November 11, 2025Nov 11 4 minutes ago, Pokojni Ruxin said:trenutno imam adidas forum low, forum high, nike terminator, neki reebok classic, i jedne air force jer sam basic bitch. sve je ili belo ili crno. nikad neću izdati osamdesete Leia te ne bi ni pogledala
November 11, 2025Nov 11 16 minutes ago, garmonbozia said:jesu udobne ovakve patike u tri lepe. Imam Hoka Clifton 10 i stvarno su preudobne, pogotovo wide model. Mada mi i dalje nisu za svakodnevno hodanje, prevelika platforma i nije toliko stabilna noga za hodanje, dok je za trčanje već zakon.Razmatrala sam i Hoka ali grozno mi stoje jbg, noga mi pliva u tomeNike imaju te uske modele za trčanje koji dobro stegnu, jedne imam što ne mogu ni da navučem bez kašike za cipele Tražim ja stalno nešto što bi bilo i koliko toliko elegantno ili bar što manje kabasto, ali sva ta sitnija obuća po prirodi stvari nema gde da smesti te božanske jastučiće avaj
November 11, 2025Nov 11 14 minutes ago, Leia said:Razmatrala sam i Hoka ali grozno mi stoje jbg, noga mi pliva u tomejel si gledala on running?
November 11, 2025Nov 11 Nisam, to je film, dokumentarac neki?Inače ne bavim se trčanjem, ali puno hodam
November 11, 2025Nov 11 Just now, Leia said:Nisam, to je film, dokumentarac neki?Inače ne bavim se trčanjem, ali puno hodamne, bre to ti je brend sportske obuće i trikotažetmon running
November 11, 2025Nov 11 A prvo mi pade na pamet kad li snimiše film po Murakamiju Znam za te On davno sam ih ja otpisala i već i zaboravila, nikako mi se ne dopada taj djon sa rupama u kojim bi se zaglavljivali kamenčići i koještaI Sketchers ne podnosim odmah da kažem, ako je ikad postojala obuća za penzionere to je to
November 11, 2025Nov 11 48 minutes ago, napadaj said:Obuj jednom ovako nešto i sve će ti biti jasno.imam doduše i neke modernije puma za trčanje, zaboravio sam dodati. ali nije neki high-end model definitivno. te od sramote ne nosim ni kad idem u regularnu šetnju Edited November 11, 2025Nov 11 by Pokojni Ruxin
November 11, 2025Nov 11 iz nekog razloga se kamenčići ne zaglavljuju, preudobne su(meni lično i od hoke)ako ugrabim broj ovo su narednoe
November 11, 2025Nov 11 on cloud 5 nije lošmada sad sam poručio new balance 990v6, prave ćale patike, ali najudobnije :D
November 12, 2025Nov 12 13 hours ago, kud u maglu Simoviću said:iz nekog razloga se kamenčići ne zaglavljuju, preudobne su(meni lično i od hoke)Mislila sam na ovakve djonove s ovećim rupama, možda neopravdano ali meni je prva misao da bi tu stalno nešto zapadalo i izludjivalo meInače nisu loše On ovako na oko, a stvarno ko bi rekao da je u ovolikoj ponudi sneakers toliko teško naći neke koje su i stylish (po mom ukusu, znači ne preširoke i glomazne, a efektne i sa što manje detalja) i udobne/praktične, čak i medju ovim dizajnerskim što koštaju 600-900evara Mislila sam da ću u Japanu naći gomilu takvih a ono… mehOnitsuka Tiger imaju i neke sundjerastije modele koji su udobni za razliku od onih njihovih najkomercijalnijih koji jesu lepi izdaleka ali onaj plastični tvrdi skaj mi trigeruje anksioznost Na stranu neverovatan krkljanac (i za japanske uslove) u njihovim radnjama, kao da dele džabe jbtOve sam na kraju pazarila i to u Kyotou, nakon niza izludjujućih čekanja pred prodavnicama u Tokiju da bi mi rekli da nema mog broja
November 12, 2025Nov 12 Ove Adidas Taekwondo su mi recimo bile pre-le-pe dok ih nisam videla uživo u radnjiDjon tvrd i generalno plastikaner obuća koja bi mi napravila otvorene rane nakon 3 korakaOve sam recimo poručila online jer i inače volim brand Comme des garçons + Nike valjda garantuje nekakvu udobnost, ALI! Nikad većeg zajeba, dan lagane šetnje donese mi simetrične multiple rane na obe pete, sad jedino da ih proglasim za cipele i nosim na svadbe i krštenja Edited November 12, 2025Nov 12 by Leia
November 12, 2025Nov 12 @Leia pogledaj Olukai https://olukai.eu/imaju lepe modele, a poprilično udobne
November 12, 2025Nov 12 Ja sam unikat, nosim uglavnom ecco obuću iako mi je uglavnom ružnjikava ili u najboljem slučaju dosadna. Ali pošto moje veličine u radnjama oko mene nema (pritom nije nešto dramatično veliko, ali uglavnom nema), našao sam da mi njihov 47 dobro pasuje i više ne eksperimentišem. Osim toga, ok kvalitet, mada preskup, jedino što već maltene deset godina kupujem sa njihovog sajta na sniženju, tako da sam i taj problem zaobišao.
November 12, 2025Nov 12 18 hours ago, kud u maglu Simoviću said:iz nekog razloga se kamenčići ne zaglavljuju, preudobne su(meni lično i od hoke)ako ugrabim broj ovo su narednoeImaju i soundtrack - pun ih je YT i TT, a eno gomila ljudi ih i tuzila zbog squeaking