Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Ne znam dokle ćete biti u zabludi da će sve ono što je rezonski biti uradjeno u našem voljenom klubu.

U konkretnom slučaju, ostavka Miloja.

On ima status božanstva u našem klubu, uvek podržan od uprave, uvek se liže sa navjiačima, uvek u "bratskim" odnosu sa igračima. Da ne pominjem sjajnu statistiku kada su u pitanj EU Q. A i sve kad bi otišao - ko je alternativa ? Deki (kog ja lično ne bih voleo na klupi) je fino uhlebljen u Rusiju, a neki od stranih trenera bi bili bušeni u medijima posle prvog primljenog gola u JSL.

Da stvar bude tužnija, Miloje se sa Kipra i vratio u Zvezdu (gde je pre par godina vodio Apoel i Apolon) i nije mogao da odradi "domaći zadatak" i pripremi tim za PAFOS.

Jedino čemu možemo da se nadamo je što manje pomeranje u trenutnom squad-u, obzirom da je prelazni rok gotov za par dana i povoljan žreb u LE.

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Igrači Pafosa su teške džukele. Mislim da nikad nisam video toliko nekorektnih igrača na jednom mestu. Prvo su se valjali, pa su se tukli, pa su provocirali. Onda su i izazvali incident. Ok, može ona fašistička "cilj opravdava sredstvo" ali da li je baš tako?

Generalno očajna utakmica. Sve ste manje-više rekli. Ja sam ove drvodelje blago potcenio, imaju nekakav timski profil, odradili su i solidan skauting i dobro spremili utakmicu. Svi smo naravno alergični na blago rečeno destrukciju i teatralnost, ali i to je game-plan za koji igrač mora da ima kvalitet da isporuči u granicama nekažnjivog. Naravno, sve je to bilo na temeljima za mene iznenađujuće taktičke pismenosti.

I moj je utisak da bismo ih u prvenstvu ostavili na drugom mestu, bar desetak bodova iza, najmanje.

Miloje je užasno limitiran trener, može on uvek da ispadne od ovakvih ekipa. Glavna zamerka njemu mimo uigranosti za koju postoje i okolnosti na koje nije mogao da utiče je neigranje Vasilija umesto Elšnika, makar od poluvremena.

Od Šerifa sam se oprostio, nadam se da će bar Veljko da ostane, ali ne bih se iznenadio da puste i njega i Seola.

9 hours ago, Fakundo Sava said:

A vlasnik Pafosa je Gandi rolleyes

Bukvalno relativizuješ Vučićevsko Terzićev klub jer.... Šta god. Msm valjda je jasno svakome da je Vučić prvi čovek kluba a da je Terzić tu da odrađuje posao.

9 hours ago, harper lee said:

Ma, gomila gluposti i opstih mesta, kao i uvek kad je on u pitanju.

Pogotovu je smešno što to ne smeta Harperu koji je prva linija odbrane VučićevoTerzinog mafijaškog kluba, dužnog 80 milki. Zanimljivo jer harper mikronski precizno secira i poznaje stanje i nivo Vučićeve uzurpacije Srbije (samim tim i fk czv), nivo iživljavanja nad ovom državom i ovim narodom, ali ovo, ovo je valjda samo fudbal pa mu ot nešto ne smeta, bitna je valjda liga šampiona da se gleda laugh

Inače, dok harper ne ispali još neku umobolnost tipa da ne mogu da podnesem ovoliki uspeh kluba pa sam tu da pokušam da nekako unizim sve to fenomenalno što se u klubu dešava, nova teratana npr lolol - nisam uopšte tu da se sladim i naravno da mi je bilo žao kada smo primili gol al prosto kada se od kluba malo distanciraš pa pogledaš utakmicu posle nekog vremena, vidiš da je to zapravo jedno te isto sranje od igre.

36 minutes ago, kralj said:

Od Šerifa sam se oprostio, nadam se da će bar Veljko da ostane, ali ne bih se iznenadio da puste i njega i Seola.

Mondo piše da idu Šerif, Milson, Veljko, Glazer, Seol i Elšnik.

Pod uslovom da dodje ponuda, recimo MLS prelazni rok je zavrsen tako da MIlson ne ide nigde.

a Primary Window that ran from January 31 to April 23, and a Secondary Window from July 24 to August 21.

Edited by Milosh76

• Author
10 hours ago, JohnnyD said:

Ne mozemo - Liverpool je pobedjen sa 10 Srba i Benom, a ovi ribari ne mogu da se pobede sa Terzicko-cacijevskom politikom pranja para i dovodjenja Barbike koji je najsmesniji ̶v̶i̶r̶u̶s̶ igrac u istoriji domace lige. Ako nam je Jaja nabio do jaja, a za fudbal koji nema veze sa politikom vrati se u osnovnu skolu.

