Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

• Author
25 minutes ago, Milosh76 said:

I da nije povredjen svakih mesec dana po 3-4 nedelje. A voljni momenat nikad nije ni imao u Zvezdi. Bljesne on na par utakmica, pokaze da ume i onda ga zabole dupe da se trudi ili trci cak.

Njegova uloga je poslednjih pola sata i to pod uslovom da mu se igra, a obicno ga boli dupe.

Voljni momenat nikad nije imao. Tacka. Nije da on kulira u Zvezdi jer mu se moze, on je takav bio u svim klubovima u kojima je igrao.

• Replies 6.5k
  • Views 301.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Kakav protraćeni talenat i brzina/snaga, a mogao je imati svetsku karijeru da je samo hteo.

Edited by dragance

Pa nije otisao u Marsej za dvocifren broj evropskih novcanica jer nije imao motiv nikada u Zvezdi... Igrao je vrhunski taj period pa se na osnovu toga i prodao.

Od povratka je igrao na mahove, mada tu ne pomaze ni odnos koji ima sa Milojem. Glava je takva kakva je, nepredvidiva i luda, ali bas zato i ne moze sa njim da se kaze definitivno dal e nesto da bude ili nece...

Neka bude da sam lakoveran, ali ja se nadam da ce ove godine da iznenadi (posto malo ko od njega nesto ocekuje)...

kad god neko pomene Radonjića, setim se priče kako je zamalo ubio Đukića (trenera, mislim da je on bio) na parkingu ispred našeg stadiona. kolima, valjda je nešto divljao pa umal da zgazi ovog nesretnika. tad je bio mlad i lud, sad je samo lud

na stranu što je bio grobar pa delija, dešavaju se prelasci, ne volim igrače koji nisu normalni, pa koliko god da su dobri. a ovaj definitivno nije pod vinklu i neće napraviti ni pola onoga što bi mogao. ne znam koji ste ga đavo vraćali

Nije on nikad bio grobar. Ali jeste oduvek bio lud. On je valjda dolazio u Zvezdu na probu, mislim da je cak pola sezone dolazio na treninge iz Nisa, spavao kod Grujica valjda. Ali nasi genijalci ga nisu primili, procenili valjda da nije dovoljno talentovan. Onda je dobio ponudu da igra za Partizan i predje u Partizan. Tu se lepo pokazao, ali glava ostala luda, pa je tako posle jednog derbija kadetske lige kada je Zvezda pobedila 3-0, on dosao u svlacionicu Zvezde i slavio pobedu. Nesto slicno samo na kontra stranu je radio onaj stoper Rakic par godina kasnije...

Ne znam, meni bi da sam trener on bio ogroman izazov, jer je potencijal nenormalan (bez obzira sto vise nije klinac). Mozes da dobijes mnogo. Nije bas da u fudbalu nije bilo takvih dijabola, ali im se zalomi trener koji nadje zicu i naprave cuda. Sto je najbolje on je kod Miloja u prvom mandatu kidao. Svakako je igrac koji moze da napravi ogromnu razliku a nije bas ni da smo mi u situaciji da se takvih igraca lako ratosiljamo.

Ono sto ne ide u prilog mojoj tezi je to sto izgleda in i Miloje nisu bas u dobrim odnosima... Al sve se to promeni kad se napravi neki rezultat. Ocekujem ga u 2p veceras pa kako bude...

A sto bi se cimao kad nema sankcija nikakvih?

On ce dobiti svoje milionce sa bonusima igrao ili ne. Uvek moze da ga zaboli misic, koleno, stomacni problemi... odigra pola sata protiv Javora, pokida, opet je Zvezdina Zvezda...to ga drzi do vikenda... i tako u krug.

šta ja znam, deluje mi da Miloje voli disciplinu i šablone, a ovaj nije ni za jedno ni za drugo. ono, može da izdivlja ako ga ubaciš u poslednjih pola sata i ako mu je dan i da zabije dva komada. ali da se pouzdaš u njega u vezi bilo čega, to ni pod tačkom razno, ili da praviš neki dugoročan plan. za takvo ponašanje, morao bi da budeš na mnogo većem nivou od Radonjića, da bi moglo da ti prođe. i onda samo možda.

bio je odličan posao kada ste ga prodali za dvocifrene milone, to je fakat, pošto realno ne vredi toliko, jer pored tela/veštine dobiješ i um. samo sam se začudio što ste ga vraćali.

• Author
24 minutes ago, Mogli said:

Nije on nikad bio grobar. Ali jeste oduvek bio lud. On je valjda dolazio u Zvezdu na probu, mislim da je cak pola sezone dolazio na treninge iz Nisa, spavao kod Grujica valjda. Ali nasi genijalci ga nisu primili, procenili valjda da nije dovoljno talentovan. Onda je dobio ponudu da igra za Partizan i predje u Partizan. Tu se lepo pokazao, ali glava ostala luda, pa je tako posle jednog derbija kadetske lige kada je Zvezda pobedila 3-0, on dosao u svlacionicu Zvezde i slavio pobedu. Nesto slicno samo na kontra stranu je radio onaj stoper Rakic par godina kasnije...

Ne znam, meni bi da sam trener on bio ogroman izazov, jer je potencijal nenormalan (bez obzira sto vise nije klinac). Mozes da dobijes mnogo. Nije bas da u fudbalu nije bilo takvih dijabola, ali im se zalomi trener koji nadje zicu i naprave cuda. Sto je najbolje on je kod Miloja u prvom mandatu kidao. Svakako je igrac koji moze da napravi ogromnu razliku a nije bas ni da smo mi u situaciji da se takvih igraca lako ratosiljamo.

Ono sto ne ide u prilog mojoj tezi je to sto izgleda in i Miloje nisu bas u dobrim odnosima... Al sve se to promeni kad se napravi neki rezultat. Ocekujem ga u 2p veceras pa kako bude...

Nije on nista posebno kidao u Zvezdi, mada jeste igrao dosta dobro, tim je bio napravljen tako da su maltene svi trcali za njega. Drugo, "menadzerska" ekipa koja ga je tada vodila bukvalno ga je drzala u pritvoru dok se nisu naplatili transferom u Marsej a onda su ga batalili. S obzirom na to iz kojeg miljea su bili ti "menadzeri" morao je koliko-toliko da oznoji dupe kako bi se oni naplatili jer mu alternative nisu zvucale nimalo prijatno a jos manje privlacno.

Nije Radonjic u losim odnosima ni sa Milojevicem ni sa Terzicem, samo tako izgleda jer je na kratkom lancu. U klubu treniraju strogocu kako bi ga nekako privoleli da se makar pred kraj malo posveti karijeri i pokaze kakav je igrac mogao da bude. Tesko je razumeti zasto sebi radi ovo sto radi, mislim da niko ko ga je trenirao ne zna cak ni koliki bi mu bio igracki plafon. Radonjic nema samo tu prirodnu brzinu koja ga ocigledno izdvaja, on je tehnicki izuzetan igrac i nivo tehnike mu ne pada nevezano za to koliko se brzo krece, sto je veoma retko za igrace takvog profila. To kako on "vodi loptu" u punom sprintu, koliko tacno i kontrolisano sebi daje for, naravno u onim retkim trenucima kad je u fokusu i kad mu se igra, je poezija. Arnautovic je za njega poslednja sansa, ako s njim ne proigra i ne uozbilji se onda nikad i nece. Ali male su sanse.

• Author
28 minutes ago, Milosh76 said:

On ce dobiti svoje milionce sa bonusima igrao ili ne. Uvek moze da ga zaboli misic, koleno, stomacni problemi... odigra pola sata protiv Javora, pokida, opet je Zvezdina Zvezda...to ga drzi do vikenda... i tako u krug.

Ma, kakve sankcije, ne razmislja on o tome uopste. Isto ovako se ponasao i u Marseju, u Italiji, gde god je igrao.

Ja stvarno ne mislim da on folira povrede. Više ovo što je harper rekao, da je maksimalno nespreman i da kad hoće da krene da trenira očas posla nešto istegne.,.. Jbg, ja sam večiti optimista, pa se nadam da će da mu dođe iz dupeta u glavu... Kompletniji je igrač i od Milsona i od Babike, samo još da sebi objasni da mora malo više da se posveti treningu da bi to i pokazao...

U onoj sezoni kada je Hvang bio kod nas, delovalo je da imamo nikad bolji tim, ali tom timu je falilo kreacije i nepredvidivosti. I to nas je na tom vrhunskom nivou kostalo. Sada imamo i par igraca koji nisu samo kvalitetni radnici, ali svaki igrac koji ima to nesto nepredvidivo u svojoj igri je cist bonus za nasu ekipu i ja sam voljan da se nadam da ce Radonja to i da pokaze. Nista me ne kosta da se nadam :)

Edited by Mogli

50 minutes ago, Milosh76 said:

Sve i da je tako, Radonjic nije sam sebi dao takav ugovor. Tako da krivis pogresnu stranu

Milsonov problem je sto je i on lud, ali ne kao Radonjic vec nesto kao Kanga. Inace on je sasvim dobar igrac za Zvezdu. Za razliku od Radonjica, koji izgleda nema ambicije da napravi karijeru, Milson i Kanga je imaju (i u klubu i u reprezentaciji). Problem njih dvojce je kratak fitilj i laka uvredljivost (narocito ako ih trener izvodi iz igre ili ih ne uvodi u igru kada oni misle da treba). Uprkos tome, Kanga je, na primer, ostavio dobar trag u Zvezdi i u reprerzentaciji svoje zemlje. Bojim se da Radonjic to nikada nece uspeti osim sto ce da ostavi gorak ukus u ustima navijaca kao i mitove kakav bi igrac bio da ima malo vise razuma i malo vise ambicije da bude fudbaler.

Crvena zvezda igra u sledećem sastavu: Mateus - Seol, Milosavljević, Veljković, Tiknizjan - Krunić, Elšnik - Babika, Ivanić - Duarte - Šerif.

Pa da vidimo sta je smislio MIlojevic.

Nesto mi se cini da ce oni nas napasti od prvog sekunda, da ce manje kalkulisati nego mi. Njima gol takodje mnogo znaci, jer mi onda moramo da damo 2 da bi obezbedili produzetke.

Ocekujem dobru utakmicu.

Ocekivano

17562306627544142316804693471141.jpg

Klupa: Glazer, Guteša, Rodrigao, Badžo, Milson, Katai, Olajinka, Kostov, Stanković, Učena, Radonjić, Aranutović

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.