peralozac Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 2 minutes ago, banecare1 said: davi me da mu kupim disk Hm Bane, ovo pre izgleda da njega neko davi za neka roba
Hamlet Strašni Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Hm. Davi me da mu kupim disk. To znači da te davi da ti kupis neki disk i daš ga njemu. Pretpostavljam da te davi da ti kupiš njegov disk. Elem, moram da radim a mrzi me pa piskaram po internetu. Praštajte. 1
banecare1 Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 ne secam se pre 10+ godina sta je bilo, jos sam bio sam paralelno na tencent meeting-u sa kinezima i rusime dok sam pisao post. hteo sam da pokazem da su kvatirniki popularni ne par godina iz tvita nego jos od SSSR-a
Filozof manijak Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 1 hour ago, Lucia said: @Filozof manijak tvoja sloboda = moja robija Fora je što ja ne duvanim 1
Svemir Zeka Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Ја дуваним ту и тамо, нечесто, па сам апсолутно да се укину тровачнице
Filozof manijak Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Što se toga tiče, apsolutno mi je licimurno da proizvodnja duvana/cigara može (sledstveno tome i naplata akciza za budžet) ali pušenje na javnim mestima, zatvorenim prostorijama nije dozvoljeno. Zar ne bi bilo logično da se totalno ukine proizvodnja cigareta, kad se već toliko brine o zdravlju?
Ras Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 1 hour ago, banecare1 said: koje pre par godina, квартирники su popularni jos iz SSSR vremena. Brazzaville band , Moskva 2012 Brazzaville je jako dobar bend. Bar je bio do pre desetak godina do kada sam ispratio njihovu diskografiju. 1
banecare1 Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Just now, Ras said: Brazzaville je jako dobar bend. Bar je bio do pre desetak godina do kada sam ispratio njihovu diskografiju. ja sam ih prvi put cuo te 2011 i svideli su mi se. mislio sam da ih znaju samo u rusiji i turskoj jer su tamo bas aktivni bili
Ras Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Just now, banecare1 said: ja sam ih prvi put cuo te 2011 i svideli su mi se. mislio sam da ih znaju samo u rusiji i turskoj jer su tamo bas aktivni bili Ruski torent i piratski sajtovi su bili još aktivniji. 1 1
Eleniko Posted September 19, 2023 Author Posted September 19, 2023 1 hour ago, banecare1 said: koje pre par godina, квартирники su popularni jos iz SSSR vremena. Brazzaville band , Moskva 2012 U bogte al je potrajao SSSR
Eleniko Posted September 22, 2023 Author Posted September 22, 2023 On 19. 9. 2023. at 10:26, banecare1 said: koje pre par godina, квартирники su popularni jos iz SSSR vremena. Brazzaville band , Moskva 2012 Evo me u Nekrasovoj već satima, koktel na koktel na koktel.... super je mesto. Pišem posle ili bar kačim slike.... 1
Eleniko Posted September 22, 2023 Author Posted September 22, 2023 evo nas, nekrasova. odlično mesto, kokteli među najboljima u gradu i bez ikakve prateće foliraže vajb je kc grad sveden na dimenzije bara od 60m2 devojke su izuzetne, vrv i dečaci ali nisam vlastan da se izjašnjavam nema alt preterivanja, tu i tamo sevne neki dobar tet i jedna tatarka kojoj bi jeo iz ruke šta god poželi whisky sour je opasna kidalica za 450 8
dragance Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 2 hours ago, Eleniko said: evo nas, nekrasova. odlično mesto, kokteli među najboljima u gradu i bez ikakve prateće foliraže vajb je kc grad sveden na dimenzije bara od 60m2 devojke su izuzetne, vrv i dečaci ali nisam vlastan da se izjašnjavam nema alt preterivanja, tu i tamo sevne neki dobar tet i jedna tatarka kojoj bi jeo iz ruke šta god poželi whisky sour je opasna kidalica za 450 Whisky sour za 450 dinara??? Eto me odmah. 1
frit Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 Šah. Ne bi me čudilo i neodređene sisteme da rešavaju iz zabave. 7
Recommended Posts