Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

• Author
6 minutes ago, Fakundo Sava said:

A vlasnik Pafosa je Gandi rolleyes

Ma, gomila gluposti i opstih mesta, kao i uvek kad je on u pitanju.

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Onaj tim sa Djigom, Spajicem , Hvangom i Mimovicem, bi odvalio ovaj Pafos.

Bez preterivanja.

Veliki neupeh sa tolikim budzetom. Opravdanja nikog ne zanimaju, imao si zadatak da preko Pafosa, eeejj Pafosa, uvedes tim u LS, nisi uspeo, ponudi ostavku kao moralan cin, ionako je veoma upitno sta i koliko moze jos fudbalski da ponudi Zvezdi, sem brljovki od fudbala, pravljenja zivot blata u koje uvlaci ekipu i pravljenja formacije za isisavanje energije sa tribina, kao protiv Lecha u Beogradu.

Sto neko rece, traziti opet stranca, Spanca nekog, pa dok se ne pronadje. Nemoguce je da nijedan stranac ne moze da radi u Zvezdi.

Interesantno, Zvezda kad ispada iz playoffa za LS ispada golom u 90toj minuti, Haifa pa Pafos, ne moze bez stresa. Pa i oni penali sa Omonijom.

Edited by gorance

1 hour ago, Dankan Ajdaho said:

Pafos je go kurac od ekipe i razmontiraće ga bilo koji iole ozbiljan tim.

Zvezda je u najboljem slucaju egal sa tim kurcem od ekipe, a Zvezda ima i veci budzet, i neuporedivo bogatiju istoriju, te je blam veci. Ali Pafos nisu caci, jbg, i igraju sa vise muda, tako da "rezultat iz real."

A sta ce ko da radi Pafosu u LS, Zvezda nema nista od toga.

• Author
6 minutes ago, JohnnyD said:

Zvezda je u najboljem slucaju egal sa tim kurcem od ekipe, a Zvezda ima i veci budzet, i neuporedivo bogatiju istoriju, te je blam veci. Ali Pafos nisu caci, jbg, i igraju sa vise muda, tako da "rezultat iz real."

A sta ce ko da radi Pafosu u LS, Zvezda nema nista od toga.

Moze li da ne citamo ovakve govnarije na ovom topiku?

Zvezda je dok ju je vodio Graditelj monstrum-zgrada po Beogradu ispadala tri godine za redom od Serifa iz Moldavije, APOEL-a sa Kipra, i Makabija iz Haife. To su klubovi manje-vise u rangu Pafosa. Prema tome, nije Zvezda napravila veliko posrnuce sto je ispala od Pafosa. Poklapa se sa skorasnjom istorijom. Izuzetak je bio Bode-Glimt gde je Zvezda junacki izbacila bolje od sebe. Ono sto se ne uklapa u ispadanje od, kako ih vecina vidi, "pacera" je da je pre dolaska Graditelja monstruma, Miloje uspevao da izbaci timove koji su bili jaci ili bar egal tadasnjoj Zvezdi i uvede Zvezdu u LS.

Edited by Dimitrije

27 minutes ago, harper lee said:

Moze li da ne citamo ovakve govnarije na ovom topiku?

Ne mozemo - Liverpool je pobedjen sa 10 Srba i Benom, a ovi ribari ne mogu da se pobede sa Terzicko-cacijevskom politikom pranja para i dovodjenja Barbike koji je najsmesniji ̶v̶i̶r̶u̶s̶ igrac u istoriji domace lige. Ako nam je Jaja nabio do jaja, a za fudbal koji nema veze sa politikom vrati se u osnovnu skolu.

Ribari? 🤣

Inače, grešna mi duša, kada je sviran onaj faul rekoh sebi “Strazbur”! Ko Piksi Kovačević faul, a tako nekako i njihov gol.

Edited by dragance

1 hour ago, dragance said:

Inače, grešna mi duša, kada je sviran onaj faul rekoh sebi “Strazbur”! Ko Piksi Kovačević faul, a tako nekako i njihov gol.

Isto i ja. Samo sam izasao na terasu kada je dosudjen taj faull. Osetio sam da ce biti 1-1 kada se vratim u sobu. I tako bi.

