Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

4 minutes ago, Miljenko said:

Ispadosmo od skroz metiljave ekipe. Bar da je bio neki zvucniji protivnik, poput Norvezana, Scajcaraca, plus bi oni igrali bez ovoliko prenemaganha. Meni se licno svidja ucese u EL.

ekipa je skroz kul. to sto nismo culi za tim do ovog meca ne xnaci nista jer oni ocigledno rade na njemu par godina.

plus su imali vise sansi od nas sveukupno. vise boljih sansi, mogli su jos u bgu da nas rese.

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

4 minutes ago, Dimitrije said:

Koliko se secam, za Babiku su platili 4 miliona.

Tim gore. Čovek realno nema kvalitet ni za Čukarički ili TSC, i tamo ima momaka koji bolje igraju fudbal od njega. Koliko se recimo kod Arnautovića i Radonjića vidi da su klasni fudbaleri koji imaju neke svoje fizičke i mentalne probleme zbog kojih trenutno igraju na nivou na kojem igraju, toliko se za ovog momka vidi da nije ovaj nivo fudbala uopšte. Ja ne mogu da verujem da u Zvezdi postoje ljudi koji se celi život bave fudbalom i za to primaju platu, koji gledaju na stotine igrača i to im je posao, a da nisu videli koliko ovaj dečko veze sa mozgom nema. Ni tehnike, ni pasa, ni osećaja, ništa...

Btw, i Tiknizijan je počeo da me iritira pomalo ostavljanjem kratera na njegovoj strani, sad to izgleda postaje hroničan taktički problem. Ne zezam se ni malo kada kažem da bih razmislio da se angažuje neki levi bek, a da on ide na levo krilo, gde bi mogao biti ubitačan.

EDIT: I Elšnik počinje da me podseća na nekog slovenačkog Govedaricu ili Brnovića, sve vreme na terenu, a nije ti jasno kakvu to on igru igra uopšte.

Edited by Ayatollah

2 minutes ago, Fanta said:

Taj stanograditelj je makar pokusavao da igra napadacki fudbal.

I kod njega me nerviralo ponašanje, na to sam mislio. Kao treneri su šuplji obojica.

Pa oni su najvise ovih sansi stvarali na kraju poluvremena i nije to slucajno.

Mi imamo vec hronicni problem da ne mozemo igrati 90minuta...

Zasto je to tako to je vec drugo pitanje.,

Od naredne sezone krecemo od prvog kola. Obrnuli smo krug

Inače, ne znam da li je to neko primetio, Majkl Oliver je nakon prve gužve sa onim skupljačem lopte, istog izbacio iz protokola.

4 minutes ago, JPM said:

Mene mnogo vise trigeruje njegov stav i ponasanje nego fudbalsko (ne)znanje. Majke mi. Losih trenera ima puno, ali ovakav bilmez. Doduse pre njega smo imali onu telecu glavu stanograditelja. Jebem li ga. Daj nekog normalnog vise.

ja mislim da je Stanković bolji trener, a svakako je veći potencijal, jer je Miloje dosegao svoj maksimum. ako se ne varam Stanković je bio trener u onom dvomeču protiv Milana, gde je Zvezda bila odlična.

što se tiče stajlinga, to je periferno. i Stankla je umeo da izgleda ko prodavac šrafovske robe na buvljaku, ali to se da srediti, uvede se neki dres kod, seljana stop i tako to. na kraju krajeva prepišeš od nekog Reala ili šta ti ja znam

Edited by Ted

kiprani su zadnjih 15 godina penicilin za titove blizance, koji je ovo put da izbacuju našeg šampiona 6 ili 7 uzastopno...

Just now, gone fishing said:

kiprani su zadnjih 15 godina penicilin za titove blizance, koji je ovo put da izbacuju našeg šampiona 6 ili 7 uzastopno...

koji Kiprani, ja ne videh ni jednog. možda onaj Pilates, Pilas, kako se već zove dečko

1 minute ago, Ted said:

ja mislim da je Stanković bolji trener, a svakako je veći potencijal, jer je Miloje dosegao svoj maksimum. ako se ne varam Stanković je bio trener u onom dvomeču protiv Milana, gde je Zvezda bila odlična.

što se tiče stajlinga, to je periferno. i Stankla je umeo da izgleda ko prodavac šrafovske robe na buvljaku, ali to se da srediti, uvede se neki dres kod, seljana stop i tako to. na kraju krajeva prepišeš od nekog Reali ili šta ti ja znam

Ja mislim samo veće fudbalsko ime. Mnogo veće. I na konto toga i dalje dobija poslove. Mi baš nemamo zavidne trenere, mislim zavidne je baš overstatement.

