December 8, 2025Dec 8 Pa probali su vec sa Rihannom, Boltom, F1 vozacima, sa Neymarom, sa Dua Lipom, selenom gomez (to name just a few) i to sve u prethodnih 10 godina.Dzaba.
December 8, 2025Dec 8 4 hours ago, napadaj said:Vrhunac popularnosti Pume za koji ja znam je bio pre dvadesetak godina, kad su svi fensi likovi i devojke nosili Puma patike i trenerke.Уф да то је била ретка гадост, на ову фору нештоПосле су код тадашњих гасера биле актуелне Пума дискСдОд тада им се губи траг у смислу популарности
December 8, 2025Dec 8 Mene Puma podseca na domaci dens iz 90tih. Ne znam kako je ta asocijacija nastala, ali ja tu vise nista ne mogu.Ove On sa rupcagama na djonovima izgledaju bolje kad se nazuju nego kad ih gledas na polici ili drzis u ruci. Ove moje za trcanje su odlicne, nadam se da ce taj utisak da ostane. Hoka mi je potpuni fenomen. Nisam ih nikada probao, ali jasno vidim oko sebe da 1) vladaju trzistem patika za trcanje, 2) jako su ruzne, a najruzniji je onaj HOKA natpis preko cele patike, sto bi moglo da se ispravi za sat vremena.
December 17, 2025Dec 17 16 minutes ago, napadaj said:https://www.nike.com/de/t/air-max-phenomena-damenschuh-RIT8dFRm/IM8814-600@Zli Gli evo ti patika za maraton
December 17, 2025Dec 17 Hvala ali previse su eleganci za maraton a svadbu ne planiram, preskocicu ipak
December 17, 2025Dec 17 One puma ogavnosti sto je johan nigel kacio su nosili svi zivi kad sam ja bila malji deca, posebno u bojama, bilo je raznih krajnje gadnih color combo-a
December 17, 2025Dec 17 On 8. 12. 2025. at 10:10, Arkadija said:pumu su nosili hevi metalci iz Ovče, Borče i Kačareva.Povuci reč!
December 17, 2025Dec 17 @Djuro šta preporučuješ od ženskih patika? Da su zimsko-jesenje, poluduboke, što lakši đon.
December 18, 2025Dec 18 8 hours ago, Svemir Zeka said:@Djuro šta preporučuješ od ženskih patika? Da su zimsko-jesenje, poluduboke, što lakši đon.Uh… tezak zadatak, zbog manjka informacija :)Treba da budu i sexy ili nema veze?Cena?Ovo je povoljno, relativno dobro, masa devojaka/zena u Srbiji ne moze biti u krivu