9 hours ago, Ratamahatta said:

Sve podseca na Serif, cak i stadion

I epilog, i gol u dalji ugao gde je lopta ulazila zauvek

Jebes ga, nije mi nesto ni zao, samo drugo poluvreme protiv Leha smo i igrali kako valja

Hard to swallow pill: sto se morala i karme tice, ovo je i na svoj najbolji dan bio bolestan klub, i mi smo svi to prihvatili i ko nas jebe

Gledajmo sa vedrije strane, to je 18 miliona eura manje za miliciju i saradnike

Pafos uopšte nije naivna ekipa za ovaj nivo fudbala, odlično su organizovan i vođeni. Momentalno bi pristao da ovaj Španac što vodi Pafos preuzme Zvezdu. Mali Milosavljević je budućnost kluba, bolji dio štoperskog tandema, bila bi prava šteta da ga prodamo, njemu će nakon LE cijena samo porasti.

Ova ekipa Pafosa je tehnički perfekta i fizički spremna (pričamo za ovaj nivo fudbala), zaista ovo ispadanje ne smatram epohlanim. I taj Šerif koji je ans izbacio je uzeo 6 bodova u grupi, kasnije su ponizili Dinamo. Vidjećete da će i ovaj Pafos uzeti bodove u LŠ. Na sve to imali su dosta sreće, dali su dva gola koji se ne daju svaki dan i na to dodati jednu epsku glupost Elšnika. I mi smo na sličan način prolazili bolje ekipe, to je fudbal.

Evidentno je da ispadanjem odlazi Šerif, vjerovatno još neko, nadam se da to nije Milosavljević, te da će se napraviti prostora za malog Kostova. Idemo u LE da skupimo bodEve

Edited by Jesper23

Тако то иде кад се лоше селектује тим и кад срећа коначно окрене леђа. Тимови Звезде против Бодеа и ПСВ би лако изашли на крај са Пафосом. Превише се мења тим из сезоне у сезону што кад-тад доводи до испадања слабијег од себе. Погубна селекција је довела до тога да немамо адекватну замену у везном реду за Крунића/Елшника за разлику од прошле године када смо на клупи имали једног Кангу који зна да стане на лопту, промени страну и одигра добар пас па и запрети из даљине. Баџо је тотално другачији профил играча. Са друге стране ни Вељковић ме није одушевио, превише је спор и несигуран и уопште не делује као ауторитет у одбрани, на страну фудбалски квалитети, Спајић би нам у оваквим утакмицама где се ломи више донео својим лидерством.

Углавном џаба пишемо, контитнуитет који је неопходан за искорак у Европи под Терзићем никада нећемо имати јер колико већ на зиму разбијамо тандем Крунић-Елшник а колико већ сутра продајемо Милосављевића.

Edited by Хетерија

Terza voli da se hvali uspesima, ali bi mogao da objasni zašto je u poslednjih 5 godina 4 puta ispadao od timova sa daleko manjim budžetima (Omonija, Šerif, Haifa, Pafos), to su ozbiljni udarci i gubitak od nekih 70 milki. Al ok, sada ide u Ligu Evrope, i sam je pre početka sezone rekao da je to takmičenje po meri za fkcz. Pod njegovim rukovodstvom, svakako.

21 minutes ago, Nikodije said:

Terza voli da se hvali uspesima, ali bi mogao da objasni zašto je u poslednjih 5 godina 4 puta ispadao od timova sa daleko manjim budžetima (Omonija, Šerif, Haifa, Pafos), to su ozbiljni udarci i gubitak od nekih 70 milki. Al ok, sada ide u Ligu Evrope, i sam je pre početka sezone rekao da je to takmičenje po meri za fkcz. Pod njegovim rukovodstvom, svakako.

Pa zato sto nismo ni priblizno u formi ili tim nije dovoljno uigran tokom pocetka kvalifikacija. Dovode se i odlaze igraci, svakog leta je manje ili vece tumbanje po timu. Ono sto rece Harper, u Oktobru cemo biti mnogo bolji fantom

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.