Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zgradogradnja

Featured Replies

al ko smišlja imena tim zgradurinama novim... viktori gardens... evo padamo u nesvest

• Replies 293
  • Views 19.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Između ostalog.   Kasne sa radovima, dobijaju pozitivne tehničke preglede pre nego što je gradnja završena, a onda im se dešavaju problemi sa potvrđenim radovima, grad ne stiže da prati infr

• Nisi ti bio u Prvom osnovnom sudu u Beogradu - iznad vrata jedan broj sudnice, na plastičnoj oznaci pored vrata drugi, a na samim vratima treći broj.    

• Pa urbanizam, obzirom da pokriva sve ljudske delatnosti unutar jedne gradske zajednice, zapravo jako dobro prati i oslikava stanje te zajednice. Kakvo nam je društvo, takav nam je i urbanizam. Ko

Posted Images

5 minutes ago, slepa živana said:

al ko smišlja imena tim zgradurinama novim... viktori gardens... evo padamo u nesvest

Čekaj da im ponestane imena. Možda će baš tad da odustanu od dalje gradnje.

Raspisuju garant tender i za to smisljanje naziva, pa pobednicka ideja izadje 50k eura 

4 minutes ago, Shan Jan said:

Zabava: bioskop u Pozeskoj :rolf:

I Teatar na Brdu :nobles:

Joj kad reka krene niz Valjevsku ulicu na dole, direkt će u viktori da udari :fantom:

mozda spakuju valjevsku u cev i naprave MHE za naselje (lift svetla za 1500 stanaova, npr)?

Joj kad reka krene niz Valjevsku ulicu na dole, direkt će u viktori da udari :fantom:
Taman navodnjavanje za gardens.
3 minutes ago, foto said:

mozda spakuju valjevsku u cev i naprave MHE za naselje (lift svetla za 1500 stanaova, npr)?

Nema potrebe, prolazi im dalekovod na 15m od prozora. Dovoljno da jednu ruku pruže kroz prozor, u drugoj ruci sijalica, et voila!

To ce tako skarabudzeno da bude, Padina i Zakovo ce da dotaknu novo dno :isuse:

Setio se ovog topika, danas u Gardijanu izašao članak o ljudima koji žive u prikolicama, između ostalog i paru koji živi u prikolici na sopstvenoj zemlji ali im lokalni savet traži da uklone prikolicu jer nemaju dozvolu.

3 hours ago, Midgeta said:

Ali najbolje od svega je sto ta zgrada, ako se to tako moze nazvati, ne izgleda tako uopste uzivo, a ni okolina ne izgleda tako ni blizu.

Na slikama stoji da su u okolini neke megaultra fensi zgrade, a tu su u stvarnosti braon zgrade padinske :rolf:

Ja sam prošle godine u ovo vreme gledala neki stan možda 200-300m od te “fensi” Singe (jbt zašto je prosto nisu nazvali Simba) na Čukaričkoj padini, bio je (relativno) jeftin i pristojan, blizu je Ada blizu je Lidl blizu je AdaMall, ali sama zgrada je bila jeziva unutra (ova je bila na samom kraju tog naselja, posle nje je put a iza puta nema ništa) + deluje mi da je generalno kraj za “porodice s sitnom decom” DAKLE NE. Nisam tada imala pojma da pistoji i taj Viktori Gardens, čisto da znam da i to ne pogledam. :fantom:

mislim da si gledala najstarije i najlosije zgrade na padini akoo sam te dobro razumeo.

edit:

trebas ici dalje od crkve (bez losih namera)

Edited by foto

2 minutes ago, foto said:

mislim da si gledala najstarije i najlosije zgrade na padini akoo sam te dobro razumeo.

edit:

trebas ici dalje od crkve (bez losih namera)

Pa moguće, ne poznajem taj kraj. Ne bih znala da kažem gde je bila zgrada u odnosu na crkvu… ali u blizini… recimo.

To je bilo pre godinu dana, kupila na kraju stan na Voždovcu. 

:covid19:

e, jbg, daleko ti ada.

:)