Leia Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 (edited) 5 minutes ago, Weenie Pooh said: Koja pokaže sise i dupe, ta demonstrira internalizovanu mizoginiju! Daj jebote Zena objektivizuje samu sebe?? Evo ne znam… A ovaj lik sa sisurdama do struka samo sebi bustuje samopouzdanje onako diskretno i decentno Edited February 21, 2023 by Leia 2
Svemir Zeka Posted February 21, 2023 Author Posted February 21, 2023 (edited) 15 minutes ago, Weenie Pooh said: Pandering to the male gaze Koja pokaže sise i dupe, ta demonstrira internalizovanu mizoginiju! 10 minutes ago, Leia said: Daj jebote Zena objektivizuje samu sebe?? Evo ne znam… A ovaj lik sa sisurdama do struka samo sebi bustuje samopouzdanje onako diskretno i decentno Pa da. Pitaj neku radfem šta misli o crvenim noktima ili plavoj, crvenoj kosi farbanoj reći će da to radiš da bi se svidela muškarcima --------> pristaješ na opresiju i da budeš patrijarhalna ropkinja. A mislim ne daj bože sise. Edited February 21, 2023 by Svemir Zeka 1
JozoMujica Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 20 minutes ago, Leia said: Mislim nemam bas puno ideje o kanadskom drustvu i vrednostima™ ali imala sam utisak da je prilicno liberalno, Onako...
Leia Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 (edited) @Svemir ZekaPa sta treba, zena da pusti brkove i ne pere kosu da nekom ne padne na pamet da glumi zavodnicu?! @JozoMujica A ta frka oko klonje je vec antologijska…Sto li njemu smetaju trans muskarci takoreci zene s bradom u muskom wc, ajde zene jos i da razumem da nece da im likovi mlate kitom okolo dok puderisu nos Edited February 21, 2023 by Leia
gospa buba Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 (edited) a necete me navuc sad na ovu prichu ovo je sve protivu aleksandra i mene, kojima je, nama, najtezije! Edited February 21, 2023 by gospa buba 1 2
Svemir Zeka Posted February 21, 2023 Author Posted February 21, 2023 (edited) 10 minutes ago, Leia said: @Svemir ZekaPa sta treba, zena da pusti brkove i ne pere kosu da nekom ne padne na pamet da glumi zavodnicu?! Pa da batali depliaciju, ne farba se i ne šminka i nosi unisex odeću Jer je sve to podilaženje muškarcima, a oni su sestrinski rečeno naši najveći tlačitelji. Edited February 21, 2023 by Svemir Zeka
Svemir Zeka Posted February 21, 2023 Author Posted February 21, 2023 2 minutes ago, gospa buba said: a necete me navuc sad na ovu prichu ovo je sve protivu aleksandra i mene, kojima je, nama, najtezije! Svačega na pijaci ima
JozoMujica Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 8 minutes ago, Leia said: @JozoMujica A ta frka oko klonje je vec antologijska…Sto li njemu smetaju trans muskarci takoreci zene s bradom u muskom wc Verovatno nije prijatan prizor.
Weenie Pooh Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 3 minutes ago, Svemir Zeka said: Pa da batali depliaciju, ne farba se i ne šminka i nosi unisex odeću Jer je sve to podilaženje muškarcima, a oni su naši najveći tlačitelji. E, a znate šta nama najviše podilazi? Kad ne idete na posao nego sedite kući i vaspitavate decu! Uf, što mi to volimo, nemam reči! Ništa bolje nego kad rmbačim osam sati, dovučem se kući, i onda dam karticu supruzi domaćici da sve spizdi, to mi je najveći gušt. Zato Patrijaršiji u inat, sve pravo na tržište rada da robujete Kapitalu buahahaha se emancipujete i uživate isto kao mi muški 1
Leia Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 5 minutes ago, Svemir Zeka said: Jer je sve to podilaženje muškarcima Da da strejt muskarci su bas fokusirani na modne detalje
gospa buba Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 1 minute ago, Weenie Pooh said: ... i onda dam karticu supruzi domaćici da sve spizdi, to mi je najveći gušt ... osecam brate neki negativiti ovde 1
Svemir Zeka Posted February 21, 2023 Author Posted February 21, 2023 (edited) 4 minutes ago, Weenie Pooh said: E, a znate šta nama najviše podilazi? Kad ne idete na posao nego sedite kući i vaspitavate decu! A i to je sa sigurnošću bar jednom jedna radfem rekla: šta ona ima da radi mnogo...ima muža, nek je izdržava. Razni užasi postmoderne. Edited February 21, 2023 by Svemir Zeka 1
Leia Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 3 minutes ago, JozoMujica said: Verovatno nije prijatan prizor. Pa ono, nisam sigurna da li prizora uopste i ima, da li trans muskarci uopste koriste urinals Niti narocito zelim znati, da se razumemo
Weenie Pooh Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 1 minute ago, gospa buba said: osecam brate neki negativiti ovde Ma ne, ja samo raskrinkavam Patrijaršiju, petokolonašim, objašnjavam kako tajno razmišljamo i zašto vrednujemo live-in hoes domaćice više nego radne žene. Slabo nam to doduše ide ovde u istočnoj Evropi, žene su odavno provalile kako je dobro biti deo radničke klase, jedva koja hoće da ostane da bleji kod kuće. Ali na trulom zapadu dominiramo. 1
Krampa Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 19 minutes ago, Leia said: @JozoMujica A ta frka oko klonje je vec antologijska…Sto li njemu smetaju trans muskarci takoreci zene s bradom u muskom wc, ajde zene jos i da razumem da nece da im likovi mlate kitom okolo dok puderisu nos sada ce i mlacenje kitom postati problem? ode forum u desno 5
Recommended Posts