A stajling je takav kakav je, obojica su neki dizelaš fazon. Meni je ok stajling ili odelo i kravata ili neki fazon onog trenera Mančestera. Mada je Miloje sada izgledao značajno bolje nego u Bg-u kad je ladno mogao da ode na šipku.

U CZ ima previse igraca koji fizicki nisu spremni da igraju fudbal na visokom nivou, Nisu svi takvi ali dovoljno da urusi igru. CZ je ispala u BG. Milojevic je imao dosta srece u nekim ranijim kvalifikacijama sada ne, jedan od razloga je bolji trener sa druge strane koje je izvrsio prave izmene i osvezio tim. U poslednjih 15 minuta, CZ se raspala i Pafos je imao 2-3 odlicne prilike pre gola. Zvezdina sredina terena je nestala. Milojevic nista menjao nije.

Kao sto Harper rece, mi ne koristimo 5 dozvoljenih izmena. I to u utakmici gde se igraci trose do maksimuma. Miloje je morao da menja Elsnika i Ivanica jer su baldisali, a imao je zamene za obojcu.

U vezi Tiknizijana, on je dans igrao sam na levom boku. Nije imao sa kim da odigra dupli pas ni da se udvaja. Ivanic je ulazio u sredinu jer ga je igrac Pafosa koji ga je cuvao razmontirao. Trener Pafosa je znao da ako zaustavi Ivanica, Zvezda gubi igru.

• Author
9 minutes ago, assignment said:

A protiv nas kao ne bi?

Ne bi. Razumem da su sada izmileli svi veseljaci iz kategorije "eee, otkad sam ja pisao" koji su strpljivo cekali prvi poraz da krenu sa svojim budalesanjima o Sisoju i karmi ali ovaj tim ce za mesec dana mnogo bolje da izgleda. I ovo bismo prosli da imamo, hajde da ne kazem ozbiljnijeg ali bar kreativnijeg trenera na klupi koji priprema ekipu za razne scenarije i van vremena odigravanja utakmice, ima plan B i ne pokusava da isteshe i tako osakati igrace u sumanutoj nameri da oni izgledaju ne onako kako izgledaju vec kako on zeli da izgledaju. Sushe nam se na klupi visemilionski igraci jer "ne igraju u dva pravca", nisu dovoljno spremni za njegove minuciozne takticke zahteve a i kad igraju onda su na pozicijama sa kojima su na "do vidjenja, prijatno".

Mi imamo jako dobar tim ali Milojevic iz njega ne izvlaci maksimum iz gore opisanih razloga. On je dosta naucio u ovih nekoliko godina koliko je bio van Zvezde ali jos uvek nedovoljno da vodi tim od igraca koji actually znaju da igraju fudbal ako ih postavis tako da mogu da ga igraju. Napisao sam posle prve utakmice, da je Pafos u ove dve utakmice imao na terenu Krasoa, Milsona i Pumu Rodrigeza prosao bi nas jos lakse a mi smo dvojicu oterali kao dunstere a oterali bismo i treceg da mozemo da izvucemo pare koje smo dali za njega. Nista oni nisu bili losiji skauting od igraca poput Duartea ili Olajinke ali jednostavno se ne uklapaju u ono sto Milojevic zeli da vidi od krilnog igraca. Milojevic je trener za Babike, Olajinke, stopere i zadnje vezne, covek tera Tiknizjana da igra isto ono sto je igrao Rodic koji je deset santimetara visi i 20 kila tezi, izbacuje Milsona iz tima jer Babika moze vise i brze da trci, nije mogao da doceka da gurne Olajinku u tim iako je Piter propustio maltene celu proslu sezonu i ocigledno je totalno van forme, ostavlja Duartea na klupi zbog tog istog Olajinke iako je u najboljoj formi od pocetka sezone. To su nerealne stvari. Jos je na kraju zasolio ovim insistiranjem da mu do kraja utakmice igra isti tim iako je bilo evidentno da nam treba sveza krv jer je trener Pafosa uveo duplo vise svezih igraca.

To je Milojevic, znali smo kakav je i pre ovog poraza. Sad su samo sve te stvari dosle na naplatu.

Ma Tinkizjan mi je bombonica od pojačanja. Dečku svaka čast, slabiji je tehnički ali motor ozbiljan ima, moderan fudbaler.

Milojev zadatak je bio da odvede Zvezdu u LS. Nista vise od toga. Nije uspeo i to je dobar razlog za davanje ostavke.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.