Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Oni su doslovno svi imbecili. 100%, SVI do jednoga.

Ne do bog da Kalina naiđe na izvođača radova dok je u poslu, rastaviće ga od života, tri traumatologije mu neće pomoći.

• Replies 18.4k
  • Views 822.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

6 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Oni su doslovno svi imbecili. 100%, SVI do jednoga.

Ne do bog da Kalina naiđe na izvođača radova dok je u poslu, rastaviće ga od života, tri traumatologije mu neće pomoći.

Meni je sve oko ovog uradka sumnjivo, cak i ovolika kolicina gresaka.

10 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Pa zbog Kaline bi bila šteta, da nosi ološa na duši.

@harper lee kad god se zajebem pa krenem da čitam neke komentare na IG postovima KKCZ, umre mi poneka crveno-bela ćelija u organizmu. Ne bi verovao šta sve mentolske kreature daju sebi za pravo da pišu na račun igrača.

Realna opcija je i ovo što Harper piše, da je neki od umobolnijih grobara ovo uradio. Istraga će utvrditi

12 minutes ago, harper lee said:

Meni je sve oko ovog uradka sumnjivo, cak i ovolika kolicina gresaka.

Mene ne čudi, oni su zaista imbecili. Prosečni IQ 85.

2 minutes ago, Valk said:

Pa zbog Kaline bi bila šteta, da nosi ološa na duši.

@harper lee kad god se zajebem pa krenem da čitam neke komentare na IG postovima KKCZ, umre mi poneka crveno-bela ćelija u organizmu. Ne bi verovao šta sve mentolske kreature daju sebi za pravo da pišu na račun igrača.

Ma znam, neke sam vec peglao na X-u. Samo kazem da nema potrebe raspredati teorije zavere oko necega sto lako moze biti podmetacina ili individualni cin nekog degenerika.

4 minutes ago, harper lee said:

Ma znam, neke sam vec peglao na X-u. Samo kazem da nema potrebe raspredati teorije zavere oko necega sto lako moze biti podmetacina ili individualni cin nekog degenerika.

U zavisnosti od reakcije javnosti videćemo i da li će da bace pod voz nekog žrtvenog jarca.

Meni je blisko ovo Minijevo, da se pruži masovna podrška Nikoli, ali se plašim da nema toliko hrabrih cigana u Areni.

1 hour ago, harper lee said:

Protestovao je i Davidovac pa mu niko nije ostavljao nepismene ljubavne poruke ispred vrata.

Nije ni Davidovac u milosti. Njegov brat koji vodi ovde klub isto ima problema samo drugačije prirode.

7 hours ago, sigurnost said:

Ovo je za gašenje svetla.

Inace do sada nije bilo za gasenje svetla?

Zao mi je Kaline, koji za mene bog, najvise zbog drugog mandata u zvezdi, ali Stimara je u pravu.

Ali, kod mene licno ne menja nista sustinski, ionako cu u potpunosti bojkovati ovu sns KKCZ nakazu, sto bi po mom misljenju jedino bilo logicno u ovom vremenu. Isto mislim da bi trebalo da urade i navijaci one druge sns KK nakaze.

Košarkaši Crvene zvezde uveliko prolaze kroz pripremni period za novu sezonu, a sledeći izazov očekuje ih ovog petka, duel protiv ekipe Pariza (17.45) u okviru međunarodnog turnira na Kipru.

Direktan prenos meča možete da pratite na kanalu TV Arenasport 2 Premium.

Jedva čekam malo da pogledam.

da pises savicu skauting report u 14 sms poruka

Izgleda da smo bez Kaline i Monekea na ovom turniru. Kalina na ELPA sastancima, Moneke snima reklamu za EL.

1 hour ago, FPLS said:

Moneke snima reklamu za EL.

Kad pre...

Što Dobrić kapiten ne ide?

Edited by JPM