September 29, 2025Sep 29 1 minute ago, foto said:Da te lakse pronadju u gomili.za to imam scarpice, neon zelene
November 8, 2025Nov 8 1 hour ago, aram said:valja li ovo:Joe Nimble Trail Addict Pro-RLepe jesenje boje, preporučuje se uz bundevaru.
November 8, 2025Nov 8 1 hour ago, aram said:valja li ovo:Joe Nimble Trail Addict Pro-RPitanje od milion dolara Probao si?
November 8, 2025Nov 8 @Djuro jesam. da trčim, jedina dilema bi mi bila da li su mi preširoke napred, moje stopalo je dosta usko. pošto ne trčim nego hodam mislim da mi ne rade posao.
November 8, 2025Nov 8 Zato te i pitam, jer su presiroke. Furaju taj natural fazon, so called wide toe box, a malo je ljudi kojima to zaista treba.
November 9, 2025Nov 9 23 hours ago, Djuro said:Zato te i pitam, jer su presiroke. Furaju taj natural fazon, so called wide toe box, a malo je ljudi kojima to zaista treba.Daj pojasni, berfut ekipa kaze da to svima treba ...
November 9, 2025Nov 9 I mene zanima.Gomila ljudi kod mene nosi tu estetski nakaznu obuću i smaraju okolo o tome kao nekada vegani. Tačno ću umreti od sreće ako @Djuro kaže da je to sranje.EditMislim baš na berfut, na na sve što wide toe box. Edited November 9, 2025Nov 9 by Heaviside
November 9, 2025Nov 9 Da svima treba, cela footwear industrija bi samo to nudila, bez brige Barefoot i wide toe box nije isto. Kod barefoot-a je i cushion minimalan ili nepostojeci. Kod wide toe box-a ima i dosta obuce kod koje je cushion znacajan (izviniavam se sto mi trenutno ne pada na pamet srpska rec za cushion). Barefoot je marginalna grupa. Mnogo barefoot firmi je zatvoreno jer su bankrotirale usled placanja odsteta nezadovoljnim kupcima (davali lazna obecanja).Wide toe box je druga kategorija, iako ima prouzvodjaca koji nude i jedno i drugo. Kod wide toe box-a ima vise mesta za prste. Za nekoga moze biti dobro ali je jako malo ljudi kojima to stvarno treba.