U redu je kritikovanje kluba, trenera, igraca ali moras da shvatis da onaj koji kritikuje iz ugla "pobeda sa 10 Srba" je veci Caci od bilo kojeg Cacija. I to onaj zadrigli sovinisticki Caci sa dna kace poput Mise Vacica i slicnih pojava. Dakle, Miso, pokusavam da te sacuvam od tebe samog jer verujem da to nisi, samo se tako cesljas postovima.

• Author
4 hours ago, Хетерија said:

Тако то иде кад се лоше селектује тим и кад срећа коначно окрене леђа. Тимови Звезде против Бодеа и ПСВ би лако изашли на крај са Пафосом. Превише се мења тим из сезоне у сезону што кад-тад доводи до испадања слабијег од себе. Погубна селекција је довела до тога да немамо адекватну замену у везном реду за Крунића/Елшника за разлику од прошле године када смо на клупи имали једног Кангу који зна да стане на лопту, промени страну и одигра добар пас па и запрети из даљине. Баџо је тотално другачији профил играча. Са друге стране ни Вељковић ме није одушевио, превише је спор и несигуран и уопште не делује као ауторитет у одбрани, на страну фудбалски квалитети, Спајић би нам у оваквим утакмицама где се ломи више донео својим лидерством.

Углавном џаба пишемо, контитнуитет који је неопходан за искорак у Европи под Терзићем никада нећемо имати јер колико већ на зиму разбијамо тандем Крунић-Елшник а колико већ сутра продајемо Милосављевића.

Ovo je i meni upalo u oko. Sve vreme se prica o drugim stoperima, da li je Rodrigao nonsalantan, Milosavljevic mlad, koliko moze Uchena, a Veljkovicevo mesto se ne spori iako je i sinoc i u Beogradu bio slabiji od nasa dva stopera. Pri cemu nam je drugi stoper u obe utakmice bio tinejdzer.

Ozbiljan je hendikep igrati utakmice sezone sa dva nova štopera, neuigrana ni međusobno ni sa ostatkom tima.

9 minutes ago, harper lee said:

U redu je kritikovanje kluba, trenera, igraca ali moras da shvatis da onaj koji kritikuje iz ugla "pobeda sa 10 Srba" je veci Caci od bilo kojeg Cacija. I to onaj zadrigli sovinisticki Caci sa dna kace poput Mise Vacica i slicnih pojava. Dakle, Miso, pokusavam da te sacuvam od tebe samog jer verujem da to nisi, samo se tako cesljas postovima.

Mislim da je razlika izmedju tebe i mene sto si spreman da predjes preko mnogih stvari iz ljubavi prema Zvezdi, i ja to postujem, ali ne podrzavam. "10 Srba" je bio primer kako moze "kad se hoce", ali to nije u korist mafijasa koji su uzurpirali drzavu i klub, i koje indirektno podrzavas, iako to ne zelis, ali pokusavam da te "sacuvam od tebe samog".

• Author
2 hours ago, JPM said:

Igrači Pafosa su teške džukele. Mislim da nikad nisam video toliko nekorektnih igrača na jednom mestu. Prvo su se valjali, pa su se tukli, pa su provocirali. Onda su i izazvali incident. Ok, može ona fašistička "cilj opravdava sredstvo" ali da li je baš tako?

Zato i verujem da ce proci kao bosi po trnju u LS. Desni bek Korea i onaj visoki crni stoper na obe utakmice leteli bi napolje zbog dva zuta pre kraja prvog poluvremena da su igrali protiv nekog tima iz najjacih liga zbog akumuliranih faulova povlacenjem i guranjem. Cak je i Oliver izgubio zivce pa je jedno od tih nepotrebnih guranja s ledja koje je do tada tolerisao negde sredinom drugog poluvremena kaznio zutim kartonom. To moze protiv Zvezde koja vise nema reputaciju velikog kluba, protiv neke Barselone ili Sitija leteli bi napolje kao kufer.

3 hours ago, JPM said:

"Ni cvece nisu doneli bivsem prvaku Evrope..." Sramota uopste da raspravljamo o tome, aj da smo ispali od Barse, nego od Pafosa, bez ikakve krupnije ili uocljivije greske sudije u oba meca. Igrali ljudi jedino onako kako mogu kada David naidje na Golijata, stisli muda i prosli. Cak su i napadackiji i leprsavije igrali od Zvezde u oba meca, da nisam navijac Zvezde, birao bih pre ovaj Pafos da gledam protiv nekog velikana, jer znam da cu bar da vidim neku stiklu ili mastovitost, tj. kreativnost, za razliku od skupocenije ali drvene i nemastovite Zvezde, sa Milojevicem koji je duduk. Ne moze covek da sastavi dve recenice, a zeli da filozofira, preslikan Piksi na konferencijama. Blagi uzas.

