Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Otputovali su i Arnautović i Radonjić.

Inače, sudi Majkl Oliver.

• Replies 6.5k
  • Views 301.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Trener Vladan Milojević je poveo 24 igrača koji će pokušati da izbore peti plasman crveno-belih u Ligu šampiona.

Put Kipra su krenuli:

Mateus Magaljaeš, Omri Glazer, Ivan Guteša,

Jung Vu Seol, Nikola Stanković, Rodrigao, Miloš Veljković, Stefan Leković, Tebo Učena, Veljko Milosavljević, Nair Tiknizjan,

Mahmudu Bađo, Rade Krunić, Timi Maks Elšnik, Vasilije Kostov, Aleksandar Katai, Šavi Babika, Mirko Ivanić, Felisio Milson, Nemanja Radonjić, Piter Olanjinka,

Bruno Duarte, Šerif Ndiaje i Marko Arnautović.

Crveno-beli su iz Beograda krenuli po temperaturi koja je bila daleko od letnje, pošto su jutarnji časovi ovog ponedeljka bili veoma hladni, a onda su samo dva i po sata kasnije stigli u pakao na Zemlji. Po izlasku iz aviona, igrače Zvezde je dočekala temperatura od 32 stepena, koja je uz ogromnu vlažnost vazduha davala individualni osećaj kao da je najmanje 37 stepeni.

Sreća u nesreći za prvaka Srbije je to što se utakmica igra od 22 časa po lokalnom vremenu.

Međutim, ni tada temperatura neće biti niska, već se predviđa 27 stepeni, što će uz već pomenutu vlagu i dalje predstavljati loše uslove za igru.

Kao sto je neko vec napisao, imamo trojcu Brazilca, najmanje dvojcu Afrikanca i jednog Korejanca u startnoj postavi. Na klupi isto tako cetvoricu Afrikanaca koji mogu da udju u igru. Svi ti momci su rodjeni u tropskim/subtropskim klimatskim uslovima slicnim onima u Limasolu (prognoza za sutra uvce je 26 C i 77% vlaznosti). Prema tome, klima ne bi trebalo da bude znacajan faktor.

• Author
12 minutes ago, Dimitrije said:

Kao sto je neko vec napisao, imamo trojcu Brazilca, najmanje dvojcu Afrikanca i jednog Korejanca u startnoj postavi. Na klupi isto tako cetvoricu Afrikanaca koji mogu da udju u igru. Svi ti momci su rodjeni u tropskim/subtropskim klimatskim uslovima slicnim onima u Limasolu (prognoza za sutra uvce je 26 C i 77% vlaznosti). Prema tome, klima ne bi trebalo da bude znacajan faktor.

Imamo i pet izmena, to je pola tima. Valjda ce "pedantni strucnjak" toga da se seti, sad ima dovoljno podjednako kvalitetnih opcija na klupi.

Bitno je da tzv. pedantni strucnjak nece morati da ponovo vrsi takticke izmene nakon pola sata igre jer se zeznuo u taktickoj postavci igre.

Nisam gledao prvu, bacio sam pogled na hajlajte, deluje mi da baš nemamo njuh za ove Pume, Milsone i Babike. Buki je za klasu bolji igrač od pobrojanih. Ok, Silasa ne računam, on se etablirao na nivou iznad ovoga što igra Zvezda.

Ja bih igrao sa Ivanićem, Radonjićemi i Magikom. Imam utisak da je u opakoj formi Katai.

Rade Krunić nam je mnogo bitan, toliko bitan da mislim da su nam šanse sutra 55:45

Edited by kralj

• Author
17 minutes ago, kralj said:

Nisam gledao prvu, bacio sam pogled na hajlajte, deluje mi da baš nemamo njuh za ove Pume, Milsone i Babike. Buki je za klasu bolji igrač od pobrojanih. Ok, Silasa ne računam, on se etablirao na nivou iznad ovoga što igra Zvezda.

Ja bih igrao sa Ivanićem, Radonjićemi i Magikom. Imam utisak da je u opakoj formi Katai.

Rade Krunić nam je mnogo bitan, toliko bitan da mislim da su nam šanse sutra 55:45

Da si gledao prvu Katai ti ne bi uopste padao na pamet.

Ne bi ni Ivanić po svemu što sam video i čuo.

Ono što sam video od početka sezone, Magiko je baš bio motivisan.

Istina, ja sve ovo temeljim na tome da je Pafos dosta slabiji od nas na osnovu utakmica sa Kijevom koje sam gledao dobrih stotinak minuta.

U svakom slučaju nije ni bitno, nikakve su šanse da se to desi. Igraće Duarte ili Arnautović ako je skroz spreman.

Edited by kralj

• Author
35 minutes ago, kralj said:

Ne bi ni Ivanić po svemu što sam video i čuo.

Ono što sam video od početka sezone, Magiko je baš bio motivisan.

Istina, ja sve ovo temeljim na tome da je Pafos dosta slabiji od nas na osnovu utakmica sa Kijevom koje sam gledao dobrih stotinak minuta.

