Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Ovo je prodata LŠ, s tim što je ogolila sve žičice i licne kad se skine zaštita. Otići će bar tri igrača, što je i dobro i nije, ali bi bilo pametno napraviti i čistku usput. Dovođenje Arnautovića je čist marketinški (loš) potez ali ko je Babiku doveo, trebalo bi da plati klubu 4 miliona a ovu zundu bezglavu šutne u dupe do 31.8., da ga ne bi vucarali do zime.

Milojević bi takođe trebalo da bude bivši posle večerašnje utakmice, koja je bolja od beogradske blamaže utoliko što su odigrali celih 25 dobrih minuta. Problem je koga dovesti jer iole dobar trener neće ćutati na izdrkavanje uprave, kao što (je) to radi(o) ovaj palacavac. Jbt da li mu je iko rekao na šta liči s onim grimasama? Bitan je i imidž, osim trenerskog neznanja.

Nisam navijao za neuspeh ali se, još u Beogradu, jasno videlo da ništa ne ide u dobrom pravcu i, što je još gore, konjina igra antifudbal više od sat vremena, kad juriš minus. Ne mogu da navijam protiv Zvezde, niti ću, ali da sam na mestu dupeuvlakačke pizde od komentatora Arene, nikad ne bih rekao "malo je slabo" ili "moglo je malo bolje" ako je nešto bilo loše u pičku materinu. I to se ponavlja, malo je reći da je odurno...

Liga Evrope po meritm, osim ako se ne zalomi grupa reda veličine Lige Šampiona, što nije nemoguće. Ne treba smetnuti s uma da se kako - tako igra Evropa, lopovčine nominalno ostaju bez sredstava na koja su računali osim ako ruski prijatelj nije uleteo kompenzaciju pa ih boli kurac. To što će (opet) da ostanu bez boljeg dela tima zbog ispadanja u LE, ostaje poštenom zvezdaškom svetu da se nervira dok fukara žvaće tompus.

Edited by Meduzalem

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Jedna za laku noć.

Vernost u jednom komadu
Pravovernost na četiri strane
Gde ti sve stane?
Sve je to u glavi...
Kao Bajern
I kad ne mogu da ti vrate
Ti propuštaš sam loptu kroz ruke
Ksamaks Nojsatel
Barselona
Zerminal Ekeren
Lion
Monpelje
Dinamo Kijev
Bajer Leverkuzen
Lacio
Rozenborg
PSV
Bazel
Tromzo
Strazbur
Milan
Glazgov Rendžers
Bolton
Aris
Braga
Apoel
Slavija Prag
Slovan Bratislava
Ren
Bordo
Černomorec...

46 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

ekipa je skroz kul. to sto nismo culi za tim do ovog meca ne xnaci nista jer oni ocigledno rade na njemu par godina.

plus su imali vise sansi od nas sveukupno. vise boljih sansi, mogli su jos u bgu da nas rese.

Pafos je go kurac od ekipe i razmontiraće ga bilo koji iole ozbiljan tim. Šteta što će biti male kvote na kladionici no uvek može da se igra na golove.

U vezi Pafosa, izbacili su prvake Izraela, Ukrajine i Srbije. U tih sest utakmica, nijednu nisu izgubili, dve odigrali nereseno (kod kuce) i ostale dobili. Primili ukupno tri gola. Respekt.

1 hour ago, MeanM@ said:

Da l u ovoj Zvezdi neko sem Kataija ume da nabode loptu glavom…

Ne umije ni on. Sam ko duh, a on pravo u golmana. Jel bio ofsajd na snimku? Znam da su svirali

1 minute ago, MiddleClass said:

Ne umije ni on. Sam ko duh, a on pravo u golmana. Jel bio ofsajd na snimku? Znam da su svirali

Bili petorica u ofsajdu barem :)

• Author

Pafosu puno srece u LS, trebace im, da se mi pozabavimo nama.

Do kraja prelaznog roka imamo vremena da osvezimo i rasteretimo tim. Ono sto je izvesno je da ce prvi Serif otici u Al Dzaziru, odigrao je herojski svoj mandat i neka ide, vreme mu je. Arnautovic, Duarte i Katai su nam dovoljni na spicu, tu je i ovaj klinac koji ce dobijati sansu u domacoj ligi. Verovatno je da ode i Milosavljevic, s obzirom na to kako je odigrao ovaj dvomec nece mu cena pasti zato sto igramo LE a ne LS ali tu smo se vec pokrili i nema potrebe kupovati zamenu. Pretpostavljam da ce, na zalost, i Seol aktivirati izlaznu klauzulu i zato je veoma vazno da se njemu obezbedi zamena jer smo sve desne bekove u poslednje dve sezone isprodavali kao da su kuzni. Nema potrebe vise nista ni kupovati ni prodavati, niti verujem da ce biti previse interesovanja za druge igrace, eventualno ako se neki americki klub zaleti na Milsona. U slucaju da Seol ipak ostane ne bih kupovao ama bas nista osim njegovog zemljaka Hvanga na desnom beku, sa ove dve-tri prodaje nista previse ne gubimo i ostaje nam dovoljno jak i dubok tim za ligu Evrope.