• Author
5 minutes ago, JohnnyD said:

Mislim da je razlika izmedju tebe i mene sto si spreman da predjes preko mnogih stvari iz ljubavi prema Zvezdi, i ja to postujem, ali ne podrzavam. "10 Srba" je bio primer kako moze "kad se hoce", ali to nije u korist mafijasa koji su uzurpirali drzavu i klub, i koje indirektno podrzavas, iako to ne zelis, ali pokusavam da te "sacuvam od tebe samog".

Ne radi se o tome preko cega ko prelazi zbog ovoga ili onoga vec o licemerju. Svako ko zivi u Srbiji a radi u drzavnom sektoru, uspesnoj privatnoj firmi, daje usluge drzavnom sektoru ili uspesnim privatnim firmama je Caci po default-u i jedini za koje se moze pouzdano tvrditi da nisu su oni koji aktivno protestuju poslednjih meseci po cenu gubitka zivotnog i profesionalnog statusa. Svi drugi su oni proverbijalni kerovi koji laju posmatrajuci karavane u prolazu. U prevodu na ovaj forum, ako izuzmemo zene koje su poslovicno svetla ne tacka vec gravitas ovog foruma jedini koji su dokazali da nisu Caciji su Dacha, Kralj i Nikodije. Na svima nama ostalima jos uvek lezi teret dokazivanja.

Svi mi prelazimo preko svega i svacega ne zbog ljubavi ili ne znam cega drugog vec zbog toga sto zivimo u drzavi u kojoj ako ne bismo prelazili preko mnogo toga ne bismo imali ni privatni ni javni zivot. Podrzavacemo svim silama, na primer, kosarkasku reprezentaciju iako je na celu KSS Covic dr Nebojsa, u kojoj je glavni igrac navodno potpisom podrzao listu SNS-a, niti ce iko od nas biti Caci zbog toga niti je kosarkaska reprezentacija Caci reprezentacija. Dajte da se saberemo malo i prestanemo sopstvene frustracije politikom i zivotom u Srbiji da ulivamo u sve sto komentarisemo, niti je Covic kosarkaska reprezentacija Srbiji niti je Terzic dr Zvezdan Zvezda. Nemojte da nam otimaju ono sto nije njihovo vec nase, samo su oni trenutno uzurpirali.

Dakle, ne bunim se ja zbog kritika, bunim se zbog tog "Caci narativa".

8 minutes ago, JohnnyD said:

"Ni cvece nisu doneli bivsem prvaku Evrope..." Sramota uopste da raspravljamo o tome, aj da smo ispali od Barse, nego od Pafosa, bez ikakve krupnije ili uocljivije greske sudije u oba meca. Igrali ljudi jedino onako kako mogu kada David naidje na Golijata, stisli muda i prosli. Cak su i napadackiji i leprsavije igrali od Zvezde u oba meca, da nisam navijac Zvezde, birao bih pre ovaj Pafos da gledam protiv nekog velikana, jer znam da cu bar da vidim neku stiklu ili mastovitost, tj. kreativnost, za razliku od skupocenije ali drvene i nemastovite Zvezde, sa Milojevicem koji je duduk. Ne moze covek da sastavi dve recenice, a zeli da filozofira, preslikan Piksi na konferencijama. Blagi uzas.

Zašto bi bila sramota da konstatujem da su igrači Pafosa goveda? Jesu. Instruisani da se ponašaju uber nekorektno od prvog minuta utakmice u Beogradu. Dok su imali rezultat, opstrukcija igre je bila gora negu što Surdulica radi u našoj ligi. I to sve jedan engleski top level sudija toleriše.

Druga je tema što naši profesionalci moraju da znaju i na to da odgovore pameću a ne glupošću.

Ponoviću peti put, mi nismo zaslužili ništa u ove dve utakmice, ali nikakva sramota nije konstatovari odvratnju prljavštinu kojom je Pafos izborio rezultat. I da se ogradim, uopšte ovo ne pišem da bi se poistovetio sa Vladanovim stavom koji je idiotski. Njegovo je da pripremi utakmicu a ne da kenja.

Serif, Veljko i Seol idu. Vidjecemo jel to dovoljno da zadovolji Terzine apetite...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.