Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

51 minutes ago, Jesper23 said:

Mi smo izgubili zato što nismo imali sredinu, bukvalno smo stihijski napadali i branili se.

Da, sto je i FPLS primjetio. Katai umjedto Badja je bas losa izmjena. Ako je Magiko morao da udje onda je Ivanic trebao napolje jer je tek izasao iz povrede i crkao je.

10 minutes ago, JPM said:

Zvezda ako hoće da bude i suštinski dominantan faktor na Balkanu, mora da izađe iz tog mentaliteta pacerske bunkerica ekipe kakav ima Milojević.

Robi je to hteo ali nije imao sredstva da postigne. Mi imamo 4 milke sad za Babiku, neki kasvetniji trener bi umeo da nađe duplo boljeg za duplo manje.

lol, daj ne blamiraj se jbt. Robi, koliko god ga ja volio, nje ozbiljan trener. Njegova karjera ti sve govori. Niti je Miloje doveo Babiku. Niti je isti taj Miloje igrao bunker u Milanu, Lehu, Bernu ili ovdje protiv Bodea, Stutgarta, Benfike itd.

Ne moras bas svaku besmislicu da stavis na papir

• Replies 6.5k
  • Views 301.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

24 minutes ago, assignment said:

Izjava Miloja, da nas je Pafos "inzenadio" je trenerska kapitulacija...

Ovo nisam cuo, a gledao sam kzs. Rekao je da nije iznenadjen i da je upravo ovo ono sto Pafos igra i da su do sada na svakom mecu bukvalno dali gol iz prve sanse..

2 minutes ago, MiddleClass said:

Ne moras bas svaku besmislicu da stavis na papir

Što je besmislica, pričam o mindsetu, ne znači da je Robi to znao da uradi, ali je mentalitet taj. Ne možemo mi da sklapamo ekipe spram toga da budemo u podređenom položaju, mi treba da dominiramo.

Elšnik je od januara u očajnoj formi. Penal u derbiju, protiv Lecha kiks, juče penal itd itd. Greši u dodavanjima previše, kasno se oslobađa lopte ( detalj sredinom 2/2 kad je bukalno 5 sekundi zakasnio sa dodavanjem Duarteu ). Uz to Krunić nije igrao, a Ivanić odigrao jednu od najgorih evro utakmica. Kad to staviš sve na vagu, poraz od samo jednog gola razlike je premija i nešto što bi moglo da zasvrbi Pafos u revanšu, baš kao i BodeTa Glimta kad iz Norveške došao samo sa golom prednosti. Zvezda teško da može lošije od ovoga, ali šteta je ipak napravljena, ali ne i nepopravljivo. Umereni sam optimista za revanš, ali se ne bih iznenadio i da bude 2, 3 razlike za Pafos. Tim Zvezde je nestabilan i neuigran u ovom delu sezone. Ako ništa drugo, Liga Evrope je verovatno takmičenje po meri, ali naravno uvek mora da se juri LŠ, iako je jasno da bi tamo usledilo par rezultatskih brodoloma.

To i radimo u domacoj ligi. Sinoc smo podbacili, primili gol posle pola minuta... Miloje je pravio lose izmjene i jbg. Nervoza, lose odluke i igraca i trenera i tu smo dje smo.

Ocekujem Ivanica na 100% u revansu, Krunica i samim tim boljeg Elsnika. Rodrigao se isto vraca. Ivanic Krunic, Elsnik, Duarte i Serfif su 5 naprijed i ima jos jedno mjesto za Babiku / Olajinku. Uopste nisam fan Milsona (iako je na uskom prostoru dosta bolji od obojice) kao ni ideje da Katai igra duze od 15 min.

E da. Bez Radonjica smo sigurno i za revans, a Arnaut mozda bude spreman 15-20 minuta rolleyes

• Author
6 minutes ago, MiddleClass said:

Ovo nisam cuo, a gledao sam kzs. Rekao je da nije iznenadjen i da je upravo ovo ono sto Pafos igra i da su do sada na svakom mecu bukvalno dali gol iz prve sanse..

Tacno. @assignment je kao i ja naseo na jedan naslov koji se sinoc negde pojavio, samo sto sam ja proverio izjavu pre nego sto sam prokomentarisao pa sam video da je covek rekao upravo suprotno. I Veljkovic je izjavio da su Kiprani igrali tacno ono sto im je Milojevic rekao da ce igrati ali da ih je rano primljeni gol izbacio iz ritma i fokusa.

I posle ovog meca sam siguran da smo bolji i da mozemo da ih izbacimo, mada ce posle ovog rezultata biti jako tesko jer je na Kipru skoro nemoguce igrati ako nisi navikao. Ono sto prvo Milojevic mora da skrene paznju igracima je da moraju da budu bezobrazniji, da ne nasedaju i ne gube nerve zbog provokacija, valjanja i kradje vremena kojih ce sigurno biti i da od prvog minuta moraju da sednu sudiji na grbacu za svako valjanje i prenemaganje kako bi na njega navalili pritisak. Valjda cemo i biti kompletni za nedelju dana, osim Radonjica, mnogo bi nam sa svojim iskustvom, znanjem i autoritetom znacio Arnautovic napred.