Naravno, ne sumnjam da ce biti i neocekivanih prodaja i neocekivanih kupovina jer procenti od pokretne trake igraca nece sami da se dele. Ali to je druga prica.

"Zvezdino sam dete, volim klub i voleo bih sa Zvezdom da igram Ligu Evrope." - Veljko Milosavljević.

• Author
49 minutes ago, Dimitrije said:

Ova Zvezdina legija stranaca nece da bude preterano motivisana da igra u LE i u domacem prvenstvu. Oni su dosli da igraju u LS. Nece Pafos da bude jedini kiks. Evo, prognoziram da ce da kiksiraju u derbiju. A mozda i ranije. Neka zaredja nekoliko losih rezultata, i dobice Miloje nogosut.

Da, sve su to velike zvezde koje su navikle da igraju Ligu Sampiona pa im je sve manje od toga ispod casti. Badjo iz Dunajske srede, Uchena iz norveskog tima iz sredine tabele i vihorni Babika koji je u svadji sa loptom. Taj problem moze da se pojavi samo sa Arnautovicem i Radonjicem ali oni su takvi pa su takvi, nevezano za takmicenje. Ne vidim ja tu neki problem, nasi kljucni igraci su tu da ostanu do kraja karijere a stranci tek treba da pokazu da su dovoljno dobri i za LE, kamoli za LS. Cujes, nece biti motivisani da igraju Ligu Evrope.lolol

15 minutes ago, JPM said:

Bili petorica u ofsajdu barem :)

Bila petorica, ali nije bio Katai

Screenshot_2025-08-27-00-40-41-478_com.viber.voip-edit.jpg

2 minutes ago, harper lee said:

Da, sve su to velike zvezde koje su navikle da igraju Ligu Sampiona pa im je sve manje od toga ispod casti. Badjo iz Dunajske srede, Uchena iz norveskog tima iz sredine tabele i vihorni Babika koji je u svadji sa loptom. Taj problem moze da se pojavi samo sa Arnautovicem i Radonjicem ali oni su takvi pa su takvi, nevezano za takmicenje. Ne vidim ja tu neki problem, nasi kljucni igraci su tu da ostanu do kraja karijere a stranci tek treba da pokazu da su dovoljno dobri i za LE, kamoli za LS. Cujes, nece biti motivisani da igraju Ligu Evrope.lolol

Slazem se da su u pitannju mediokriteti, ali njihov motiv da dodju u Zvezdu je bila prilika da igraju u LS. Za LE su mogli da nadju i drugi klub.

Edited by Dimitrije

• Author
Just now, Dimitrije said:

Slazem se da su u pitannju mediokriteti, ali njihov motiv da dodju u Zvezdu je bila prilika da igraju u LS.

I imali su priliku ali su je prokockali. Sad neka pokazu da su dostojni makar Lige Evrope jer ni tamo nece biti mnogo slabijih timova od Pafosa. Pricamo o Ligi Evrope gde ima fenomenalnih timova poput Aston Vile, Rome, Fejenorda, Porta, Olimpika, Brage i drugih timova, kao i sjajnih igraca u tim klubovima koji imaju mnogo vecu reputaciju od Savi Babike i Mahmudu Badjoa. Kad mogu takvi timovi i takvi igraci da nadju motiv da igraju LE mozemo i mi.

Meni je LE potaman. Ne zalim za ispadanje iz LS ic. Stavise, ne bi mi smetala ni Liga konferencije. Tamo bi bas mogli da uhvatimo i prolece i odigramo mozda i do cetvrtfinala. Ali voleo bih da konacno pocnemo da igramo moderan i progresivan fudbal. Dosta je bilo Milojevki. Zao mi je sto igramo tako kako igramo.

2 hours ago, dragance said:

Kako se nama ne zalomi ovakav trener kao Pafosu, nego sve neke secikese i/ili bezmudi.

Pa kad smo mafijaški klub. Ko će normalan da radi u mafijaškom klubu? Ne vraćaju se slučajno poslušnici tipa Milojević.

A zato što smo mafijaški klub nam karma i jeste takva da primamo ovakve golove, postali smo klupski FSS, a realno, više i nismo zaslužili.

2 hours ago, red star forever said:

Drugo, možda sam ja staromodan, ali brate u njegovim godinama imati onakvu frizuru, pa nisu tu baš sve kockice poslagane kako treba.

Isto sam pomislio. U onim godinama onako sivo išatiran kao neki tupavi pubertetlija, pakao.

Inače, ovo je prva tekma posle ne znam koliko da sam pogledao, glavni utisak je da se igra isto kao tipa pre 5 godina, bezidejno, lipavo, nema se snage ni za pola utakmice u tempu kakav iziskuje LŠ nivo, a kamoli celu.

Sve u svemu ništa se ne menja, vrte se kao neki igrači, vrte kao neke pare, masa se loži, dug sve veći, i tako...

4 minutes ago, Mil@n said:

Pa kad smo mafijaški klub

A vlasnik Pafosa je Gandi rolleyes

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.