March 15Mar 15 On 11. 3. 2026. at 17:37, kud u maglu Simoviću said:ne volim te retro, šatro, sambaza mene je sve to adidas univerzal, i tačkaasociraju me na period kada si patike mogao da kupiš u slovenijašoprtu, bila tri modela univerzal, rom i vimbldontačno treba uvesti uniforme ko u severnoj korejiPa faktički su i uvedene, bar kad je lepši pol u pitanju. 80% ih nosi “sambice” i ostale derivate već 3 godine, samo mixuju boje (ostatak je statistička greška ). Još kad čujem “nema ništa udobnije” odma moram da popijem nešto za želudac. No vidim da im Adidas sad protura na velika vrata Superstar, na svim bilbordima i tv reklamama su, za sad forairaju klasiku ali biće i šarenih siguran sam. Samo da ih obuje Tamara Kalinić i do leta odoše Sambice na dno cipelarnika
March 15Mar 15 imao sam te superstar, ako je nešto neudobno onda su to te patike, plus ona plastika u špicujezivo
March 15Mar 15 Ja zbog te plastike nisam nikada hteo da ih kupim, Stan Smith mi bile sto puta lepše i njih sam nosio.
March 15Mar 15 ja sam ove “moje” možda dva puta obukao, čak sam ih poneo i u selidbi i onda su završile okačene na kontejner, bar sam nekoga usrećio novim patikama
March 15Mar 15 Ja s Adidaskama ceo život imam užasna iskustva - Torsion, handball spezial, neke moderne... samo poslednje su bile udobne, a trajale su cca 2½ meseca. Pritom su i ove neudobne daleko od šampiona izdržljivosti.
March 16Mar 16 13 hours ago, ducca said:…Tamara Kalinić…Fuj.Btw, meni su i Stan Smith jezivo neudobne.Edit: mislim da su to jedine patike, uz jedne Lacoste, koje sam dala na usvajanje. Ubile su mi stopala. Edited March 16Mar 16 by Patty Lee
March 16Mar 16 1 hour ago, Patty Lee said:Stan Smith jezivo neudobne.Bukv jezivo, odustala sam i od Adidas Yamamoto kožnih jer me asociraju
March 16Mar 16 ubiće me žena kad vidi da sam kupio još jedne, ali trebaju mi za šetnju s psom po šumi ovih dana. Next, 35€, poslednji par u mojoj veličini