Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Austria, abandon hope all ye who enter here ...

Featured Replies

Između ostalog jer ne traži smaračku validaciju.

• Replies 643
  • Views 51.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jesam iz Graca, vodim ćerku na sport u tu školu…mi smo u Italiji na produženom vikendu, juče je bio praznik a škola moje starije ćerke ima i danas slobodno. Preko desetoro mrtvih, opšta panika među

• Za pocetak podestimo se kako je to izgledalo na pocetku epidemije:  

• Ali zato mi sa stomakom sad imamo svoji sliku...

Posted Images

• Author

Danas je ovo devojcici od 11 god spasilo zivot. Nije lose ni da turisti znaju:

• Author

Ako ustavni sud ne srusi konacno je donesen zakon o zabrani burki i sl. kod devojcica ispod 14 god u skolama.

Nazalost ne i zabrana svih drugih religioznih obelezja u skolama ali sa ovakvom koalicijom to bi bilo previse.

Bre, tetak sam detetu kome niko nije hteo da pusti da bude kuvar i lovac - eto ga 20 godina kasnije u Becu i pravi svoju karijeru.

Ucio je prve stvari od mene, isli u lov, psovao se sa svatikama oko njegovog obrazovanja....

Sta sad da mu kazem oko Beca, a ni ostatak familije i poznanika u istom ne moze da da kasvetan savet?

23 minutes ago, kronostime said:

Bre, tetak sam detetu kome niko nije hteo da pusti da bude kuvar i lovac - eto ga 20 godina kasnije u Becu i pravi svoju karijeru.

Ucio je prve stvari od mene, isli u lov, psovao se sa svatikama oko njegovog obrazovanja....

Sta sad da mu kazem oko Beca, a ni ostatak familije i poznanika u istom ne moze da da kasvetan savet?

Pa sta mu treba da zna?

Nemački hitler

1 hour ago, Filozof manijak said:

Nemački hitler

Jebi ga, pocese neke snase sa maramama da smaraju ovod - prestadose cim im nazvah Selam gore, a massalllah dole. s_dj

• 1 month later...
  • Author

Najbolji grad na svetu ali ipak 20% stanovnika ugrozeno siromastvom.

Sto je najgore ove godine je bio ogroman talas zatvaranja firmi i trziste rada je totalno lose. Tako da ce situacija iz meseca u mesec biti gora.

Prve pregovore ove godine nekoliko sindikata je totalno izgubilo i zakljucilo visegodisnje stetne ugovore. (nema uobicajenog pracenja inflacije)

Na drugoj strani pocela je stednja na sto strana ali najvise naravno po srednjem i najsiromasnijem sloju.

Ocekujem bas grbav period u Austriji, a pogotovo u Becu.

Izvor:

wien.ORF.at
No image preview

400.000 Wiener armutsgefährdet

Am 17. Oktober ist der internationale Tag zur Beseitigung der Armut. In Wien gelten 400.000 Menschen als armutsgefährdet, es gibt eine hohe Dichte an Risikohaushalten.
1 hour ago, bags said:

Najbolji grad na svetu ali ipak 20% stanovnika ugrozeno siromastvom.

Sto je najgore ove godine je bio ogroman talas zatvaranja firmi i trziste rada je totalno lose. Tako da ce situacija iz meseca u mesec biti gora.

Prve pregovore ove godine nekoliko sindikata je totalno izgubilo i zakljucilo visegodisnje stetne ugovore. (nema uobicajenog pracenja inflacije)

Na drugoj strani pocela je stednja na sto strana ali najvise naravno po srednjem i najsiromasnijem sloju.

Ocekujem bas grbav period u Austriji, a pogotovo u Becu.

Izvor:

wien.ORF.at
No image preview

400.000 Wiener armutsgefährdet

Am 17. Oktober ist der internationale Tag zur Beseitigung der Armut. In Wien gelten 400.000 Menschen als armutsgefährdet, es gibt eine hohe Dichte an Risikohaushalten.

Preraspodela stuca pa kad naidje kriza nema pufera za ljude koji su ostali bez poslova...

• Author

Ova dva klinca jedan od 14 god (1500 raznih prijava) i burazer od 16 god (2200 prijva) o kojima sam vec pisao ovde bice uskoro deportovani u Srbiju.

1 hour ago, bags said:

Ova dva klinca jedan od 14 god (1500 raznih prijava) i burazer od 16 god (2200 prijva) o kojima sam vec pisao ovde bice uskoro deportovani u Srbiju.

Eto pojačanja za Ćacilend...

Impresivna karijera. Sad čitam članak, izgleda da srećom ima i nekih koji bi da ih zadrže.

Nikolaus Tsekas vom Bewährungshilfeverein Neustart warnte unterdessen gegenüber „profil“ vor einem rein repressiven Ansatz. Straffällige Jugendliche würden eine „langfristige Betreuung“ benötigen. Eine Abschiebung verlagere das Problem und fördere womöglich „ein Leben im Underground und der Illegalität“.

Znam da je deportacija sigurno u skladu sa zakonom, ali ako su rodjeni i zive u Austriji sta Srbija ima sa njihovim djelima? Da su kapacitet za medjunarodnu matematicku olimpijadu, isli bi kao predstavnici Austrije.

5 minutes ago, Paul Gompitz said:

Znam da je deportacija sigurno u skladu sa zakonom, ali ako su rodjeni i zive u Austriji sta Srbija ima sa njihovim djelima? Da su kapacitet za medjunarodnu matematicku olimpijadu, isli bi kao predstavnici Austrije.

Slicno mi je palo na pamet, ima tih "nasih" tona u austriji, pa ako rade, zaradjuju doprinose, dobri su, a ako ne znaju sta ce sa njima jednostavno je resenje deportovati ih u maticu.

I to jeste legalno, oni su drzavljani Srbije a vrv su tamo imali neke trajne boravisne ali ne i drzavljanstvo. Ali koliko god legalno ostaje onaj utisak, mi proberemo sta cemo a vama evo ovi restlovi pa vi vidite.

Mislim da zavisi od redosleda dobijanja državljanstva. U slučaju dvojnog, durgo dobijeno uglavnom može i da se ukine u specijalnim slučajevima.