U svakom slučaju nije ni bitno, nikakve su šanse da se to desi. Igraće Duarte ili Arnautović ako je skroz spreman.

Ivanic je izlazio iz povrede, imao je jedan trening pre te utakmice. Katai vec godinama ne moze da igra utakmice u ovom ritmu, jeste on spreman kao verovatno nikad ali navike koje je gradio ceo zivot ne mogu tek tako da nestanu. One-touch fudbal je za njega misaona imenica, taj ne bi stigao da zasmeta protivnickoj tranziciji ni na motoru. A tek da ne pricam o varijanti zajedno s Radonjicem na terenu.

zar nije on bio vaš najopasniji igrač u finišu meča, 2 puta ozbiljno zapretio glavom, ima taj njuh da se ušunja između linija i ostane sam na 7-8m od protivničkog gola, iako ne spada u visoke fudbalera ima osećaj za udarac glavom poput srbotelija

Ivanic je poceo utakmicu u sredini veznog reda gde slabije igra nego po boku. Pafos verovatno nece da igra otvoreno dogod ima taj gol prednosti iz prve utakmice. Branice se fanaticno i ocekivati da poentiraju u kontra-napadima. Za takvu igru Zvezdi ne trebaju ni Babika ni Radonjic jer je njima potreban otvoren prostor (tj. kada je Zvezda u tranziciji) da realizuju svoje brzinske sposobnosti. Ja bih radije video Milsona umesto Babike. Tehnicki je bolji, ume da odigra dupli pas, ima bolju realizaciju. Babika ili Radonjic treba da udju ako Zvezda povede i Pafos se otvori. Tada ce Zvezda moci da igra na kontre i imace vise prostora gde ova dvojca brzih igraca mogu da poentiraju. Katai moze poslednjih 10 min ukoliko imamo rezultat, ali ni onda nisam ubedjen da bi to bila dobra izmena. Sto rece Harper, Katai i Radonjic na levoj strani, i ja bih doadao plus Nair koji jurisa i ostavlja levu stranu nebranjenu. Recept za katastrofu.

15 minutes ago, gone fishing said:

zar nije on bio vaš najopasniji igrač u finišu meča, 2 puta ozbiljno zapretio glavom, ima taj njuh da se ušunja između linija i ostane sam na 7-8m od protivničkog gola, iako ne spada u visoke fudbalera ima osećaj za udarac glavom poput srbotelija

Da, ali kada je Katai usao otvorio se prostor za igrace Pafosa i onda su stvarali najbolje sanse. Katai je usao u okviru strategije igramo va banque u napadu i dizemo ruke od odbrane. To je u nekoliko navrata moglo da nas skupo kosta. Do kraja je moglo da bude 4-1 za Pafos a mi nismo napravili ni jednu zicer sansu.

12 hours ago, harper lee said:

Ivanic je izlazio iz povrede, imao je jedan trening pre te utakmice. Katai vec godinama ne moze da igra utakmice u ovom ritmu, jeste on spreman kao verovatno nikad ali navike koje je gradio ceo zivot ne mogu tek tako da nestanu. One-touch fudbal je za njega misaona imenica, taj ne bi stigao da zasmeta protivnickoj tranziciji ni na motoru. A tek da ne pricam o varijanti zajedno s Radonjicem na terenu.

Ne bih rekao da je one-touch fudbal misaona imenica za Kataia... on i moze i zna tako da odigra, narocito kad ima s kime (zato i voli toliko Micu). Problem je to sto on i u naponu snage nije mogao da isprati ovaj tempo u kome se igra moderan fudbal gde svi trce ko navijeni. Otud i onakve reakcije kad ko puki posmatrac gleda kako se razvijia kontra Pafosa umesto da potrci i proba da zatvori ili zaustavi igraca. Kao opcija sa klupe donosi neku prednost jer je i dalje majstor koji jednim potezom moze da resi mec. Ali u situaciji gde tebi ceo tim igra presing i gine u oba pravca, nemas luksuz da to ugusis jednim srafom koji nece da trci na obe strane.

Radonjic sa druge strane i te kako moze da igra odbranu, samo je voljni momenat kod njega u pitanju... Ja i dalje mislim da bi nam on bio najvece pojacanje ove godine kad bi pozeleo malo da igra fudbala... On jeste igrac koji je najbolji kada dobije looptu u prostor, ali nikako nije igrac koji nema dribling i ne zna sam sebi da napravi prostor. Na zalost tesko da je on spreman za celu utakmicu, ali se nadam da bi mogao da potrci bar pola sata...

Edited by Mogli

1 hour ago, Mogli said:

Ja i dalje mislim da bi nam on bio najvece pojacanje ove godine kad bi pozeleo malo da igra fudbala

I da nije povredjen svakih mesec dana po 3-4 nedelje. A voljni momenat nikad nije ni imao u Zvezdi. Bljesne on na par utakmica, pokaze da ume i onda ga zabole dupe da se trudi ili trci cak.

Njegova uloga je poslednjih pola sata i to pod uslovom da mu se igra, a obicno ga boli dupe.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.