj živi jedan od prvotimaca našeg kluba, a koje su se pojavile u srpskoj javnosti, prvenstveno društvenim mrežama - grub pokušaj pojedinca (za sada NN lica) da na ličnom planu (ne sportskom ili bilo kakvom drugom) diskredituje lik i delo našeg igrača.

Slike grafita su problem, pojedinac znači koji je slikao želi da diskredituje lik i delo našeg igrača. Znači, ne grafiti, nego slike grafita su problem. Mondo, npr, a to je Telekom prenosi saopštenje Zvezde ali ne prenosi nigde o kakvim grafitima je reč. Nestvarno.

Edited by theanswer

48 minutes ago, harper lee said:

To je standardna forma i tako se i pisu saopstenja na temu ovakvih stvari. Formalno sluzi da se zastiti integritet ostecenog mada ovde nema svrhe jer svi znamo o kome se radi. No, forma se postuje i kad je redundantna.

Kada su branili trenera i Kalinu od An(đ)usa, saopštenje je ipak imalo drugačiju formu. A ako je išta sigurno, to je da i grafitdžija i Anđus imaju istog gazdu.

Ovako na prvu loptu, možda neko upućeniji zna šta misli Kalina o kapitenskoj traci, jer ovo može da poruka od najvernijih da ne talasa puno oko toga.

Ovo polako prelazi sve granice. Bukvalno treba prestati pratiti sport.

5 minutes ago, Filozof manijak said:

Ovo polako prelazi sve granice. Bukvalno treba prestati pratiti sport.

Ili pružiti svojim igračima još veću podršku, ja sam za to.

1 hour ago, harper lee said:

Kakvu zlu nameru prema svom igracu kojeg debelo placa moze imati uprava kluba? Jasno je svakom sa dva grama mozga da je cela poenta ove akrobacije od saopstenja pokusaj da se dogadjaj distancira od Caciluka i to je sve. Nema tu nikakve zle namere prema Kalini, dzaba si isturio patkometarske antene i ponadao se.

I ja se pitam kako je moguće da uprava kluba koja dobija pare od ugovora sa vlašću u raznim poslovima pokušava da ublaži slučaj zbog toga što jedan od glavnih igrača tog kluba protestuje protiv iste te vlasti.

Baš se jako pitam otkud to i gde bi oni.

44 minutes ago, *edited by mod said:

Ovako na prvu loptu, možda neko upućeniji zna šta misli Kalina o kapitenskoj traci, jer ovo može da poruka od najvernijih da ne talasa puno oko toga.

ne znam, al sam zapazio detalj koji daje odgovor na tvoje pitanje. na promociji dresa spikerka poziva prvotimce da izađu na binu zarad fotografisanja. deda staje i pušta kalinića da prvi izađe, pretpostavljam znajući ko je alfa mužjak u tom timu, kalina mu pak pokazuje da mora on da izađe prvi

sitan detalj, al govori koliko je kalinić lagan po pitanju kapitenstva

jebe mu se baš za traku, zna on da je alfa, alfa je bio i u prošloj sezoni

Treba otici na prvu domacu utakmicu, ostaviti glas tu skandirajuci Kalini, napustiti dvoranu pre pocetka utakmice i ne vratiti se nikad vise dok se sve ne promeni

2 hours ago, *edited by mod said:

Kada su branili trenera i Kalinu od An(đ)usa, saopštenje je ipak imalo drugačiju formu. A ako je išta sigurno, to je da i grafitdžija i Anđus imaju istog gazdu.

Vidis, to meni nije uopste sigurno. Da sam zaludni grobar sa cetiri razreda osnovne i meni bi palo na pamet da na ovaj nacin ubacim crva u klub koji mrzim.

1 hour ago, napadaj said:

I ja se pitam kako je moguće da uprava kluba koja dobija pare od ugovora sa vlašću u raznim poslovima pokušava da ublaži slučaj zbog toga što jedan od glavnih igrača tog kluba protestuje protiv iste te vlasti.

Baš se jako pitam otkud to i gde bi oni.

Protestovao je i Davidovac pa mu niko nije ostavljao nepismene ljubavne poruke ispred vrata.