Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Daj Rendžers da se igramo sa njima. Ovakvo rasulo nisu imali još od kada su bankrotirali.

• Replies 6.5k
  • Views 300.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Just now, dragance said:

Daj Rendžers da se igramo sa njima. Ovakvo rasulo nisu imali još od kada su bankrotirali.

Realno. Jedino ako buše trenera pa odjednom proigraju sa novim.

Timi Max ide u tursku za 4 milke, kažu...

2 hours ago, Mogli said:

Nekad se sluzila kafa, vidim sad je keks aktuelan rolleyes

Elem, u petak u 13h je zreb za LE. Mi smo u drugom sesiru, sto za razliku od ranijih godina ne predstavlja neki poseban ni plus ni minus, jer se iz svakog sesira dobijaju po 2 rivala. Vise grupisanje da ne dobijes 8 najjacih ili 8 najslabijih protivnika...

image.png

UEFA je donela odluku da mi ne mozemo da igramo protiv hrvatskih klubova, tako da uz ogranicenje da mozes najvise protiv 2 protivnika iz iste zemlje da igras, svi drugi su nam moguci rivali.

Stutgart i Bolonja iz cetvrtog sesira ko kuca

35 minutes ago, JPM said:

Timi Max ide u tursku za 4 milke, kažu...

Simpatičan je uvek. Ako je tačno, neka mu je sa srećom.

Rangers, HASK Gradjanski, Ferencvaros, Basel, Ludogorets, Celta, Panathinaikos

Atraktivno i traumaticno, za sve generacije ponesto

Timi, srećno momče i veliko ti hvala. Slovenac...ne može biti loš, ljudi na svom mestu od glave do pete. Kulturan, miran, stabilan čovek.

Mnogo pljuvanja u zadnje vreme po njemu. Preterivanja. A on sve vreme borben. Hvala mu.

• Author
16 minutes ago, Ratamahatta said:

Rangers, HASK Gradjanski, Ferencvaros, Basel, Ludogorets, Celta, Panathinaikos

Atraktivno i traumaticno, za sve generacije ponesto

Ne mozemo da igramo protiv hrvatskih klubova.

Pocela rasprodaja, na kraju ce PPP fudbaleri da igraju za Zvezdu , jer ovaj debil prodaje sve sto je starije od 18 godina.

A tzv zamene ce se uigrati do novembra verovatno.

• Author
6 minutes ago, JPM said:

Timi, srećno momče i veliko ti hvala. Slovenac...ne može biti loš, ljudi na svom mestu od glave do pete. Kulturan, miran, stabilan čovek.

Mnogo pljuvanja u zadnje vreme po njemu. Preterivanja. A on sve vreme borben. Hvala mu.

Doveden za milion i po, odigrao muski svaku utakmicu koliko je mogao i crkavao na nekoliko razlicitih pozicija da bi ispratio Milojeviceve fantazije i Terziceve besomucne prodaje, otisao za 5 miliona. Terzic bi rekao da je odlican posao, ja bih rekao da se takvi igraci ostavljaju da igraju do kraja karijere u Zvezdi osim ako oni sami ne pozele da odu. U nekom normalnom klubu na njegovo mesto se ne bi dovodio niko jer imamo Kostova, Badjoa i Sljivica koji su svi mladi i perspektivni igraci, u Zvezdi verovatno vec imaju nekog poluigraca od par miliona u steku za dovodjenje. Balerina je vec napisala jednu od svojih omiljenih copy-paste recenica "u klubu razmisljaju o pojacanju jer su svesni da im nedostaje jedna sestica/osmica". Od pocetka sezone svaki drugi njegov tekst sadrzi tu recenicu.

