Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

3 minutes ago, harper lee said:

U prvih pola sata utakmice su izbacili dvocifren broj pasova u aut ili napred jako i nikome zbog naseg presinga. Razumem kakav je utisak ostao posle utakmice i Pafos jeste tehnicki doterana ekipa koja ima izgradjene automatizme u igri ali nemojmo od njih praviti Mancester Siti.

Nas problem kao i uvek u ovoj fazi sezone je sto smo, za razliku od Pafosa koji je fudbalski klub, uvozno-izvozno preduzece, pa kad ti jedan vazan igrac ispadne kao sto je veceras ispao Krunic ili Ivanic u revansu protiv Leha cela igra ti se raspadne zato sto novi igraci nisu uigrani i ne znaju sta treba da igraju. Ovaj Badjo, na primer, meni uopste ne izgleda kao los igrac ali on ce biti na maksimumu tek za tri-cetiri meseca.

Osim tog 30-minutnog perioda posle datog gola kada su se malo uspanicili zbog naseg presing, ostatak utakmice su igrali dobro i bili bolji tim. Nisu Man Siti, ali nije ni Zvezda tim iz 1991. Nama je taj Badjo dosao prekasno. Kao i Babika. Mi smo pripreme zavrsili bez njih dvojce i bez Arnautovica. Bolje da smo igrali sa timom sa kojim smo se pripremali, kao i da smo pokusali da vidimo da li Lazar Jovanovic moze da bude desno krilo umesto sto smo ga prodali, pa onda isprobavali Olajinku, Milsona, i Radonjica kao desno krilo i gde ni jedan od njih nije zadovoljio.

• Replies 6.5k
  • Views 301.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

• Popular Post

Da pohvalim Milosavljevica. Najmladji momak u utakmici, ali se dobro drzao. Napravice gresku ako ga prodaju do kraja prelaznog roka.

• Author
2 minutes ago, Dimitrije said:

Osim tog 30-minutnog perioda posle datog gola kada su se malo uspanicili zbog naseg presing, ostatak utakmice su igrali dobro i bili bolji tim. Nisu Man Siti, ali nije ni Zvezda tim iz 1991. Nama je taj Badjo dosao prekasno. Kao i Babika. Mi smo pripreme zavrsili bez njih dvojce i bez Arnautovica. Bolje da smo igrali sa timom sa kojim smo se pripremali, kao i da smo pokusali da vidimo da li Lazar Jovanovic moze da bude desno krilo umesto sto smo ga prodali, pa onda isprobavali Olajinku, Milsona, i Radonjica kao desno krilo i gde ni jedan od njih nije zadovoljio.

Da, napisao sam odmah nakon sto je Krunic dobio zuti i znalo se da nece da igra da je bilo vise rezona da izadjemo u formaciji 3-4-3 koja bi se u odbrani pretvarala u 5-4-1 nego sto smo pokusavali sa Badjom koji je prakticno tek dosao na tako osetljivoj poziciji. Ali to je Milojevic, on ima teoriju da igraci treba da igraju samo onu formaciju koja im je primarna na treningu i nikad ne izvodi najbolji tim vec onaj ko je najmanje los u toj formaciji koju igra, zato mu je Badjo posle 20 sekundi utakmice izgubio duel na sredini terena jer ga je igrac Pafosa lagano odgurnuo i odredio pravac celog meca. Bili smo bas nervozni zbog tog gola i pokusavali smo previse da sto je moguce pre poravnamo rezultat, zato smo i tako brzo izgubili snagu. Ivanic je pored lose igre podbacio i u tom segmentu, on je trebalo da bude taj koji ce da smiri ekipu i natera nas da igramo kao da se nista nije desilo.

Napisao sam posle Leha da se nece osetiti izostanak Rodrigaa jer je Milosavljevic mnogo bolji igrac nego sto smo jos uvek spremni da priznamo, to je otprilike jedina dobra vest iz ove utakmice. Napravili smo cak i korekciju sa tih pozicija u visini roglja koje nam od pocetka sezone prave veliki problem. Ali zuti Krunica s ovakvim Milojevicem nismo mogli da nadoknadimo, ovo su jednostavno utakmice za iskusne igrace koji znaju kad da padnu, kad da udare, kad da oduvaju u skoku. Igrali smo previse naivno veci deo utakmice, za dobrog trenera na protivnickoj klupi to je prava poslastica. Otuda taj utisak nekih nasih igraca poput Elsnika i Ivanica da su bili losi i da mogu mnogo bolje, ponekad ne mozes bolje jer te je protivnik provalio a ovaj Spanac nas je procitao kao otvorenu knjigu.

