March 11Mar 11 Gledam ove bespoke sneakers, i uopste mi se ne gade. Nisu sve preko milju funti, ima i za malo preko £300, tacnije £325. Ove Goral mi se svidjaju. Ne znam da li mi se bas toliko svidjaju ali su dobre:
March 11Mar 11 5 minutes ago, Seabass said:Gledam ove bespoke sneakers, i uopste mi se ne gade. Nisu sve preko milju funti, ima i za malo preko £300, tacnije £325. Ove Goral mi se svidjaju. Ne znam da li mi se bas toliko svidjaju ali su dobre:Ovo izgleda kao Rudo ortopedske cipele.
March 11Mar 11 6 minutes ago, Sokrat said:Ovo izgleda kao Rudo ortopedske cipele.Lol.Meni se svidjaju. Jednostavne i od super kvalitetne koze, solidne konstrukcije. Cak se mogu podjoniti ponovo kad se ovaj djon potrosi. Meni je to super privlacno.
March 11Mar 11 20 minutes ago, Midžeta said:A kupila sam i ove skoro, nego nisam kacila, ali hocu da me Kumsara pohvaliMidzi, daj malo prezentacije, rakurs, poziranje, ovo ono...Edit: jeste, dovoljno je sto su crno-bele, al ono... maaalo... 😁🥰 Edited March 11Mar 11 by Greek Freak
March 12Mar 12 13 hours ago, kud u maglu Simoviću said:ugledaj se na midžšta fali njenim patikama?!Ne fali, ja samo moram da uparim ovo s kaputićem i trofrtalj pantalonama i cegerom na kome piše poruka o zdravom životuKako ne shvataš?
March 12Mar 12 14 hours ago, kud u maglu Simoviću said:asociraju me na period kada si patike mogao da kupiš u slovenijašoprtu, bila tri modela univerzal, rom i vimbldonSveopšti neukus i je i došao devedestih, kada smo dobili mogućnost izbora.
March 12Mar 12 20 hours ago, destiny said:Ne mislim ni ja, pa natabanam u njima po 20+ km.A ove su mi gymovske:A ovo su moje
March 12Mar 12 5 minutes ago, precog said:Hm, zapravo ne.U kom univerzumu se ovo odaziva na sneakersA ne volim ni taj tip cipela što vrišti ”ručni rad”, kao suvenir s tezge iz Egipta il tako nešto
March 12Mar 12 Ovo su moje, bele, kožne, lišene bilo kakvih ukrasa: Patike od brušene kože · Bela · Sneakers | Massimo DuttiZa dva ili tri meseca nošenja izgledaju kao da ih nosim već 25 godina. Koža relativno debela i kruta, čak je i đon tvrđi no što bih voleo, uz to je i požuteo. Pazario sam ih prošle godine u jako suženom izboru klot belih kožnih patika i sa prethodnim odličnim iskustvom sa drugim modelom belih MD patika: meka koža. lagane, udobne.Za hodanje po Adi i Avali, imam ovaj NB 574: Buy New Balance 574 'Cordura Pack - Calcium New Spruce' - U574GDG | GOAT UK Edited March 12Mar 12 by Ras
March 12Mar 12 8 minutes ago, Lena said:A ovo su moje Ove te sutiraju straga, ako jedan dan preskocis tjelovedzbe.
March 12Mar 12 2 minutes ago, Leia said:U kom univerzumu se ovo odaziva na sneakersA ne volim ni taj tip cipela što vrišti ”ručni rad”, kao suvenir s tezge iz Egipta il tako neštoGrozne su ove, odozgo su bile moj broj, ali sa strane, majko mila.Nisu snikers, mislim da su postavljene zbog cene.