September 19, 2025Sep 19 Skejterske™ Converse su 2/10.Davno sam kupio poslednji put. A tada su bile patkastije i sa mekšim uloškom.Sada su uže, manjeg kalupa, drugačiji je uložak - ima anatomski prilagođen deo peti i, čini mi se, metatarzalnom delu, ali su i pored unapređenog uloška po tvrdoći bliže starkama. I još su teške.Što se udobnosti tiče, mogu da prođu one četvrtduboke retro košarkaške, ali mi nisu nešto lepe. A i ta udobnost nije baš nešto po standardima onih koji imaju obuću za trčanje ili za basket.Nema više skejterskih patika kad kičma ode u pm. Edited September 19, 2025Sep 19 by Malkmus
September 20, 2025Sep 20 deep thoughts by bud stonebrakerpatike su utilitarne prirode, za basket na betonu ili parketu, isto za fudbal; trcanje, etc. osim ako nisu starke iz ‘80ih proslog veka iz trdze ili soluna koje su ameri verovatno napravili u 19. veku, popularizovali 1950, a da bi ih srpska krema™ prihvatila sa 6,7 ili 8 rupa u krugu dvojkeukratko, patike su za sport, a ako se ne bavis sportom tu su cipele i opanci
September 28, 2025Sep 28 ako neko ima neku ozbiljnu primedbu neka kaže, inače uzimam Pegasus Trail 4 GTX V2
September 28, 2025Sep 28 On 29. 5. 2025. at 11:31, ultra plasticni said:I ja potvrdjujem udobnost kampericameni su godinama unazad jako ruzni modeli.pre 15 godina sam nosio neke pelotas poludiboke koje su licile na patiku, bile jako kvalitetne
September 28, 2025Sep 28 24 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:ova fejk čarapica je 🚩👎Super su patike s tim, go for it, Arame.
September 29, 2025Sep 29 15 hours ago, aram said:ako neko ima neku ozbiljnu primedbu neka kaže, inače uzimamPegasus Trail 4 GTX V2dobar izbor ako trcis po sumskim stazama; lokve&malo blata, da ti noge budu suve!a, koliko trcis po trail-u zasta ih koristis?
September 29, 2025Sep 29 šetam svaki dan i po gradu i po šumi, pitomoj i sređenoj doduše, bar sat vremena. ne trčim, šetam psa.
September 29, 2025Sep 29 Ја ко napadaj добио гиље које баш нису мој фазон а оно прилично су популарне, свака друга пре свега риба гази нешто слично тренутноМожда их обујем понекад до продавнице и тако то (кад се смркне)
September 29, 2025Sep 29 te new balance su nove adidas superstar izgleda, što kažeš svaka druga riba ih nosi
September 29, 2025Sep 29 Јбг инстаграм инфлуенсерке и њихов утицај су чудо..С тим што је Суперстар уз одређене успоне и падове популаран деценијама док су ово краткотрајни трендови ко што је била она помама за Самба-ма до скоро, која сад већ посустаје полако.
September 29, 2025Sep 29 On 28. 9. 2025. at 15:03, aram said:ako neko ima neku ozbiljnu primedbu neka kaže, inače uzimamPegasus Trail 4 GTX V2u dobre, koliko su kod nas?Non-gusseted tongue allows water and debris to enter the shoeNot suitable for technical terrainExcessive drop for midfoot or forefoot strikers
September 29, 2025Sep 29 Mene toliko oduševile Under Armour Phantom sa neke od prethodnih strana da sam kupio još jedne, ovaj put potpuno crne: