Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

pa sad, možda je zbog povreda, slabo sam pratio Zvezdu ove sezone, zapravo sam prvi put gledao sinoć, tako da ne znam koj e sve nedostupan

ovaj Milson je bio dostupan, vidim da je ušao, ali je novi igrač dobio prednost. mada nije da je i Milson nešto pokazao za vreme na terenu, delovao je kao skuplja, ali smo malo skuplja verzija našeg Kalulua

Edited by Ted

• Replies 6.5k
  • Views 301.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Babika je za otvoren teren.

Uopšte me ne bi iznenadilo da sutra bolje odigra protiv nekog Štutgarta nego protiv Pafosa.

Ili da uništiti Jurčevića ako neki Blagoje odluči da se nadigrava fantom

Edited by Milošica

Nema leba od export-import mafijašlog preduzeća.

Rutiniraće nas tamo, mnogo su uigraniji plus bolji trener.

Meni lično je i le uspeh imajući u vidu šta rade a i izbeći ćemo par neprijatnih rezultata u lš.

Edited by sasha

pretpostavljam da će stručni štab morati drugačije da postavi igru tamo, naročito nakon Bgd iskustva. juče posle tekme je neko od onih konsultanata na Areni rekao da se oni nisu branili i taktizirali protiv Dinama, iako su doneli gol razlike sa gostovanja, već su igrali presing. odnosno, neće oni čuvati rezultat i igrati bunker

rekao bih da Zvezda ima kvalitet da parira i pobedi u gostima, a na kraju krajeva samo je gol razlike i bez pravila gola u gostima. otežavajući faktor jeste klima, ako je sad tamo pakao, a verovatno jeste

12 minutes ago, Ted said:

pa sad, možda je zbog povreda, slabo sam pratio Zvezdu ove sezone, zapravo sam prvi put gledao sinoć, tako da ne znam koj e sve nedostupan

Obavezno da ispratiš i revanš fantom

Imao sam utisak da se previše igra po bokovima uz nabacivke iz kojih se nije izrodila nijedna šansa. Ne postoji distributer na sredini terena, nije to ni Ivanić iako trenutno jeste najkreativniji igrač. Elšnik i novi crnac nisu odigrali ništa.

Ja sam izgleda jedini koji ovde ne tvrdi da Pafos ima boljeg trenera, ne zato što je Miloje dobar, nego zato što ja pojma nemam ko je ovaj Španac. Vi ostali izgleda pratite kiparski fudbal. Svaka čast.

13 minutes ago, Milošica said:

Babika je za otvoren teren.

I za to treba da znaš kad da dodaš ili da šutiraš. Ovaj ne ume dobru odluku da donese. Bukvalno atletičar. Crni Lazar Marković. Trči trči...ne zna gde trči.

3 minutes ago, ubibobi said:

Obavezno da ispratiš i revanš fantom

planiram.......negde mi je običaj da ispratim Zvezdine evrotekme ako me nešto ne spreči, tipa putovanje, odsustvo od kuće, radovi u kući (a to je sad u toku) itsl

Edited by Ted

6 minutes ago, Nikodije said:

iz kojih se nije izrodila nijedna šansa.

Zato što centriraju nikome. Bukvalno Seol 5 puta centrirao baš tamo gde nema naših igrača. Neuigrani, pojma nemaju kretnje jedan drugog. Sve se svodi na neke 2 na 2 minijature.

• Author
54 minutes ago, JPM said:

Ja moram da primetim i to da se kod nas centaršutevi upućuju potpuno nasumično i bezidejno, kao da igrač treba da se otarasi lopte a ne da zna gde i kome asistira. Nekoliko puta se napravio višak po boku i onda usledio centaršut jako i nikome. Dakle ili igrači pojma nemaju sa tehnikom ili niko pojma nema gde se ko kreće.

Zavisi od igraca. Centarsutevi su kao i svaki drugi sut pitanje tehnike, ili je imas ili nemas. Mi smo iz nekog razloga sinoc igrali nervozno i brzopleto u zavrsnicama pa se stekao utisak da igraci ne znaju da centriraju ali objektivno od svih nasih bocnih i veznih igraca jedino Olajinka ima random centarsut i za Babiku jos nisam siguran, ostali su svi dosta jaki na lopti i uvek gadjaju tacno odredjenog igraca ili prostor.

Sinoc je Milojevic podbacio, nadigrao ga je ovaj Spanac na klupi Pafosa, ali znajuci nase navijace oni ce se opet ostrviti na ovog ili onog igraca koji je sinoc lose odigrao. Evo ga Laki odmah pozurio da "objasni" kako smo taoci Ivanica koji nas godinama nosi i godinama je jedan od najvaznijih igraca Zvezde. Nevezano za utakmicu sinoc nama je ubedljivo najvazniji problem ponasanje u prelaznim rokovima. Nominalno mi svake godine imamo po imenima sve jaci i jaci tim ali u kvalifikacije uvek ulazimo sa previse igraca na koje iz raznih razloga ne mozemo da racunamo. Ili su kasno dosli pa nisu uigrani i naviknuti na ekipu, ili nisu prosli pripreme pa se povredjuju kod iole jaceg napora. I tu se stvari malo poboljsavaju, sad bar vise ne prodajemo bitne igrace pre kraja kvalifikacija, ali je to jos uvek nedovoljno. Sinoc nas je pogurao nazad i sticaj okolnosti da se povrede Arnautovic i Radonjic i Krunicu popusti koncentracija pa dobije zuti karton u prakticno gotovom dvomecu ali selekcija mora da ti bude takva da imas spremne alternative jer se povrede i kartoni desavaju. Ni Pafos sinoc nije bio kompletan, plus im se jedan od najvaznijih igraca povredio na utakmici, niko u igri nije ni primetio da covek nedostaje. To su neki naizgled sitni detalji koji su zapravo odlucujuci, ako imas odredjeni profil igraca za kojeg ne mozes da nadjes zamenu ukoliko taj izostane moras da imas takticku "opciju B" za takve slucajeve a ne da ti na ovako vaznoj utakmici prakticno startuje klinac koji je tek dosao pred 40.000 nasih navijaca.

Zvezda je kao klub krenula iz debelog minusa i daleko je jos uvek od A ili visoke B klase evropskog fudbala, neke stvari se popravljaju a neke se vuku kao problem koji tek ceka na resavanje. Ne moze nista preko noci.

Mi smo izgubili zato što nismo imali sredinu, bukvalno smo stihijski napadali i branili se.

2 hours ago, April said:

Drvlje i kamenje na Miloja. Kriv je što ćuti, ali realno, slušamo dva meseca o regionalnoj fudbalskoj velesili, prelaznom roku od 50 milki, budžetu od sto(unapred se računa na LŠ), Terzić mudroseri po nacionalnim frekvencijama, a u stvarnosti mu dva igrača na osetljivim pozicijama igraju poslednju utakmicu protiv Pafosa, najbolji klinci još nisu u sistemu jer čekaju transfer, a nove superakvizicije nisu uopšte prošle pripreme?!

Što, međutim, ne znači da nećete proći na Kipru. Ono što je Pafos promašio juče, najčešće se kažnjava, a posebno to zna Miloje, nije mu prvi put.

Mogli bi forumaši sa stadiona da ocene publiku. Meni je u prenosu izgledalo loše, sve vreme sam čuo komesare sa megafon, ali dozvoljavam da grešim, to je je ipak Arena i moguća kontrola reglera.

Publika bez ikakvog uticaja na meč.

Standardni skečevi, imitacije i koreografije sa Severa.

Ostatak stadiona je bio stondiran brzim golom i nije se povratio do kraja utakmice.

Mene je iznenadila teška seljana na Zapadu. Sem ljudi iz unutrašnjosti (pored mene bila ekipa iz Trstenika) izgledalo mi kao da je bilo ljudi koji ne da su prvi put na utakmici, nego da baš nisu ni sigurni koji je sport u pitanju.

Prethodni put sam na Zapadu bio protiv Benfike prošle godine i atmosfera me podsetila na stara dobra vremena. Baš sam sinoć bio neprijatno iznenađen.

32 minutes ago, harper lee said:

Sinoc je Milojevic podbacio, nadigrao ga je ovaj Spanac na klupi Pafosa, ali znajuci nase navijace oni ce se opet ostrviti na ovog ili onog igraca koji je sinoc lose odigrao. Evo ga Laki odmah pozurio da "objasni" kako smo taoci Ivanica koji nas godinama nosi i godinama je jedan od najvaznijih igraca Zvezde. Nevezano za utakmicu sinoc nama je ubedljivo najvazniji problem ponasanje u prelaznim rokovima. Nominalno mi svake godine imamo po imenima sve jaci i jaci tim ali u kvalifikacije uvek ulazimo sa previse igraca na koje iz raznih razloga ne mozemo da racunamo. Ili su kasno dosli pa nisu uigrani i naviknuti na ekipu, ili nisu prosli pripreme pa se povredjuju kod iole jaceg napora. I tu se stvari malo poboljsavaju, sad bar vise ne prodajemo bitne igrace pre kraja kvalifikacija, ali je to jos uvek nedovoljno. Sinoc nas je pogurao nazad i sticaj okolnosti da se povrede Arnautovic i Radonjic i Krunicu popusti koncentracija pa dobije zuti karton u prakticno gotovom dvomecu ali selekcija mora da ti bude takva da imas spremne alternative jer se povrede i kartoni desavaju. Ni Pafos sinoc nije bio kompletan, plus im se jedan od najvaznijih igraca povredio na utakmici, niko u igri nije ni primetio da covek nedostaje. To su neki naizgled sitni detalji koji su zapravo odlucujuci, ako imas odredjeni profil igraca za kojeg ne mozes da nadjes zamenu ukoliko taj izostane moras da imas takticku "opciju B" za takve slucajeve a ne da ti na ovako vaznoj utakmici prakticno startuje klinac koji je tek dosao pred 40.000 nasih navijaca.

