January 24Jan 24 On 15. 1. 2026. at 23:14, Ted said:meni više leži Jao Mile......Galeb bre priča ko tri žene, to se ne da slušati. barem ne čestoako bi cmm i yago imali podcast, mogao bi se zvati jago miler
January 24Jan 24 Hvala @Mindaugas Žukauskas Glasala sam za Bugare, naravno.Moraću da odvojim da ih zbindžujem, nisam stigla da pogledam par poslednjih, osim shortsa na IG. Sad su radili live prenos Partizana na EL.
January 24Jan 24 9 hours ago, uini said:mirza poludiJoš jedna epizoda u najavi u kojoj će Edin da ispriča svoju viziju karijere svoga gosta. Deluje da je najbolje kad pozove nekog stranca, jer dvostruko manje upada u reč
January 24Jan 24 Ja volim kad Miloš i Edin pominju bivše igrače. Edin bude sav ushićen kad ga Miloš podseti na nekog i ispusti nekontrolisano "DAAAAA". Edited January 24Jan 24 by Milošica
January 24Jan 24 10 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Još jedna epizoda u najavi u kojoj će Edin da ispriča svoju viziju karijere svoga gosta. Deluje da je najbolje kad pozove nekog stranca, jer dvostruko manje upada u rečmnogi se zale na edina i iz tog razloga. meni njegovi intervjui ne smetaju, jer ovaj format je fakat intervju a ne podcastmislim, cesto mi je zanimljivije to sto edin kaze u odnosu na gosta, tako da ja nisam merodavan
January 24Jan 24 18 minutes ago, Milošica said:Ja volim kad Miloš i Edin pominju bivše igrače. Edin bude sav ushićen kad ga Miloš podseti na nekog i ispusti nekontrolisano "DAAAAA".Jasikevičijus - DAAAADijamantidis - DAAAA DIMITRIS
January 24Jan 24 Author 32 minutes ago, uini said:mnogi se zale na edina i iz tog razloga. meni njegovi intervjui ne smetaju, jer ovaj format je fakat intervju a ne podcastmislim, cesto mi je zanimljivije to sto edin kaze u odnosu na gosta, tako da ja nisam merodavanformat je podkastforma je intervjunema razloga da smeta, jer su te njegove upadice mahom na mestu, svakako bolje nego mučeni mile(video ga pre neki dan izlazi izbus-a, slepac ) kome je najčešće potpitanje “iiiiii”
January 24Jan 24 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:format je podkastforma je intervjuhteo sam da kayem da nema narocite raylike u odnosu na neku tv emisiju, vreme je ya bebe npr
January 25Jan 25 ne znam zasto bi smarali al okejpodcast razgovor je blizi caskanju drugara, koji su seli na kaficu ili picence, taman i da ima jasno definisanu strukturu i poglavlja kojima se razgovor kreceedinov x&o's je klasican novinarski intervju
January 25Jan 25 Prvo odgledam Point Guts (Srdjan i Vujak) jer mi deluju nekako košarkaški najpismenije. Edin i Miloš dobri ali poprilično se ponavljaju. Jao Mile od sjaja do očaja (u principu sve zavisi ko je gost). Luku i Kuzmu zaista ne mogu. Bugari dobili moj glas malo po lokal patriotskoj liniji a malo zbog toga što su stvarno napravili nešto na čisti hustle i za to im skidam kapu.
January 28Jan 28 Kotur je car u svakom smisluIstovremeno i normalan i opaljen, bas bi volo da se druzim s takvima
January 28Jan 28 Neki dan i moj avatar bio u mojih top 11, prvi put u zivotu sam ga cuo. Vrlo, vrlo prijatan i prizeman covek, kao komsija neki, najbolja sorta.Dao gol na San Siru, kaze unuke boli kurac kad im prica Protiv Spanije rekao sta smo i videli, nije znao ni gde da trci kad ga je prikucoI naravno, sudijska pedercina, da bog se budio svako vece u 4 ujutru i morao da se otkriva iz jorgana da ide da pisa Edited January 28Jan 28 by Ratamahatta
January 28Jan 28 Dobro, Govedarica je visok 1,91, može da ide na košarkaški topik.Btw, nisam očekivao da će 6.75 voditi na anketi, ja to baš nikad ne pogledam, sem nekih šorcova™ na koje naletim