Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Just now, JPM said:

Ja mislim samo veće fudbalsko ime. Mnogo veće. I na konto toga i dalje dobija poslove. Mi baš nemamo zavidne trenere, mislim zavidne je baš overstatement.

A stajling je takav kakav je, obojica su neki dizelaš fazon. Meni je ok stajling ili odelo i kravata ili neki fazon onog trenera Mančestera. Mada je Miloje sada izgledao značajno bolje nego u Bg-u kad je ladno mogao da ode na šipku.

vidi, ja gledam samo Evro tekme Zvezdine, tako da po kući nemam pojma. i ostalo mi je u memoriji da je Zvezda igrala bolji i moderniji fudbal u Evropi za vreme Stankovića. mislim, nije to bio spektakl, ako se sećam i on je ispao od nekih Kiprana, Omonija možda. ali je imao i jeftiniji tim od ovog sada

na kraju krajeva ne mora se ograničavati na domaća rešenja

večeras je Pafos pravio najbolje šanse kada je bilo očigledno da odbrambena linija lipsava i da nema snage. zašto trener tu nije reagovao, ja ne znam. meni se čini da se on rigidno drži nekih postavki i šablona i da van toga nije u zoni komfora i da ne želi da kombinuje previše.

• Replies 6.5k
  • Views 301k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

9 minutes ago, Ted said:

koji Kiprani, ja ne videh ni jednog. možda onaj Pilates, Pilas, kako se već zove dečko

On i golman.

Ma kakva crna ostavka, eno ga izvredjao Pafos i najavio borbu u LE za nase boje i nase navijace

Edited by pantelia

2 minutes ago, Ted said:

vidi, ja gledam samo Evro tekme Zvezdine, tako da po kući nemam pojma. i ostalo mi je u memoriji da je Zvezda igrala bolji i moderniji fudbal u Evropi za vreme Stankovića. mislim, nije to bio spektakl, ako se sećam i on je ispao od nekih Kiprana, Omonija možda. ali je imao i jeftiniji tim od ovog sada

večeras je Pafos pravio najbolje šanse kada je bilo očigledno da odbrambena linija lipsava i da nema snage. zašto trener tu nije reagovao, ja ne znam. meni se čini da se on rigidno drži nekih postavki i šablona i da van toga nije u zoni komfora i da ne želi da kombinuje previše.

Malo je izromantiziran taj dvomeč sa Milanom, iako jesmo izgledali dobro. Stankela njih u dušu zna, uz to je taj duel bio u Ligi Evrope, zar ne? Milan je ispao iz Lige Šampiona a mi prošli onu grupu sa Kelnom. Možda se ne sećam najbolje. Uglavnom umeju italijanski klubovi da opuštenije odigraju tekme u drugorazrednom evropskom takmičenju, njima je Skudeto bog i batina.

Творзин кум дошао по грамОФон!

13 minutes ago, Ted said:

koji Kiprani, ja ne videh ni jednog. možda onaj Pilates, Pilas, kako se već zove dečko

dobro, legije iskusnih prosečnih stranaca, koje igraju za kiparske timove...

• Author
  • Popular Post
3 minutes ago, pantelia said:

Ma kakva crna ostavka, eno ga izvredjao Pafos i najavio borbu u LE za nase boje i nase navijace

Da sam direktor kluba samo zbog ove konferencije za stampu bi dobio otkaz. Nije mu bilo seljacki kad se Borjan protiv Salcburga, Kopenhagena i Krasnodara bacakao i valjao po travi pola minuta kad god bi uhvatio loptu a sad mu je to seljacki. Pruzis ruku, cestitas protivniku i teras dalje, niko ti nije kriv sto te je lik namagarcio.

34 minutes ago, dragance said:

Kako se nama ne zalomi ovakav trener kao Pafosu, nego sve neke secikese i/ili bezmudi.

Taj neće da mu Terzić bude gazda.

Ova Zvezdina legija stranaca nece da bude preterano motivisana da igra u LE i u domacem prvenstvu. Oni su dosli da igraju u LS. Nece Pafos da bude jedini kiks. Evo, prognoziram da ce da kiksiraju u derbiju. A mozda i ranije. Neka zaredja nekoliko losih rezultata, i dobice Miloje nogosut.

Edited by Dimitrije

Ja bih pre gledao Vučića kako prezentuje sniženja na felerične uloške nego konferencije za štampu Milojevića. Svaka vam čast.

pričao je i na Grčkom valjda......tu ga nisam ič razumeo pa mi je delovao pametno D

čuo sam da je reako "kap po kap", šta god to značilo........pa me to asociralo na Divlje jagode i čuvenu hitčinu

Edited by Ted

• Author
7 minutes ago, Ted said:

Ma, bolji je trener Stankovic sto puta. Covek je ako nista drugo radio sa nekim od najvecih zivih trenera na svetu.

Ja bih vratio onog drugog Milojevica ali problem je sto sa odlaskom ovog Milojevica odlazi i Nebojsa Milosevic koji tu najvise zna fudbala od svih njih. Sa tim drugim Milojevicem bi takodje mogao da se pojavi problem autoriteta jer ima tu u ekipi dosta ega. Nisam od onih koji rado menjaju trenera posle prvog poraza ali mi se cini da ovaj Milojev brod znamo u kojoj luci ce da se parkira, videli smo to vec jednom. Idealan bi bio neki stranac ali cenim da se zbog one avanture sa Baharom necemo lako odlucivati ponovo na tako nesto.

@harper lee Jel Veljko prodat?

• Author
7 minutes ago, April said:

Taj neće da mu Terzić bude gazda.

Ma, to su zablude. Jeste, svuda su treneri moralne gromade koje biraju s kim ce da rade. Trenera koji mogu sebi da priuste takav luksuz ima mozda tridesetak u celoj Evropi. Platis ga dobro, objasnis mu sta je centralna politika kluba kad je zarada u pitanju, pa da vidis kako mu nece smetati "gospodin Terzic". Nismo mi jedini klub u Evropi koji prodaje kljucne igrace u minut do dvanaest, to rade i mnogo veci klubovi od nas iz najjacih liga.

• Author
2 minutes ago, JPM said:

@harper lee Jel Veljko prodat?

Ne znam ali posle ovog poraza mislim da ce lista za prodaju biti podugacka. Mnogo je oko kluba gladnih usta koje su vec podelile pare od Lige Sampiona, to treba nahraniti nekako.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.