Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Jos bih na gornju listu dodao i Olajinku. Ali glavni kreativci su nam Balkanci: Krunic, Ivanic, Katai pa i Elsnik (mada tehnicki nije Balkanac) koji ce da se muce u uslovima saune. Jos ako zaigraju i Arnautovic i Radonbjic, bice horsko: Ubi nas vlaga. Za Naira nema brige, taj ce da sparta kao navijen i na 100% vlaznosti.

• Replies 6.5k
  • Views 301.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

• Author
18 hours ago, Dimitrije said:

Pafos je trenutno bolji klub od Zvezde jer, da parafraziram Harpera, Zvezda je uvozno-izvoizna firma a Pafos je fudbalski klub. Zvezda se bavi prodajom kvaliteta i uvozom, uglavnom mediokriteta i tako zaradjuje. Pafos ne izvozi svoje dobre igrace vec klub stalno raste kupovinom novih i kvalitetnijih jer ima bogatog gazdu. Zbog uvozno-izvoznih poslova, Zvezda nije uigrana do kraja prelaznog roka. Pafos je uigran jer je tim na okupu vise sezona. Sto dovodi do stavke da Pafos ima bolji tim cak i da individualno nema bolje igrace od Zvezde.

Primer gde je Pafos superiorniji od Zvezde je njihova tranzicija. Oni to rade kroz pas i zato igraju brze i lako stvaraju sanse. Realizacija tih sansi im je odlicna. Zvezdina tranzicija je najcesce kroz posed gde igrac koji je poveo tranziciju ceka priliku ili za sut, ili za centarsut, ili za zavrsni pas. Ta tranzicija zavisi od individualnog kvaliteta pojedinih igraca (ako moze da predribla, pretrci, nadjaca, centrira, sutne) a ne od timske igre. Buduci da Zvezda nema brzih igraca (osim Babike i Radonjica), njena tranzicija nije brza. (Radonjic je na zalost povredjen jer je igrac koji je u stanju da individualnim kvalitetom sam zavrsi tranziciju i poentira. Babika jednostavno nema osecaj sta da uradi sa loptom kada je u sansi da poentira.) Generalno, Zvezda igra strasno sporo za nivo LS i za LE.

Pafos nece nista da uradi ako/kada udje u LS, jer nema kvalitet za taj nivo, ali nema ga ni Zvezda.

Nema Pafos nista brze igrace od Zvezde, to zavisi od odredjenih match up-ova pa se ponekad stice utisak da je neko brzi a neko sporiji. Razlog zasto imaju neuporedivo bolju tranziciju i generalno cistije mehanizme u igri je upravo ono sto ste napisali u prvom postu, oni za razliku od nas imaju kontinuitet. Mi pokusavamo da manjak kontinuiteta koji dolazi zbog fanaticne prodaje igraca cim za njih stigne ozbiljna ponuda nadoknadimo individualnim kvalitetom ali to moze do nekog nivoa, kad naletis na tim slicnog kvaliteta gubi se ta razlika u individualnom kvalitetu i onda onaj ko ima veci kontinuitet ima i vece sanse za uspeh, plus igra logicniji fudbal. U kolektivnom sportu medjusobno poznavanje performansi i navika saigraca je strasno bitna stvar a to moze doci samo iz duzih perioda zajednickog treniranja i igranja.

Nisam ja mislio da imaju brze igrace, ali brze igraju, brze prenose loptu, brze donose odluke (razloge za sta ste i vi gore detaljno objasnili). Pri tome su agresivniji, igraju na granici faula, fanaticno se brane kada su u skripcu, plus su namazani. Ukratko, igraju pametnije od Zvezde. Zvezda nema vremena da sa kontinualnim odlascima-dolascima uspostavi ni ritam igre a jos manje automatizam. Uz to, igra utakmice u Evropi sa jednim timom, a u domacem prvenstvu sa drugim timom. Pa kako onda da stekne automatizam i ritam u kratkom periodu kvalifikacija za LS.

Igra se revans u Limasolu u 21h, tamo se predvidja vlaznost vazduha oko 80% i 27-28 stepeni.

Zgazicemo ih. Provukli su se na Marakani...

Nemam nikakve sumnje da će biti gaženje. Nešto kao Grasshopers “one” godine.

