November 11, 2025Nov 11 47 minutes ago, Leia said:@Lo Zingaro Ako je šala, zaista ne razumemMa lupam gluposti. Ne ide me humor, ni onaj najjeftiniji ovih dana. Sorry za upad.
November 11, 2025Nov 11 Pomešao si izgleda sa slučajem Jugoplastika sandala koje Gucci prodaje za 400€
November 11, 2025Nov 11 Pazarila sam i ove, dopala mi se kombinacija boja plavo braon i što su mi delovale ekstra udobno, ali hodanje mi je skroz čudno u njima, kao neke maršmelou platforme A ove su mi zakon za leto, tanke s rupicama i nestvarno udobne, inače me letnja obuća svih vidova totalno unakazi
November 11, 2025Nov 11 Ajme Leio de je Kums sa gifom da isperem oci.Ovo gore vise lice na peglu nego na patike.
November 11, 2025Nov 11 54 minutes ago, Lancia said:Ajme Leio de je Kums sa gifom da isperem oci.Ovo gore vise lice na peglu nego na patike.ajde bre, top su patikene one sambare
November 11, 2025Nov 11 ne pamtim kad sam poslednji put kupio patike koje nisu dizajnirane pre 40 godina, ne razumem baš ove moderne trendove. ali to je do mene
November 11, 2025Nov 11 jesu udobne ovakve patike u tri lepe. Imam Hoka Clifton 10 i stvarno su preudobne, pogotovo wide model. Mada mi i dalje nisu za svakodnevno hodanje, prevelika platforma i nije toliko stabilna noga za hodanje, dok je za trčanje već zakon.
November 11, 2025Nov 11 trenutno imam adidas forum low, forum high, nike terminator, neki reebok classic, i jedne air force jer sam basic bitch. sve je ili belo ili crno. nikad neću izdati osamdesete