December 1, 20241 yr Author To je hrtić jedne gazdarice Nekrasove Tamo samo whisky sour, odličan je Edited December 1, 20241 yr by Eleniko
December 1, 20241 yr 9 minutes ago, Eleniko said: To je hrtić jedne gazdarice Nekrasove Tamo samo whisky sour, odličan je probacu sledeci put kada svratim. margarita im je isto odlicna. inace, posle whisky sour i moscow mule faza sam presao na martini.
December 1, 20241 yr Author ne znam ko je bio za barom tj na koktelima ako je jedan smoreni neobrijani baja omanjeg rasta taj je ubitačno dobar barmen za koktele
December 1, 20241 yr 1 hour ago, Eleniko said: ne znam ko je bio za barom tj na koktelima ako je jedan smoreni neobrijani baja omanjeg rasta taj je ubitačno dobar barmen za koktele bilo ih je troje za barom ukljucujuci bradonju. ne znam ko je koji koktel pravio. njemu sam trazio martini, ali da nije espresso
December 6, 20241 yr Author Jutarnji kafućino u Sonderu, odličan uz extra shot Kelner ofarbao kosu u zeleno plavo kao Bili Ajliš i vezao u punđu Ruskinje i dalje zakrivljuju svemir, barem za mene Bubi naravno prvi probija baltički led Sanktpetersburđanki Edited December 6, 20241 yr by Eleniko
December 1, 2025Dec 1 Naslov me asocirao na jednu komsinicu, beloruskinja, dobila zelenu kartu na lutriji pa je morala cak u beograd da ide i bude tamo za papire. Valjda visila sa porodicom par meseci, mozda i vise. Anyway, rece ona da joj je Beograd bio uzasan, odvratan grad kao da je u favelama. Zna li kako favele uoste izgledaju, ni nase ciganske rupe (moj komsiluk ❤️ ava kari ❤️😂) tako ne izgledaju. Kao da je u palati odrasla. Ja u soku. Pitah je u kom kraju, naravno u centru. Dorcol. Mislim se u sebi ti ces meni favele iz pizde materine dolazis u evropu i sad si uvalila guzicu u selo (mislim na Los Andjeles) gde su kuce od kartona i gipsa.Ja joj odgovorila bar si bila u Evropi, steta sto nisi malo vise obisla BG i Srbiju. Kakav drkadzija. Ni "Hi" joj ne kazem. Obicno se svima javljam, ono prava sam Karen 😂Nesto nisam vise u bajnim odnosima sa njima. Ne gledam ih po lepoti, vise ne mogu ni lepe da mi budu, sve (generalizujem za bukvaliste) imaju agendu, nista nije bezulovno. Ne volim takve ljude. Edited December 1, 2025Dec 1 by mustang
December 1, 2025Dec 1 Zar Belorusija nije u Evropi ?Btw. Minsk je vrlo cist grad. Ja Beograd volim, ali je musav je bre. Edited December 1, 2025Dec 1 by Moonwalker
December 1, 2025Dec 1 Ma sta pricam ja belorusija 🤦🏼♀️...bila sam kod snajke beloruskinje na rucku danas. Sarma, ubila sam im 3 bez stida i srama kao da sam iz favele stigla 😂Ruskinja je ova moja komsinica, iz nekog urska, na SK se grad zavrsava, negde blizu mongola, taj pravac, na irsk, ursk...ne mogu da se setim...Al brate mili nismo favela 🤷🏼♀️. Odmah se setim tropa de elite i tropa de elite 2 (ne zna se koji je film bolji) i city of god.Musavost je u oku posmatraca 😂Da ti fotkam predivan zalazak sunca, najlepsi zalazak sunca na Sunset blvd? Nikada mi nece dosaditi 😍😍😍Bez fotoshopa ne bih mogla da ubodem deo a da mi ne upadne neki sto spava na plocniku ili shatorcic, ili kanta prevrnuta, onako gornji deo frejma utopija a donji distopija. Edited December 1, 2025Dec 1 by mustang
December 1, 2025Dec 1 Ako je cistoca u pitanju onda jesmo favela. Rusi su gospoda za nas. Jedino sto su neki malo nezahvalni, iako smo ih primili kao rodjene kad niko drugi nije hteo.Vecina africkih zemalja koje san posetio je bilo cistije i kulturnije od Srbije.
December 1, 2025Dec 1 4 minutes ago, Shan Jan said:Ako je cistoca u pitanju onda jesmo favela. Rusi su gospoda za nas. Zavisi iz kog ugla. Verovatno u proseku jesu nacitaniji, makar ovi iz Moskve i Pitera. Ali, deo utiska o "gospodstvu" potice iz od ruske uzdrzanosti. A ako malo generalizujemo, mi imamo blazi temperament, mnogo manje locemo, a stopa ubistava je u Srbiji nekoliko puta manja. Da, Srbi u proseku i bolje govore strane jezike.
December 1, 2025Dec 1 14 minutes ago, Shan Jan said:Ako je cistoca u pitanju onda jesmo favela. Rusi su gospoda za nas. Jedino sto su neki malo nezahvalni, iako smo ih primili kao rodjene kad niko drugi nije hteo.Vecina africkih zemalja koje san posetio je bilo cistije i kulturnije od Srbije.A da mi je samo da vidim njen stan i moj stan i ciji je cistiji a imam i psa. I muza koji prosipa sve zivo po kuci. Moram Dzordza da pitam ciji je stan cistiji😁... Ziva nisam 😂
December 1, 2025Dec 1 1 hour ago, Kampokei said:Zavisi iz kog ugla. Verovatno u proseku jesu nacitaniji, makar ovi iz Moskve i Pitera. Ali, deo utiska o "gospodstvu" potice iz od ruske uzdrzanosti. A ako malo generalizujemo, mi imamo blazi temperament, mnogo manje locemo, a stopa ubistava je u Srbiji nekoliko puta manja. Da, Srbi u proseku i bolje govore strane jezike.kod nas se pije isto kao u rusiji, to da oni nesto puno piju ne vazi vise. za strane jezike verujem da je kod nas mnogo bolje sto se tice engleskog. u kini skoro svi rusi sa kojima sam bio u kontaktu pricaju kineski, dok je s nasim ljudima obrnuto.
December 1, 2025Dec 1 1 minute ago, banecare1 said:kod nas se pije isto kao u rusiji, to da oni nesto puno piju ne vazi vise.Mozda je u Rusiji trend pozitivan, u smislu da piju manje nego pre, tj sigurno jeste. Ali piju Rusi i dalje u proseku puno vise od Srba (mozda i duplo vise po glavi po WHO). Sto se i vidi u statistikama o duzini zivota (gde ni Srbija uzgred ne stoji najbolje), a delimicno verovatno i u pomenutim statistikama o broju ubistava.