Lech - Genk 1:4

Još je prvo poluvrijeme.

Šta mislite o treneru Celja ? Bas lepo igraju ,možda da probamo sa takvim sledeći put .To sto nije uspelo sa Baharom ne znaci da treba odustati .Milojevic znamo šta može i sa njim nema nekog iskoraka ,pravio je on rezultate ali taj fudbal tek povremeno zaliči na nesto ,ogroman novac se troši a mi nemamo jednostavne automatizmu u igri .Igra je prespora ,da li su igrači spori ili ne ,realnost je da je ovo mučno za gledanje .

Tako se i prethodni mandat završio ,postalo je ne gledljivo .

Edited by elementary

Ne znam ima li Deki Stanković neku astronomsku platu u Spartaku, ali iz više razloga mi ne deluje kao nerealna opcija.

Ne znam samo u kakvim je odnosima sa Terzom.

Deki je izgoreo ovde ,isto vidim i u Spartaku se dešava .

Edited by elementary

Btw ja strašno cenim drugog Milojevića, ali to je već zatvorena knjiga čini mi se.

5-1 za Genk, a usput su i penal promasili. Leh je tragikomicna ekipa, ona impotencija sa igracem vise na Rajku je bila simptomaticna.

Kako smo se diletantski primili na Milojeviceve bajke o Poljacima i pomislili posle meca u Poznanju da smo nekakva kaznena ekspedicija...

Brzo nas je bezvezni Pafos vratio u realnost.

8 minutes ago, elementary said:

Šta mislite o treneru Celja ? Bas lepo igraju ,možda da probamo sa takvim sledeći put .To sto nije uspelo sa Baharom ne znaci da treba odustati .Milojevic znamo šta može i sa njim nema nekog iskoraka ,pravio je on rezultate ali taj fudbal tek povremeno zaliči na nesto ,ogroman novac se troši a mi nemamo jednostavne automatizmu u igri .Igra je prespora ,da li su igrači spori ili ne ,realnost je da je ovo mučno za gledanje .

Tako se i prethodni mandat završio ,postalo je ne gledljivo .

Ne znamo tacno ni sta moze Milojevic. On je doveden da pravi rezultate a ne da unapredjuje fudbalsku igru. Mozda Miloje nije u stanju da razvija moderan ofanzivni fudbal, ali to necemo moci da znamo sve dok je klub uvozno-izvozno preduzece koje nije u stanju da za godinu dana iz svoje omladinske skole stvori 4-5 standardnih prvotimaca, vec ih odmah proda. Barak je pokusao da od Zvezde napravi napadacki tim koji igra moderan fudbal, pa su brzo digli ruke od njega jer je zaredjao seriju slabih rezultata, sto je bila cena totalne promene filozofije sportskog sektora koju je pokusao Barak. Coveka je zapravo zanimao fudbal vise od rezultata. Medjutim, i vecina navijaca trazi rezultate a manje ih zanima fudbal. Na primer, navjaci se odusevljavaju kako smo pobedjivali Linkoln u drugoj i Leh u prvoj utakmici. Medjutim, ta igra nije bila bolja od onog sto smo gledali u utorak. Samo je protivnik bio slabiji.

Nama treba nova uprava gde klupski direktor nije opsednut milionskim transferima i hitnom prodajom svega sto je talentovano i sto vredi. Treba nam uprava ciji je cilj da Zvezda bude prepoznata kao lokalni protagonista dobrog fudbala, a ne dobrih transfera. Da bude kao recimo Bode. Da iz godine u godinu fudbalski napreduje. To moze da znaci da ce biti perioda slabijih rezultata, ali to je ok.

To može da se desi samo sa privatizovanim (ne na ovaj šibicarski način) klubom i u uredjenoj državi, gde ista ne izvlači milione iz istog u svoje džepove. A to će biti tek kada se rodi i sazre jedan Robespjerović.

Krstović prešao u Atalantu iz Lećea za 25mil.

Ko bi rekao, ono malo kod nas što je igrao baš loše bilo, jeste se trudio ali nije izgledalo nešto perspektivno.

Posle u Slovačkoj i Lećeu nisam ga gledao.

Svaka čast, srećno mu bilo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.