Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Mogla bi nova tema, zar ne @Dimitrije ? 😁

• Replies 6.5k
  • Views 300.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

• Author
1 hour ago, Dimitrije said:

Gospodin Cam-Saracevic je proslu sezonu odigrao u praskoj Slaviji. Na 23 utakmice postigao 0 golova. Za ofanzivnog vezistu/napadaca prilicno losa statistika. Njegova pozajmica mi sugerira da verovatno necemo da otkupimo Enema, koji je bar postizao golove a ima i kvalitete koji su se pokazali kao korisni (nije Serif ali je bolji od Pavkova). Za Enema je Terzic u nedavnom intervjuu rekao da je "Zver od igraca" za koga moze da se dobije osmocifrena kolicina evra. Da li je odlucio da te pare ostavi sinu Kostadinu?

Zanima me sta se desava sa jos nekim igracima na poozajmici. Da li Erakovic ide na pripreme sa Zvezdom ili se vraca u Zenit? Sa pozajmica nam se verovatno vracaju Milson i Babika. A ima i drugih pozajmljenih koji ce da se vrate kao Sljivic, Ado, Balsa Popovic, Sremcevic. Bice tu jos i momaka sa dualnom registracijom sa Graficarom. Srecom, Lekovic i Prucev su pronasli nove klubove. Copy-past Milsona smo vec doveli. Imamo i novog Palestinca/Izraelca. Babika je brz igrac sa vrlo malo tehnickih i realizatorskih kvaliteta pa cemo ili da ga ponovo zajmimo ili ce da provede sledecu sezonu kod nas. U avgustu ocekujemo "bas, bas, bas bombu" koja moze odmah da zaigraza prvi tim Stutgarta kako rece Stankovic. Bomba je navodno brzo krilo visokih igrackih kvaliteta. Ali u avgustu nam bomba mozda nece trebati ako se ne kvalifikujemo za LS. Bice guzva na pripremama. Sto rece prosle godine Milojevic, kako sa 40+ igraca da obavljas pripreme za kvalifikaciju za LS?

Covek nema nikakvih dodirnih tacaka sa Enemom, niti su sllicni igraci niti igraju na slicnim pozicijama. Cam je, zapravo, po nacinu igre najblizi Andriji Maksimovicu.

U opisu radnog mesta mu pise da je centralni napadac ili ofanzivni vezni. To bas nisu pozicije na kojima je igrao Maksimovic. Uz to je fizicki deluje jaci od Maksimovica. Ali dobro. Mislio sam da ako dovode napadaca/ofanzivnog vezistu da pored trojce postojecih napadaca nece dalje da racunaju na Enema.

• Author
36 minutes ago, Dimitrije said:

U opisu radnog mesta mu pise da je centralni napadac ili ofanzivni vezni. To bas nisu pozicije na kojima je igrao Maksimovic. Uz to je fizicki deluje jaci od Maksimovica. Ali dobro. Mislio sam da ako dovode napadaca/ofanzivnog vezistu da pored trojce postojecih napadaca nece dalje da racunaju na Enema.

Pa, pogledajte malo klipove i videcete sta igra kroz celu karijeru. A igra na pozicijama iza spica, prednjem veznom ili krilnim pozicijama. To su pozicije na kojima uglavnom igra Maksimovic ili Ivanic, to je taj tip igraca. Enem je klasican spic i samo na toj poziciji moze da igra i kao jedini napadac i kao target-man u formacijama sa dva spica. Ne znam da li ce Enem ostati, biti dalje prodat ili (najmanje realno) vracen u OFK ali sta god da odluce s njim to nema nikakve veze sa dovodjenjem ovog igraca.

Pogledao sam klipove i slazem se sa vasom ocenom. Prema onome sto sam ovlas procitao razumeo sam da Cam moze da igra kao ofanzivni vezista, napadaci krilo. Ocigledno ne moze da igra spica. Maksimovica se slabo secam jer je malo igrao i menjao pozicije. Imao sam utisak da igra nesto izmedju 8 i 10 a da je na krilo guran i da mu ta pozicija nije narocito odgovarala.

Evo nove teme

• kud u maglu Simoviću unpinned this topic
  • Hamlet Strašni locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.