November 29, 2025Nov 29 Author U poslednje 4. godine moroni iz stranke zelenih su potpuno uspeli onesposobiti auto saobracaj koji je fanatasticno funkcionisao u svakom periodu godine. Ideja ovih power cetvrti i velikih trgovackih jednosmernih ulica ne moze funkcionisati u perifernim opstinama. Celu deceniju broj automobila se smanjuje a guzve rapidno rastu.
November 29, 2025Nov 29 cuo sam da ce landstrase da premetnu u pesacku, ili polupesacku, nesto poput marijehilfer
December 5, 2025Dec 5 Nadam se da nisu blesavi da ukinu ovaj koncert.Zanimljiva statistika obrazovanja stranaca.
December 5, 2025Dec 5 Author Mislim da je taj koncert definitivno prekrizen, ali mozda ipak nadju nekog sponzora.
December 5, 2025Dec 5 Nezavisni Radio Orange je takođe izgubio subvencije Grada Beča. https://www.sn.at/panorama/medien/freies-radio-orange-foerderstopp-188851048Fora su komentari na online člancima gde se stiče utisak da većina domicilnog stanovništva nije ni znala za taj radio. Kao kad bi kod nas ukinuli program RTS Klasika, ne verujem da bi se neko pobunio.
December 8, 2025Dec 8 Par novih vesti kroz screenshote.Ovo za Rajf - prijatelji koji tamo rade kažu da se to spominje ali da je u pitanju manji broj od 400, gde će mnogi prihvatiti odlaske u penzije a drugi svakako razmišljaju da promene firmu, pa će se tako srediti.Koliko je istina - ne znam.Pošto kupio, poto prodajem.
December 8, 2025Dec 8 Author 14 plata je jedan od najboljih ideja. Ljudi je bukvalno spiskaju na hedonizam (sto kaze kolega na punc i paprike ) i onda barem 2 meseca se ne zale ni na sta. Dodaj na to i milione turista u ovom periodu koji potrose ozbiljnu kintu.
December 15, 2025Dec 15 Author Bas me zanima kako su u poslednjem pasusu upali ovi znakovi kao $ i @ .Ajd ovo sa $ i razumem jer je otprilike 250 eur/h plus se ceka mesecima.
December 15, 2025Dec 15 Ovog meseca je broj sunčanih sati manji nego pre.Kažu iz zeitimbild da Linz nije imao ni 1 sunčan sat tokom ovog meseca Edited December 15, 2025Dec 15 by Have_Fun
December 15, 2025Dec 15 Just now, Engineer said:Ima li struje iz solarnih panela? Stave ih pod sijalicu pa bude