Ras Posted February 26 Posted February 26 26 minutes ago, Svemir Zeka said: Lipar je u Vojvodini, a to o čemu se priča je Lipovica Kao Lipovica kod Barajeva, ili postoji još jedna Lipovica na lokaciji o kojoj se ovde govorilo?
Svemir Zeka Posted February 26 Posted February 26 Na Liparu, Đura Jakšić @Rasta Lipovica. Iza Rušnja, između Ibarske i Ripnja, ka Barajevu 1
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted February 26 Popular Post Posted February 26 12 minutes ago, Svemir Zeka said: @Rasta Lipovica. Iza Rušnja, između Ibarske i Ripnja, ka Barajevu kaži lepo, žarkovo 11
Ras Posted February 26 Posted February 26 (edited) 14 minutes ago, Svemir Zeka said: Na Liparu, Đura Jakšić @Rasta Lipovica. Iza Rušnja, između Ibarske i Ripnja, ka Barajevu Nismo gore govorili o toj Lipovici (Lipovička šuma) za koju većina zna, već o (mikro) lokalitetu u blizini (pored) Kragujevačkog puta, iza Avale, na potezu između Šuplje Stene i Ralje, odnosno u blizini Trešnje. Edited February 26 by Ras 1 1 1
villiem Posted February 26 Posted February 26 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kaži lepo, žarkovo lepo zarkovo bilo kad sam prolazio
aram Posted February 26 Posted February 26 1 hour ago, villiem said: Lipar je neka pesma isto nije lipar nego libar 1
kud u maglu Simoviću Posted February 26 Posted February 26 villiem obilazi žarkovo kolorizovana mrdalica nepoznati autor 2024.
Svemir Zeka Posted February 26 Posted February 26 Ima i Ulica Lipa na Ceraku, ne znam jel to vodiš pod Žarkovo. Ima i Dua Lipa, ona je u Prištini
kud u maglu Simoviću Posted February 26 Posted February 26 5 minutes ago, Svemir Zeka said: Ima i Ulica Lipa na Ceraku, ne znam jel to vodiš pod Žarkovo. Ima i Dua Lipa, ona je u Prištini ne znam, nisam nikad bio 1
Midžeta Posted February 26 Posted February 26 Čukarička republika bre izmislila za sve ovde pobrojano, pravda za Žarkovo
Svemir Zeka Posted February 26 Posted February 26 Moji roditelji, nažalost, nisu uspeli da zaštekaju vikendicu, nemam ništa više ni na selu i sad mlgu samo da patim. Ali, tetka ima vikendicu u Bariču (tamo odakle su slike na "Sedi, opusti se" od letos). Volim tamo leti da odem. Kuća je hladna, dvorište puno drveća. Ležaljke, može i na travi da se leži. Malo se pokupe jabuke po dvorištu, počupa travuljina, ubere ono što je poraslo u baštici. Tetka je sadila čeri paradajzić, recimo. Meni je tu lepo na neko vreme. Tamo sam pobegla tokom korone, izolacija. E sad. Malo, malo, pa nestane voda. Potpuno regularno....onda idi šetaj do centra, i vuci po nekoliko litara. Tetku, doduše, ne mrzi ništa. Leti zna svakog dana da ide na bazene u Obrenovac. Busom, ne vozi. Inače će ove godine napuniti 80 godina. Pošto su mi oni najbliži, tu vikendicu doživljavam kao svoju. I klinci vole. Ali leti...zimi je slabo upotrebljiva. Sestra mi živi u Ostružnici nakon što se udala, ali oni imaju plan da kupe gajbu na Novom Beogradu. To selo ne poznajem uopšte osim da odem do nje. A i ona je upućena na grad, vozi, trkne do nas, tu na adu svako malo. To i jeste blizu. Ja sam hendikepirana nevoženjem, pa smrdim u gradu. Ali iskreno, i više volim da sednem u kafić na trgu nego na adi. Beton mi je srcu prirastao. 1
Sestre Bronte Posted February 26 Posted February 26 1 hour ago, villiem said: Lipar je nekadašnja fotografska radnja u knez mihajlovoj
Recommended Posts