Igrač Pafosa je izgubio loptu, Babika vuče kontru. Šest igrača Pafosa se vraća i krpi svaki šansu da se nešto uradi. Babiku je ispratio samo jedan naš igrač.

Mi gubimo loptu, ne vraća se niko, mučeni bek ostaje sam i primamo gol u 40 sekundi.

Disciplina, uigranost i trener.

Edit: da dodam, taktika da ih umaramo pa da oni crknu u 70 minutu je možda dobra za Pafos. Imali smo i neke šanse posle toga i bili bolji tim, ali to neće upaliti protiv iole ozbiljnog protivnika u LŠ ili LE

Edited by nautilus

Harpere, za igru sa trojcom u zadnjoj liniji potrebno je da imamo takvu trojcu. Posto je Rodrigo bio suspendovan, opcije su bile Lekovic, Ucena i Sandoval, od kojih ni jedan iz raznoraznih razloga nije mogao da bude taj treci. S druge strane, da treceg igra Badjo, pokazalo se danas da taj momak jos uvek nije spreman u smislu da se uklopio u tim.

• Author
5 minutes ago, Dimitrije said:

Harpere, za igru sa trojcom u zadnjoj liniji potrebno je da imamo takvu trojcu. Posto je Rodrigo bio suspendovan, opcije su bile Lekovic, Ucena i Sandoval, od kojih ni jedan iz raznoraznih razloga nije mogao da bude taj treci. S druge strane, da treceg igra Badjo, pokazalo se danas da taj momak jos uvek nije spreman u smislu da se uklopio u tim.

Ucena je legit igrac i igrao bi na poziciji stopera sa iskusnim Veljkovicem iza sebe, mozda bi to bilo jos gore ali mozda bi bio manji rizik nego sa Badjom pored Elsnika. Ovo drugo smo videli i izgledalo je dosta lose.

Edited by harper lee

Ucena je legit ali nije odigrao ni minut u Zvezdi. Miloje je trebalo da da priliku i njemu i Badju u Lucanima da koliko-toliko osete tim u takmicarskoj utakmici.

Ja bih se uzdrzavao od preteranih kritika igracima, van konteksta onih izrečenih vruće glave u toku same utakmice.

Mi smo neugrani, ekipa nam se menja iz kola u kolo. Bađo i Učena mi deluju kao momci koji će itekako dati doprinos. Tinkizjan takođe, iako jeste malo lošije reagovao sinoć, ali pobogu to je jedna utakmica. Do juče ste ga svi hvalili.

Što se tiče Babike, veoma sam neprijatno iznenađen fudbalskom neinteligencijom tog igrača. Čak ima i neku tehniku, juče je par puta jako lepo primio dugačak pas, ali odluke su mu katastrofalne.

Ovo je sad situacija gde imamo možda ni 30% šansi za prolaz, ali videće se to dosta brzo u revanšu. Neki rani gol za nas i opet je u balansu, sve drugo vodi u porođajne muke, a ako oni povedu, skoro pa nikakve šanse nemamo. Čvrsti su, očito ne preterano opasni kada napadaju ali u tranziciji i kretanju lopte odlični. Bolji od nas. Tako da je njima sad ovo super situacija. Ne moraju da napadaju, mogu da čekaju kontre.

Ovaj tim je zarobljenik Mirka Ivanića, koji jednostavno nema fizikalije niti mentalitet za igru na bitno višem nivou od domaćice.

Kada je u kontaktu sa fizički dominantnijim igračima doslovno gubi skoro svaki duel i u suštini je igrač više za protivnika. Ma koliko mi se činilo ranije da je priča o dovođenju Tadića bila preko leba pogače, definitivno nije. Od Tadića bi dobili ono što od Mirka ne možemo u ovakvim utkamicama, neki bolji stepen organizacije koji je u ovakvoj konstelaciji snaga na nultom nivou.

