January 19Jan 19 Author Videcemo. Nemoj da bude samo kao ovo olaksanje sa PDVom na osnovne namirnice od 8 eur mesecno.
January 19Jan 19 Čim razvuku kablove za internet, tu čudesnu tehnologiju 22. veka https://parapsihopatologija.com/topic/20009-jedna-mapa-govori-vise-od-rije%C4%8Di/page/400/#findComment-6648611
January 19Jan 19 ima li smisla traziti posao preko ams? msm, ako navedem svoje skilove, da li ce samo to da nude (ako nude) ili ce da mi nude bilo sta?
January 20Jan 20 Author @onamonamo AMS odavno nudi bilo sta i to cesto jako pogresno. Moze biti problem da ti i nude stvari bilo gde sto je jos veci problem.
January 20Jan 20 Lider slobodarske partije već 2-3 godine ne daje intervjue na ORF-u i odbija sve pozive. Da ga preporučimo kod Goce, Zoze, Verke, Jeremićke?Ili da Wolfa pošalju na obuku kod gorepomenutih. Armin Wolf beleidigt – Kickl verweigert ZiB2-Interviews |...FPÖ verweigert ZiB2-Interviews: Herbert Kickl lehnt erneut Einladung ab. Armin Wolf kritisiert, FPÖ kontert scharf. ORF-Debatte aktuell.
January 21Jan 21 Ne znam koliko je ovo tačno.Nailazio sam skorije i na podatak da je prezasićenje na tržištu (neki lud prosek prijava po oglasu).Gledam okolo i vidim kako firme i timovi krate troškove tako što se opraštaju od nekih ljudi.Zato mi je ova vest nekako čudna.
January 21Jan 21 Author Dynatrace i Bitpanda. Ne zna se ko su veci govnari. Mozda ipak Bitpanda jer su ipak uspeli stvoriti Amazon uslove bez Amazon plata.Nedostatka IT strucnjaka u Austriji ne postoji jos od krize 2008. Jedino sto nedostaje je ljudi koji su spremni raditi za minimalne plate da bi se docepali EU.
January 23Jan 23 Author Tesko ce tu biti bilo sta osetnije izvuci. Nema IT nikakav ucenjivacki potencijal.
January 23Jan 23 5 hours ago, bags said:Tesko ce tu biti bilo sta osetnije izvuci. Nema IT nikakav ucenjivacki potencijal.Da se nadamo da će bar izvući za sve neki postotak kao i ostali što su uspeli.
January 26Jan 26 On 20. 1. 2026. at 10:58, bags said:AMS odavno nudi bilo sta i to cesto jako pogresno. Moze biti problem da ti i nude stvari bilo gde sto je jos veci problem.Čekaj, zar nije bilo da može da se odbije ako je više od valjda 30km u jednom smeru od mesta stanovanja do radnog mesta?
January 27Jan 27 Author 17 hours ago, zorglub said:Čekaj, zar nije bilo da može da se odbije ako je više od valjda 30km u jednom smeru od mesta stanovanja do radnog mesta?Uh mislim da je barem 5 god kako je to ukinuto.Ovo su trenutna pravila:deepl prevod (tamo amo je u sustini u oba pravca)Мора бити доступан у разумном року. То значи да за пуно радно време укупно 3 сата за пут тамо-амо представља разумно време. За непуно радно време до 20 сати недељно пут тамо-амо може трајати највише 2 сата и 15 минута. За непуно радно време више од 20 сати недељно пут тамо-амо може трајати највише 3 сата.Ali onda ima i ovo:deepl prevodИмајте у виду: у изузетним случајевима морају се прихватити и дужа времена путовања (нпр. у случају посебно повољних радних услова или путовања из приградске регије).
January 27Jan 27 Author Okrivena velika prevara sa registrar kasama kod ugostitelja. news.ORF.atMillionenschaden: Großbetrug mit Registrierkassen aufgedecktDie Steuerfahndung hat einen Registrierkassenbetrug großen Stils durch zahlreiche Gastrobetriebe aufgedeckt. Das berichtete die ZIB1 am Montag. Das Finanzministerium spricht von einem Schaden in Milli