September 11, 2025Sep 11 Oni su doslovno svi imbecili. 100%, SVI do jednoga.Ne do bog da Kalina naiđe na izvođača radova dok je u poslu, rastaviće ga od života, tri traumatologije mu neće pomoći.
September 11, 2025Sep 11 6 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Oni su doslovno svi imbecili. 100%, SVI do jednoga.Ne do bog da Kalina naiđe na izvođača radova dok je u poslu, rastaviće ga od života, tri traumatologije mu neće pomoći.Meni je sve oko ovog uradka sumnjivo, cak i ovolika kolicina gresaka.
September 11, 2025Sep 11 10 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Ne do bog da Kalina naiđe na izvođača radova dok je u poslu, rastaviće ga od života, tri traumatologije mu neće pomoći.Pa zbog Kaline bi bila šteta, da nosi ološa na duši.@harper lee kad god se zajebem pa krenem da čitam neke komentare na IG postovima KKCZ, umre mi poneka crveno-bela ćelija u organizmu. Ne bi verovao šta sve mentolske kreature daju sebi za pravo da pišu na račun igrača.
September 11, 2025Sep 11 Realna opcija je i ovo što Harper piše, da je neki od umobolnijih grobara ovo uradio. Istraga™ će utvrditi
September 11, 2025Sep 11 12 minutes ago, harper lee said:Meni je sve oko ovog uradka sumnjivo, cak i ovolika kolicina gresaka.Mene ne čudi, oni su zaista imbecili. Prosečni IQ 85.
September 11, 2025Sep 11 2 minutes ago, Valk said:Pa zbog Kaline bi bila šteta, da nosi ološa na duši.@harper lee kad god se zajebem pa krenem da čitam neke komentare na IG postovima KKCZ, umre mi poneka crveno-bela ćelija u organizmu. Ne bi verovao šta sve mentolske kreature daju sebi za pravo da pišu na račun igrača.Ma znam, neke sam vec peglao na X-u. Samo kazem da nema potrebe raspredati teorije zavere oko necega sto lako moze biti podmetacina ili individualni cin nekog degenerika.
September 11, 2025Sep 11 4 minutes ago, harper lee said:Ma znam, neke sam vec peglao na X-u. Samo kazem da nema potrebe raspredati teorije zavere oko necega sto lako moze biti podmetacina ili individualni cin nekog degenerika.U zavisnosti od reakcije javnosti videćemo i da li će da bace pod voz nekog žrtvenog jarca.Meni je blisko ovo Minijevo, da se pruži masovna podrška Nikoli, ali se plašim da nema toliko hrabrih cigana u Areni.
September 11, 2025Sep 11 1 hour ago, harper lee said:Protestovao je i Davidovac pa mu niko nije ostavljao nepismene ljubavne poruke ispred vrata.Nije ni Davidovac u milosti. Njegov brat koji vodi ovde klub isto ima problema samo drugačije prirode.
September 11, 2025Sep 11 7 hours ago, sigurnost said:Ovo je za gašenje svetla.Inace do sada nije bilo za gasenje svetla? Zao mi je Kaline, koji za mene bog, najvise zbog drugog mandata u zvezdi, ali Stimara je u pravu.Ali, kod mene licno ne menja nista sustinski, ionako cu u potpunosti bojkovati ovu sns KKCZ nakazu, sto bi po mom misljenju jedino bilo logicno u ovom vremenu. Isto mislim da bi trebalo da urade i navijaci one druge sns KK nakaze.
September 12, 2025Sep 12 Košarkaši Crvene zvezde uveliko prolaze kroz pripremni period za novu sezonu, a sledeći izazov očekuje ih ovog petka, duel protiv ekipe Pariza (17.45) u okviru međunarodnog turnira na Kipru.Direktan prenos meča možete da pratite na kanalu TV Arenasport 2 Premium.
September 12, 2025Sep 12 Izgleda da smo bez Kaline i Monekea na ovom turniru. Kalina na ELPA sastancima, Moneke snima reklamu za EL.
September 12, 2025Sep 12 1 hour ago, FPLS said:Moneke snima reklamu za EL.Kad pre...Što Dobrić kapiten ne ide? Edited September 12, 2025Sep 12 by JPM