Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Austria, abandon hope all ye who enter here ...

Featured Replies

• Author

Grok je nekih 90% koristen za golotinju.

• Replies 643
  • Views 51.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jesam iz Graca, vodim ćerku na sport u tu školu…mi smo u Italiji na produženom vikendu, juče je bio praznik a škola moje starije ćerke ima i danas slobodno. Preko desetoro mrtvih, opšta panika među

• Za pocetak podestimo se kako je to izgledalo na pocetku epidemije:  

• Ali zato mi sa stomakom sad imamo svoji sliku...

Posted Images

💪

Screenshot_20260119_133355_Instagram.jpg

• Author

Videcemo. Nemoj da bude samo kao ovo olaksanje sa PDVom na osnovne namirnice od 8 eur mesecno.

ima li smisla traziti posao preko ams? msm, ako navedem svoje skilove, da li ce samo to da nude (ako nude) ili ce da mi nude bilo sta?

• Author

@onamonamo

AMS odavno nudi bilo sta i to cesto jako pogresno. Moze biti problem da ti i nude stvari bilo gde sto je jos veci problem.

Lider slobodarske partije već 2-3 godine ne daje intervjue na ORF-u i odbija sve pozive.

Da ga preporučimo kod Goce, Zoze, Verke, Jeremićke?

Ili da Wolfa pošalju na obuku kod gorepomenutih.

No image preview

Armin Wolf beleidigt – Kickl verweigert ZiB2-Interviews |...

FPÖ verweigert ZiB2-Interviews: Herbert Kickl lehnt erneut Einladung ab. Armin Wolf kritisiert, FPÖ kontert scharf. ORF-Debatte aktuell.

Ne znam koliko je ovo tačno.

Nailazio sam skorije i na podatak da je prezasićenje na tržištu (neki lud prosek prijava po oglasu).

Gledam okolo i vidim kako firme i timovi krate troškove tako što se opraštaju od nekih ljudi.

Zato mi je ova vest nekako čudna.

Screenshot_20260121_105133_Instagram.jpg

• Author

Dynatrace i Bitpanda. isuse Ne zna se ko su veci govnari. Mozda ipak Bitpanda jer su ipak uspeli stvoriti Amazon uslove bez Amazon plata.

Nedostatka IT strucnjaka u Austriji ne postoji jos od krize 2008. Jedino sto nedostaje je ljudi koji su spremni raditi za minimalne plate da bi se docepali EU.

Juče su bili protesti a očekuje nas i nova runda pregovora:

Screenshot_20260123_081002_Instagram.jpg

• Author

Tesko ce tu biti bilo sta osetnije izvuci. Nema IT nikakav ucenjivacki potencijal.

5 hours ago, bags said:

Tesko ce tu biti bilo sta osetnije izvuci. Nema IT nikakav ucenjivacki potencijal.

Da se nadamo da će bar izvući za sve neki postotak kao i ostali što su uspeli.

On 20. 1. 2026. at 10:58, bags said:

AMS odavno nudi bilo sta i to cesto jako pogresno. Moze biti problem da ti i nude stvari bilo gde sto je jos veci problem.

Čekaj, zar nije bilo da može da se odbije ako je više od valjda 30km u jednom smeru od mesta stanovanja do radnog mesta?

• Author
17 hours ago, zorglub said:

Čekaj, zar nije bilo da može da se odbije ako je više od valjda 30km u jednom smeru od mesta stanovanja do radnog mesta?

Uh mislim da je barem 5 god kako je to ukinuto.

Ovo su trenutna pravila:

deepl prevod (tamo amo je u sustini u oba pravca)

Мора бити доступан у разумном року. То значи да за пуно радно време укупно 3 сата за пут тамо-амо представља разумно време. За непуно радно време до 20 сати недељно пут тамо-амо може трајати највише 2 сата и 15 минута. За непуно радно време више од 20 сати недељно пут тамо-амо може трајати највише 3 сата.

Ali onda ima i ovo:

deepl prevod

Имајте у виду: у изузетним случајевима морају се прихватити и дужа времена путовања (нпр. у случају посебно повољних радних услова или путовања из приградске регије).

• Author

Okrivena velika prevara sa registrar kasama kod ugostitelja.

200.gif

news.ORF.at
No image preview

Millionenschaden: Großbetrug mit Registrierkassen aufgedeckt

Die Steuerfahndung hat einen Registrierkassenbetrug großen Stils durch zahlreiche Gastrobetriebe aufgedeckt. Das berichtete die ZIB1 am Montag. Das Finanzministerium spricht von einem Schaden in Milli