Jump to content

Ruskinje /i poneki Rus ali retko/ - u Beogradu i Srpijici

Featured Replies

+1 za razvoj novih fetiša.

• Replies 439
  • Views 35.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dobro upućena prijateljica je oduševljena sto (kaže ona) uveče u izlascima ne nose bruseve. Ruskinje, ne Rusi. Neki je opšti utisak da su bgd Rusi malo moderniji nego naši ljudi. Meni odevnim kombinac

• ostadoh dužan ovo....   rešio da izvedem ženu za valentinovo, ipak je 25 godina iza nas pa kao ajd da bude malo kao nekad.   prvobitni plan je bio da odemo kod nami u istok na pali

• Ovo me podseti na poslednje putovanje u Moskvu, pre jedno deset godina.   U nekom restoranu pitam gde je tualet i kazu oni meni 'pravo' (sto je, je li, na ruskom, desno) - i ja krenem pravo

Posted Images

3 minutes ago, Indy said:

+1 za razvoj novih fetiša.

Kad će penzija u Srbiji?

• Author

žena prijavila da je sinoć bila u novom ruskom baru koje se nalazi na mestu onog korejskog polurestorana u kumanovskoj

dobra vest - spicy margarita 450 din. nadam se da nisu pogrešile....

ja se ne krecem toliko po gradu(NS) ali i ovo malo sto se krecem sam primetila bas doosta stranaca...pre neki dan na Strandu se oko nas ceo dan  nije cuo sprski :heart:

ali ove vase Ruskinje ne vidjam :( ...ugl mladi ,,arapi,, (tu se ogradjujem jer ne znam da prepozna finese,otkud znam..mogu biti Turci,Iracani,Sirijci...) ...vidjam troje i seoskom busu vec su tri puta usli na istoj stanici,devojka i njih dvojica uce srpski,trude se slatki su...i par Koreanaca(i ovde se ogradjujem u neprepoznavanju finesa ali bih rekla da su ne-Kinezi)  takodje..

a u mom selu cak ima desetak Filipinaca..

evo ove pratim na twiteru, IT headhunteri

Image

Image

nelepe...

Na sve se čovek navikne

pa zar i ovde ruskinje...zivote :D

kad su zdrave

Ja kad u gradu, recimo na kalisu ili kndzaz mihajlovoj cujem da neko govori srpski, pridjem i slikam se sa tom osobom za uspomenu. 

5 hours ago, extragluv said:

nelepe...

Kako nelepe, za boba miloga???

za ruskinje su ispod standarda :D

Svaka vam dlaka smeta, nije čudo da izumiremo.

11 hours ago, ivy said:

ja se ne krecem toliko po gradu(NS) ali i ovo malo sto se krecem sam primetila bas doosta stranaca...pre neki dan na Strandu se oko nas ceo dan  nije cuo sprski :heart:

ali ove vase Ruskinje ne vidjam :( ...ugl mladi ,,arapi,, (tu se ogradjujem jer ne znam da prepozna finese,otkud znam..mogu biti Turci,Iracani,Sirijci...) ...vidjam troje i seoskom busu vec su tri puta usli na istoj stanici,devojka i njih dvojica uce srpski,trude se slatki su...i par Koreanaca(i ovde se ogradjujem u neprepoznavanju finesa ali bih rekla da su ne-Kinezi)  takodje..

a u mom selu cak ima desetak Filipinaca..

Limani/Grbavica kad kreneš predveče u šetnju minimum 50% šetača na koje naletiš su Rusi.

Doduše, Ruske familije. Neko ih je zajebao da je NS dobar za mlade porodice, hipsteri i Ruskinje slobodnijih pogleda na život otišli u BG :sad:

Moram da ponovim ruski, definitivno. Ajde brbljanje po prodavnici, nego sam večeras bila u situaciji da pričam s nekim detencetom koje reč srpskog ne razume, a vraća se iz škole, uredno sve krenuo, busom, mali, mali. I izvučem iz dupeta nešto ruskog, ono kad na silu moraš da progovoriš...