Leia Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 (edited) 5 minutes ago, Weenie Pooh said: Koja pokaže sise i dupe, ta demonstrira internalizovanu mizoginiju! Daj jebote Zena objektivizuje samu sebe?? Evo ne znam… A ovaj lik sa sisurdama do struka samo sebi bustuje samopouzdanje onako diskretno i decentno Edited February 21, 2023 by Leia 2 Link to comment
Svemir Zeka Posted February 21, 2023 Author Share Posted February 21, 2023 (edited) 15 minutes ago, Weenie Pooh said: Pandering to the male gaze Koja pokaže sise i dupe, ta demonstrira internalizovanu mizoginiju! 10 minutes ago, Leia said: Daj jebote Zena objektivizuje samu sebe?? Evo ne znam… A ovaj lik sa sisurdama do struka samo sebi bustuje samopouzdanje onako diskretno i decentno Pa da. Pitaj neku radfem šta misli o crvenim noktima ili plavoj, crvenoj kosi farbanoj reći će da to radiš da bi se svidela muškarcima --------> pristaješ na opresiju i da budeš patrijarhalna ropkinja. A mislim ne daj bože sise. Edited February 21, 2023 by Svemir Zeka 1 Link to comment
JozoMujica Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 20 minutes ago, Leia said: Mislim nemam bas puno ideje o kanadskom drustvu i vrednostima™ ali imala sam utisak da je prilicno liberalno, Onako... Link to comment
Leia Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 (edited) @Svemir ZekaPa sta treba, zena da pusti brkove i ne pere kosu da nekom ne padne na pamet da glumi zavodnicu?! @JozoMujica A ta frka oko klonje je vec antologijska…Sto li njemu smetaju trans muskarci takoreci zene s bradom u muskom wc, ajde zene jos i da razumem da nece da im likovi mlate kitom okolo dok puderisu nos Edited February 21, 2023 by Leia Link to comment
gospa buba Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 (edited) a necete me navuc sad na ovu prichu ovo je sve protivu aleksandra i mene, kojima je, nama, najtezije! Edited February 21, 2023 by gospa buba 1 2 Link to comment
Svemir Zeka Posted February 21, 2023 Author Share Posted February 21, 2023 (edited) 10 minutes ago, Leia said: @Svemir ZekaPa sta treba, zena da pusti brkove i ne pere kosu da nekom ne padne na pamet da glumi zavodnicu?! Pa da batali depliaciju, ne farba se i ne šminka i nosi unisex odeću Jer je sve to podilaženje muškarcima, a oni su sestrinski rečeno naši najveći tlačitelji. Edited February 21, 2023 by Svemir Zeka Link to comment
Svemir Zeka Posted February 21, 2023 Author Share Posted February 21, 2023 2 minutes ago, gospa buba said: a necete me navuc sad na ovu prichu ovo je sve protivu aleksandra i mene, kojima je, nama, najtezije! Svačega na pijaci ima Link to comment
JozoMujica Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 8 minutes ago, Leia said: @JozoMujica A ta frka oko klonje je vec antologijska…Sto li njemu smetaju trans muskarci takoreci zene s bradom u muskom wc Verovatno nije prijatan prizor. Link to comment
Weenie Pooh Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 3 minutes ago, Svemir Zeka said: Pa da batali depliaciju, ne farba se i ne šminka i nosi unisex odeću Jer je sve to podilaženje muškarcima, a oni su naši najveći tlačitelji. E, a znate šta nama najviše podilazi? Kad ne idete na posao nego sedite kući i vaspitavate decu! Uf, što mi to volimo, nemam reči! Ništa bolje nego kad rmbačim osam sati, dovučem se kući, i onda dam karticu supruzi domaćici da sve spizdi, to mi je najveći gušt. Zato Patrijaršiji u inat, sve pravo na tržište rada da robujete Kapitalu buahahaha se emancipujete i uživate isto kao mi muški 1 Link to comment
Leia Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 5 minutes ago, Svemir Zeka said: Jer je sve to podilaženje muškarcima Da da strejt muskarci su bas fokusirani na modne detalje Link to comment
gospa buba Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 1 minute ago, Weenie Pooh said: ... i onda dam karticu supruzi domaćici da sve spizdi, to mi je najveći gušt ... osecam brate neki negativiti ovde 1 Link to comment
Svemir Zeka Posted February 21, 2023 Author Share Posted February 21, 2023 (edited) 4 minutes ago, Weenie Pooh said: E, a znate šta nama najviše podilazi? Kad ne idete na posao nego sedite kući i vaspitavate decu! A i to je sa sigurnošću bar jednom jedna radfem rekla: šta ona ima da radi mnogo...ima muža, nek je izdržava. Razni užasi postmoderne. Edited February 21, 2023 by Svemir Zeka 1 Link to comment
Leia Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 3 minutes ago, JozoMujica said: Verovatno nije prijatan prizor. Pa ono, nisam sigurna da li prizora uopste i ima, da li trans muskarci uopste koriste urinals Niti narocito zelim znati, da se razumemo Link to comment
Weenie Pooh Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 1 minute ago, gospa buba said: osecam brate neki negativiti ovde Ma ne, ja samo raskrinkavam Patrijaršiju, petokolonašim, objašnjavam kako tajno razmišljamo i zašto vrednujemo live-in hoes domaćice više nego radne žene. Slabo nam to doduše ide ovde u istočnoj Evropi, žene su odavno provalile kako je dobro biti deo radničke klase, jedva koja hoće da ostane da bleji kod kuće. Ali na trulom zapadu dominiramo. 1 Link to comment
Krampa Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 19 minutes ago, Leia said: @JozoMujica A ta frka oko klonje je vec antologijska…Sto li njemu smetaju trans muskarci takoreci zene s bradom u muskom wc, ajde zene jos i da razumem da nece da im likovi mlate kitom okolo dok puderisu nos sada ce i mlacenje kitom postati problem? ode forum u desno 5 Link to comment
Recommended Posts