+1

Samo sto nam se desava vec jedno 15 godina (secam se npr. kada smo doveli Laneta Jovanovica, koji nije mogao da bude registrivan na vreme i nije igrao) Takve gluposti nam se nazalost jos uvek desavaju, ja tu ne vidim neki pomak. Takodje debelo platiti Arnautovica i covek posle mesec dana nije fit da igra najbitniji mec sezone...

Izjava Miloja, da nas je Pafos "inzenadio" je trenerska kapitulacija...

Zvezda ako hoće da bude i suštinski dominantan faktor na Balkanu, mora da izađe iz tog mentaliteta pacerske bunkerica ekipe kakav ima Milojević.

Robi je to hteo ali nije imao sredstva da postigne. Mi imamo 4 milke sad za Babiku, neki kasvetniji trener bi umeo da nađe duplo boljeg za duplo manje.

Ono sto smo sinoc odigrali je bilo bas lose, i reklo bi se da smo nadigrani na sivm mogucim poljima. Ako samo to sinoc uzmemo kao jedini reper za poredjenje 2 tima, revans ne treba ni da igramo...

Ipak, rekao bih da je upitanju pre svega nas jako los mec koji je stvorio utisak da smo mi potpuni raspad a oni Barsa iz najbolih dana... Mi moramo da se saberemo i da probamo da odigramo ono sto znamo (Leh tamo) a ne ovo sto smo sinoc pokazali.

Primljen gol u 37 sekundi (valjda najbrzi gol ikada u kvalifikacijama), izostanak Krunica kao najboljeg igraca u toku ove sezone, pogresna postavka ekipe koja je brzo kaznjena, nedostatak adekvatnih zamena na nekim osetljivim pozicijama, povrede bitnih igraca... sve to je dovelo do ove katastrofe sinoc.

Nisam sanjao da Elsnik moze onako lose da odigra, a bogme ni Ivanic. Badza je pljuvalo pola stadiona i njegov deo greha za prvi gol svakako postoji, ali nije on izgubio loptu na centru kao posldnji igrac odbrane, vec je iza njega bilo vise od pola tima i niko nije ni pomislio da zaustavio Koreu...

Rezultat je cista premija u odnosu na ono sto smo odigrali. Lako je i lepo velicati igrace Pafosa, kada im je rival bio potpuno nedorastao utakmici na koju je dosao. Ocekujem da se u revansu pojavimo kao keipa pa da onda vidimo ko je bolji. Za sada bez dileme ima prednost ekipa koja je mnogo vise pokazala.

Nama ostaje da se sad skupimo, zalecimo i pripremimo, pa da na Kipru odigramo muski, da bijemo makar koliko su i oni nas i pokazemo da je ovo sinoc bilo samo lose vece.

Jedino sto imam kao zamerku na Kiprane je ono besomucno valjanje i trosenje vremena svaka 2 minuta. Znamo i mi u LS da se valjamo, ali ovi ljudi se valjali od prvog minuta. Nadam se da ce to da im se osveti jer su bukvalno sinoc mogli da nas dotuku.

Od nasih jedini vredni pomena Milosavljevic i Mateus. Ostali bas bas slabi, ali prosto smo usli u centrifugu svojih gresaka i timski se raspali.

Ja i dalje ne kapiram zasto odlazemo utakmice i zasto igramo sa trecim timom (cak mi to i ne smeta, ali ne u ovoj fazi kada ekipa treba da se uigrava)...

Sve u svemu, rezultat je negativan, ali minimalno i sanse su i dalje tu. NIje smak sveta ni ostatiove godine bez LS, ali mislim uprokos vidjenom sinoc da jesmo bolja ekipa od njih i da to mozemo da dokazemo na Kipru.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.