November 12, 2025Nov 12 1 hour ago, Djuro said:Imaju i soundtrack - pun ih je YT i TT, a eno gomila ljudi ih i tuzila zbog squeaking aj prevrdi na srpski
November 12, 2025Nov 12 Skviče dok hodaš! I moje Nike Vaporfly imaju taj momenat, baš me nervira Edited November 12, 2025Nov 12 by Leia
November 12, 2025Nov 12 38 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:aj prevrdi na srpskiovo nije postojalo osamdesetih, dobar feature za bezbednost pešaka priznajem. kao ono kad električna kola proizvode lažnu buku pri malim brzinama
November 12, 2025Nov 12 BBC NewsCustomers sue over 'embarrassing' squeaky On Cloud shoes...Athletic shoe company On is facing a lawsuit from customers who claim that its sneakers produce annoying squeaks.Zli jezici tvrde da nike stoji iza hajke nezadovoljnih kupaca…Bilokakobilo, On je ozbiljno precenjen brand, generalno loseg kvaliteta.
November 12, 2025Nov 12 10 minutes ago, Djuro said:BBC NewsCustomers sue over 'embarrassing' squeaky On Cloud shoes...Athletic shoe company On is facing a lawsuit from customers who claim that its sneakers produce annoying squeaks.Bilokakobilo, On je ozbiljno precenjen brand, generalno loseg kvaliteta.nema razloga da sumnjam u tvrdnju, al mi lično iskustvo average joe-a govori drugačijeu svakom slučaju daću im i drugu šansu i to baš ovim škripavim ako ih ugrabimkad sam ih uzimao prvi pik su mi bile hoka clifton, mislim da imam 7 a te koje sam probao su bile 8-9. te koje sam probo su mi se učinile lošijeg kvaliteta od prethodnih a i na nozi mi nešto nisu legle, kao da su promenili nešto u kalupu, debljini đona, tvrdoćiuglavnom to nije bilo ono što sam očekivao i probao sam on, legle su i uzeo sam ihsličnu stvar sam doživeo sa scarpa mojito. druge sam uzeo na slepo i bukvalno su u svim segmentima +-10ak % lošije od prethodnih
November 12, 2025Nov 12 nosim ih već godinu dana, mislim da će izgurati zimu al na proleće im treba zamenado tad ću videti šta i kako
December 6, 2025Dec 6 Puma i trend ne idu ruku pod ruku, evo vec 20ak godina. Traze kupca vec dugo, jer je brand u krizi odavno. Jos malo pa ce ih pojesti (kupiti) Kinezi, Anta ili LiNing.
December 6, 2025Dec 6 34 minutes ago, Djuro said:Puma i trend ne idu ruku pod ruku, evo vec 20ak godina.Traze kupca vec dugo, jer je brand u krizi odavno. Jos malo pa ce ih pojesti (kupiti) Kinezi, Anta ili LiNing.Sad su poceli skupu kampanju. Videcemo
December 6, 2025Dec 6 uzeo ove, bile na poniženju za BF, došle me 60€:vrlo udobne i lagane. planiram još ove i miran sam. neko vreme
December 8, 2025Dec 8 On 6. 12. 2025. at 8:15, Sandradjer said:Spremite se za sezone Pume i pazarite na vreme ako zelite da budete u trendu Puma je brend koji nikada nije bio masovno popularan, čak ni onda kada je Beker osvojio Vimbldon sa 16 godina. Kad sam bila u školi, pre mnooooogo godina, pumu su nosili hevi metalci iz Ovče, Borče i Kačareva.Ne znam kakvu agresivnu preskupu kampanju mogu da lansiraju i da zasene po poularnosti reto adidas modele. Mada , ako plate adekvatne influensere sa instagrama, možda uspeju da se približe nekoj široj publici.
December 8, 2025Dec 8 Vrhunac popularnosti Pume za koji ja znam je bio pre dvadesetak godina, kad su svi fensi likovi i devojke nosili Puma patike i trenerke.
December 8, 2025Dec 8 4 hours ago, Arkadija said:Puma je brend koji nikada nije bio masovno popularan, čak ni onda kada je Beker osvojio Vimbldon sa 16 godina. Kad sam bila u školi, pre mnooooogo godina, pumu su nosili hevi metalci iz Ovče, Borče i Kačareva.Ne znam kakvu agresivnu preskupu kampanju mogu da lansiraju i da zasene po poularnosti reto adidas modele.Mada , ako plate adekvatne influensere sa instagrama, možda uspeju da se približe nekoj široj publici.Pa otprilike to . Ajd videcemo