March 30Mar 30 To je to, trebali su da udare print SALE u dizajnA šta kažete na ovog monstruma Edited March 30Mar 30 by Leia
March 30Mar 30 Mene terala drugarica kad smo bile u kupovini ovih Skečers da probam one adidas sa debelim đonom, ona nosi takve i tvrdi da su preudobne.Probala sam ih, da je skinem s k, bukvalno kao nanule da imam one što gejše nose, nekako me čudno samo izdignu. Gleda i ona pa prizna, ne stoje ti, čudno izgledaš. Naravno kad u njima imam skoro 180 cm jebote, a ti metar i ćevap!Inače sam kupila i neke Rang, ali napamet, online i zajebala sam se, i sad bih da vratim a mrzi me da se akam sa procedurom.
March 30Mar 30 Sramim se priznati ali ja imam neke adidas sa debelim đonom (u originalu ih je kupila moja sis ali je uzela 2 broja manje o.O, iz samo sebi znanih razloga), pa sam ih ja uzela da ne bi vracala i smarala se, ali da ja sam metar i ćevap pa nekako prođu mada ih nosim samo za lokalno drndanje Edited March 30Mar 30 by Midžeta
March 30Mar 30 Pa šta ima veze, meni ne bi smetao izgled da im đon nije težak ko tuč, pa kad hodaš kao da ideš kroz vodu, vuci gore. Jednom davno sam uzela neke starke s debelim đonom, ali bukvalno minimalno, nije kao ovo što se sad nosi, i proplakala izbor. Eno ih stoje nove, kožne, ničemu.
March 30Mar 30 16 minutes ago, Djuro said:Guilty al’ pleasureZa to imamo štikle.Patike ne znam koliko trebaju da budu lepe da bih trpela mučenje.
March 31Mar 31 38 minutes ago, zorglub said:Jab' ovo nosio neironično:Zašto Moj monstrum je originalniji, sa tim etiketama što viore, ziplock umesto pertle… i daleko udobnije delujeOvo su kao neke starke iz trash pakla Edited March 31Mar 31 by Leia
March 31Mar 31 14 hours ago, Leia said:To je to, trebali su da udare print SALE u dizajnA šta kažete na ovog monstruma idealne za folklorašeza npr splet ukrajinskih igara
March 31Mar 31 17 minutes ago, zorglub said:Ove tvoje su neke adidaske u ikea bojama, naspram:Bespoke craftsmanship indeed Ali ostajem pri svom monstrumu Nekako je ludji, lepršaviji, što i jeste poenta valjda sa ovakvim budževinama,samo treba ući u trag opskurnom Insta Malezijcuhttps://hypebeast.com/2017/6/ikea-adidas-ultraboost-custom Edited March 31Mar 31 by Leia
April 10Apr 10 Nisam mogao da odolim, iako mi uopšte nisu potrebne patike Edited April 10Apr 10 by napadaj