Drvlje i kamenje na Miloja. Kriv je što ćuti, ali realno, slušamo dva meseca o regionalnoj fudbalskoj velesili, prelaznom roku od 50 milki, budžetu od sto(unapred se računa na LŠ), Terzić mudroseri po nacionalnim frekvencijama, a u stvarnosti mu dva igrača na osetljivim pozicijama igraju poslednju utakmicu protiv Pafosa, najbolji klinci još nisu u sistemu jer čekaju transfer, a nove superakvizicije nisu uopšte prošle pripreme?!

Što, međutim, ne znači da nećete proći na Kipru. Ono što je Pafos promašio juče, najčešće se kažnjava, a posebno to zna Miloje, nije mu prvi put.

Mogli bi forumaši sa stadiona da ocene publiku. Meni je u prenosu izgledalo loše, sve vreme sam čuo komesare sa megafon, ali dozvoljavam da grešim, to je je ipak Arena i moguća kontrola reglera.

Posle odgledanog snimka, rekao bih da prvo poluvreme i nije bilo toliko lose, ali drugo je bilo katastrofa. Potpuna nemoc i bezidejnost kako da se napadne.

Tezak promasaj je izmena Badjo - Katai. Ni za jotu opasniji nismo postali, ali zato Elsnik koji jedva stoji na nogama ostaje na vetrometini. Samo pukom srecom ovi nisu iskoristili krater na sredini, neku od 5-6 obecavajucih kontri i zavrsili dvomec.

Mali Milosavljevic je jedini zasluzio prelaznu ocenu sinoc. Voleo bih da igra i revans, pretrom je Rodrigao za ove.

Do pre par nedelja jedva sam čekao da se rešimo MIlsona, ali ispostavilo se da je MIlson za Barbiku Bukari lično.

Edited by Nikola77

1 hour ago, Dankan Ajdaho said:

Ovaj tim je zarobljenik Mirka Ivanića, koji jednostavno nema fizikalije niti mentalitet za igru na bitno višem nivou od domaćice.

Kada je u kontaktu sa fizički dominantnijim igračima doslovno gubi skoro svaki duel i u suštini je igrač više za protivnika. Ma koliko mi se činilo ranije da je priča o dovođenju Tadića bila preko leba pogače, definitivno nije. Od Tadića bi dobili ono što od Mirka ne možemo u ovakvim utkamicama, neki bolji stepen organizacije koji je u ovakvoj konstelaciji snaga na nultom nivou.

Ja da pročitam ovako nešto i da sam Mirko, pomislio bih da su mi navijači psihotnični.

Ništa lično, ovo mi je samo dalo uvod u ono što sam hteo već par puta da napišem. Naš navijač ide iz egzaltiranosti u katatoniju u roku od dve utakmice. Ivanić je ili bog fudbala ili metiljavko. Čovek je bio povređen, sinoć je dao svoj maksimum koji nije bio dovoljan i to je to. Ivaniću nikad nije bio forte fizički deo igre i verovatno zato nije imao ni bolju karijeru, on osvaja prostor kroz dupli pas i kretnju. I to radi odlično.

Nama su se nekoliko stvari desile. Kartoni Rodrigaa i Krunića. Povrede Arnautovića i Ivanića. Jebiga, evo sad ćemo valjda biti kompletni u revanšu pa juriš ili na štitu ili sa štitom. Nema potrebe da toliko osciliramo sa pohvalama i kritikama. Opet kažem, ti si samo povod za ovo, ništa lično.

Jebiga, nekad mora i da se izgubi.

EDIT: Ja moram da primetim i to da se kod nas centaršutevi upućuju potpuno nasumično i bezidejno, kao da igrač treba da se otarasi lopte a ne da zna gde i kome asistira. Nekoliko puta se napravio višak po boku i onda usledio centaršut jako i nikome. Dakle ili igrači pojma nemaju sa tehnikom ili niko pojma nema gde se ko kreće.

Edited by JPM

koliko kapiram, ova dvojica, Barbika tongue i Buđo tongue su stigli, takoreć pre neki dan

sad, koja je logika da odmah igraju obojica i to u ovako važnoj tekmi, to je pitanje za trenera. mislim, nisu došli Salah i De Brujne, pa da kažeš mora, ne mogu na klupu

Jbga, kad nisu došli povređeni..

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.