Imajuci u vidu kako prolazimo na Kipru ocekujem ili 1:1 i ispadanje ili penale.

• Author
13 minutes ago, JPM said:

Što je besmislica, pričam o mindsetu, ne znači da je Robi to znao da uradi, ali je mentalitet taj. Ne možemo mi da sklapamo ekipe spram toga da budemo u podređenom položaju, mi treba da dominiramo.

Jesi li ti gledao utakmicu juce? Mi smo prakticno igrali "viktorije" dok smo imali snage i dok nas Milojevic nije dodatno zakopao uvodjenjem Kataija ocekujuci da mesto Badja pokrije Ivanic koji je do tada vec bio crkao.

Naravno da sam gledao. Igrali smo potpuno nepovezano. Sem voljnog momenta koji je bio jasno prisutan jer sam prvi put video da se Mirko dere na sudiju kao na konja, ostalo sve što sam video je kako jedna tehnički slaba ekipa pokušava da presingom dominira. A ishod je bio da kad pritisnemo, uzmemo loptu na par sekundi pa je opet prodamo. Baš loše.

6 minutes ago, MiddleClass said:

Arnaut mozda bude spreman 15-20 minuta rolleyes

Šta je tom čoveku? Povreda? Čega?

Udarac u zglob na treningu vele

Nije briljirao Elsnik proletos, ali ovo je bas lose. U principu proletos je posledica opustanja jer je jedino takmicenje gde smo ostali da igramo bilo reseno. Mislim da je kljucni problem njegova povreda za reprezentaciju i da on mora da bude fizicki top spreman dabi igrao dobro, a rekao bih da nije spreman.

Ulazak Kataia je bio moranje, ali je napolje morao Elsnik jer se videlo da i pored toga sto je davao lose pasove, imao lose odluke, cesto predugo cekao dok odluci sta ce, opet on bio taj koji je uzimao sve na sebe u zelji da preuzme odgovornost. Ivanic je bio los, crkao je ali opet je bio bolji od Elsnika, a Badzo j vec malo uhvatio ritam i delovalo mi je da ima najvise snage u tom trojjcu...

Inace, atmosfera je bila super do pocetka predstave... tad je otisla spontanost i posvetili smo se koreografiji Volare Kantare. Umesto da grmi stadion, limunada, nicim izazvana... Sto neko napisa, potpuno odsustvo bilo kakvog pracenja utakmice, vise unapred pripremljeni koncert osrednjeg repertoara...

Mada da ne kritikujem samo Sever, oni su u nekim momentima bar pokusavali da navijaju i dignu igrace, istok i zapad su se takmicili ko ce bolje, lepse, kreativnije da vredja random naseg igraca koji ima loptu jer je majmun, debil, idiot, kreten... Kad krene dobro, onda moze da se navija, kada neko pogresi ili igramo lose iste sekunde krecu psovke, vredjanja i iznosenja vrhunski zamisli svakog od tih trenerskih mozgova zarobljenih u telu lika koji sedi na nekom sedistu na tribini umesto da osvaja pehar LS evidentnim znanjem koje poseduje... Prode kakvih sve ideja ima dodje mi da se bacim u onaj kanal na dnu tribine s_d

• Author
2 minutes ago, JPM said:

Naravno da sam gledao. Igrali smo potpuno nepovezano. Sem voljnog momenta koji je bio jasno prisutan jer sam prvi put video da se Mirko dere na sudiju kao na konja, ostalo sve što sam video je kako jedna tehnički slaba ekipa pokušava da presingom dominira. A ishod je bio da kad pritisnemo, uzmemo loptu na par sekundi pa je opet prodamo. Baš loše.

Napisao si da moramo da izadjemo iz "mentaliteta pacerske bunkerice", sto je nesto skroz drugacije od ovoga sto si sad napisao. Niti mi imamo taj mentalitet, niti igramo bunkericu, niti sve i kad bismo hteli da igramo bunkericu nemamo tim za tako nesto. Gubili smo posed prodatim loptama jer smo igrali nervozno i brzopleto a ne zbog ovakvog ili onakvog mentaliteta.

20250820_131912.jpg

7 minutes ago, JPM said:

Zapravo mi uopste nismo tehnicki slaba ekipa, naprotiv, ali jeste mogao da se stekne takav utisak jer igraci koji inace nose ovu ekipu i odlukuju se preciznim loptama i dobrom tehnikom sinoc nisu licili na sebe. Pre svega mislim na Mirka i Timija.

Sto se tice vikanja Mirka, covek je trazio korner, sto je ako cemo da cepidlacimo trebalo i da sudi sudija, jer je on penal svirao kada je lopta izasla van terena a ne u momentu kada je igrac igrao rukom (ili on mislio da je igrao rukom). Umesto toga Spanac je opalio sudijsku loptu (ispada da je prekinuo igru dok je lopta bila u njoj, a zapravo je vec bila u golautu) i od gol sanse i kornera za nas osta lopta za njih ni krive ni duzne...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.