Da pokazem da sam ponekad pazio na casu (a i da preduhitrim Harpera da napise "Ja sam o tome vec pisao..... ali svako cita samo svoje postove"), Harper je ranije prognozirao da ce Terzic da drzi tim na okupu do kraja kvalifikacija, dok ne obezbedi novac od UEFA. Posle ce da nastavi da uvecava klupske fondove rasprodajom svih koji nesto vrede i/ili za koje dobije dobru ponudu. Jer, da jos jednom citiram Harpera, ima mnogo gladnih usta u i oko kluba. Posto je dobio manje novca od UEFA nego sto je ocekivao, rasprodaja ce da bude zesca. Mozda ce da dovede jos nekog Badja ili Babiku, ali ce da proda kvalitetnije igraca.

10 minutes ago, harper lee said:

Doveden za milion i po, odigrao muski svaku utakmicu koliko je mogao i crkavao na nekoliko razlicitih pozicija da bi ispratio Milojeviceve fantazije i Terziceve besomucne prodaje, otisao za 5 miliona. Terzic bi rekao da je odlican posao, ja bih rekao da se takvi igraci ostavljaju da igraju do kraja karijere u Zvezdi osim ako oni sami ne pozele da odu. U nekom normalnom klubu na njegovo mesto se ne bi dovodio niko jer imamo Kostova, Badjoa i Sljivica koji su svi mladi i perspektivni igraci, u Zvezdi verovatno vec imaju nekog poluigraca od par miliona u steku za dovodjenje. Balerina je vec napisala jednu od svojih omiljenih copy-paste recenica "u klubu razmisljaju o pojacanju jer su svesni da im nedostaje jedna sestica/osmica". Od pocetka sezone svaki drugi njegov tekst sadrzi tu recenicu.

Ja ponekad imam utisak da prosečan naš navijač čim čuje o mogućnošću pojačanja, nebitno na kojoj poziciji, nebitno da li nam treba, drito ode do toaleta, izdrka, vrati se na forum, portal ili društvenu mrežu, napiše neki generički upis tipa "sad će ovaj da im je mamu" i onda čeka da pljuje.

Zao mi je sto je otisao Elsnik. Prijatan, lepo vaspitan momak, lojalan i dobar igrac. Daje sve od sebe na terenu i kada nije u formi. Na moju zalost, nije Zvezda klub za takve momke. Zvezda je klub za dripce i barabe i one koji vole da se kace na sipku (da ih ne imenujem). Sve najbolje Timiju Maksu od mene.

• Author
12 hours ago, Dimitrije said:

U prvoj utakmici novi igraci u polju su bili: Veljkovic, Nair, Badjo i Babika. Sto znaci sestorica igraca u polju iz prethodne sezone. U drugoj utakmici svi ovi minus Badjo, sto znaci sedmorica igraca iz prethodne sezone.

Da ipak ne ostanem duzan, zasluzili ste minulim radom korektan odgovor.

U isto vreme, dakle pre pocetka priprema, kad smo mi doveli Veljkovica, Tiknizjana, Mateusa i Rodrigaa, Pafos je doveo sedam igraca, od kojih su cetvorica (Zaza, Anderson Silva, Bruno Langa i Basuamina) igrala u oba meca protiv nas (jedan od njih je na kraju i resio dvomec). Sva cetvorica su potpisali za Pafos izmedju 1. i 15. jula ove godine, Veljkovic i Tiknizjan su obojica potpisali 1. jula iste godine. Po kojoj logici su Veljkovic i Tiknizjan novi i neuigrani igraci a ta cetvorica iz Pafosa dokaz kontinuiteta kluba ne znam ali bih voleo da procitam obrazlozenje, jer logika koju sam ja ucio dobije fras od takvih zakljucaka.

To je tako, stariji i iskusniji koji su prosli zenit ili su uskoro za kobajsc ce da zarade rezultat i izlog, a klinci ce iz izloga da budu prodavani jer ako imas 23 godine i igras profesionalni fudbal u Srbiji, to u danasnjim sistemima vrednosti znaci da sustinski nisi ni za kurac.

Kombinat za preradu i preprodaju secerne repe. Doduse, ni Monakoi, Lilovi i Frajburzi konceptualno ne mogu bolje od ovoga, samo su cifre vece

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.