March 22Mar 22 50 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Pa upravo. Baš iz razloga što Edin postavlja visoke standarde u smislu gostiju, i generalno, kritikujem™ ovo. Naravno da ne bih kritikovao Jao Mileta za sličnu stvarNeće moći noćas da spava
March 22Mar 22 sledeći gost dragan mićanović mića a ono dragan kićanović kića. ili bole vujoševići onda edin opet ne spava
March 27Mar 27 Malopre Otaš priča kako su se zaglavili u snegu u Širokom Brijegu. 36 sati u busu, i svađali se, pazi sad, oko zaliha vode Da su fudbaleri, pa i nekako
March 30Mar 30 SVID_20260330_213753_12-ezgif.com-resize-video.mp4Jebo mater kao ja u petom razredu kad sam se snimao na kasetofon. Čovek natuca engleski, ali ulazi u podkast bez ikakve pripreme, deviza 'snaćemo se usput'
April 14Apr 14 Odslušah Radmanovića kod Luke i Drobnjaka. Nisam znao da je čovek onolika panjina. Kako uspeš da budeš rodjen 80. godine i da ne znaš bukvalno ništa o Americi do svoje 21. godine. Da nisi gledao NBA devedesetih i da do svoje 45. godine nisi čuo za He Got Game. Potpuno odsustvo bilo kakvog interesovanja za bilo šta. Spektakl. Izvinjenje gospodinu Koturoviću, vrhunskom intelektualcu za ovu masu nečega.
April 14Apr 14 10 minutes ago, Amos said:Odslušah Radmanovića kod Luke i Drobnjaka. Nisam znao da je čovek onolika panjina. Kako uspeš da budeš rodjen 80. godine i da ne znaš bukvalno ništa o Americi do svoje 21. godine. Da nisi gledao NBA devedesetih i da do svoje 45. godine nisi čuo za He Got Game. Potpuno odsustvo bilo kakvog interesovanja za bilo šta. Spektakl.Izvinjenje gospodinu Koturoviću, vrhunskom intelektualcu za ovu masu nečega.Kada se Radmanović doselio u Srbiju tj izbegao, živeo je u mom mestu i došao je da trenira sa nama. Mislim da je to bio tipa 5, 6i osnovne. Nije znao da hoda. Krakat, nezgrapan, smotan. Trenirao je neko vreme i otišao u BG valjda da živi. Onda smo posle ko zna koliko čuli priče Radmanović u Zvezdi. Ja sam kasnije jako mlad sa nekih 16 ušao u prvi tim (na šta sam jako ponosan jer je prvi tim bio jak kao crna zemlja), i igrali smo protiv Juniora Zvezde prijateljsku.. Ulazi Radmanović u salu, savija se da može da prođe kroz vrata, mišićav kao Švarci... Sećam se da je u nekoj kontri zakucao tipa pola metra od bacanja mi smo se na klupi samo pogledali.Al sve u svemu, da panjina, bio a očigledno i ostao. Tj ne baš previše pametan lik.
April 14Apr 14 Pre Zvezde bio je u Partizanu, pretpostavljam brzo po dolasku u Beograd. Urbana je legenda da je cela ekipa njegovog uzrasta imala trening na Kališu, dok je on sam na terenu pored učio da dribla.
April 14Apr 14 37 minutes ago, Mil@n said:Tj ne baš previše pametan lik.meni lično ni tada ni sada u podcastu ne izgleda kao glup lik, već ovo što amos kaže, nula interesovanja za toliko toga, čak i stvari manje ili više vezane za košarku, za koju je očigledno bio veoma talentovan i fizički i po skillu. glupo je reći za nekoga ko je imao toliko dugačku karijeru u nba - ali tako je i prošao, polunezainteresovan za sve što bi trebalo da ga interesuje.u jednom trenutku priča kako je pjax niotkuda rešio da ga izbaci iz rotacije;sećam se jedne tekme lakersa, gde ga pjax ubacuje u igru, on u tri napada, jedna tranzicija i dva onako, više poziciona, raspali tri trice sa 9 metara, kobe u igri, imali su tu još neke faktore na terenu a njegove pozicije nisu uopšte bile izgledne. jackson ga samo gleda ispod oka i vrati ga na klupu. više ga nije ni ubacivao. Edited April 14Apr 14 by uini
April 15Apr 15 Potpuno je poludeo u jednom trenutku, ali ne bih rekao da je glup. Naprotiv, uvek mi je delovao elokventno u odnosu na konkurenciju. Kalina pre Kaline. Nije imao lošu karijeru, naprotiv, ali mogao je mnogo više. Čini mi se da je bio drugi za MIP.
April 15Apr 15 Odlican je bio Radman, lepo prica. Uvek ga je pratila ta reputacija nekog kao Milicic light dileje, pa samim tim ispadne iznenadjenje cuti normalne, zdravorazumske stavove. Za razliku od Kotura koji ima potrebu da tracari i kaze nesto kontroverzno, Radmana to ne interesuje. Pohvalice likove kao sto su Walton ili Mckie, a nece tresovati druge. To sto nije gledao neki film who cares. Secam se intervjua Puntera od pre koju godinu, koji nije gledao filmove Eddija Murphyja i nikad cuo za 48hrs i sl. Prosto ga nije interesovalo.I poruka na kraju za klince da treba da se na prvom mestu obrazuju je super, bez obzira sto danas to ima sve manje efekta.. Edited April 15Apr 15 by Jimmy Kowalski
April 15Apr 15 Tačno tako, mi smo navikli u potkastima da slušamo ležernije priče iz svlačionice, ko se karta, ko dolazi pijan na treninge... Radman se očito pozicionirao u nekom drugom koordinatnom sistemu i ne čudi da ga smara gostovanje po podkastima i priča o košarci tek da bi učinio. Što bi rekao Ljuba Popović ako misliš da pričamo ko je s kim i o automobilima, nemoj da mi sedaš za sto.
April 15Apr 15 Ja sam imao priliku da upoznam dobro par klinaca iz Partizanovih kadeta pa i juniora.Oni su svi do jednog bili u "drugom univerzumu" prosto fokus na basket i ništa drugo.Kasnije su neki uspeli da upišu neke fakultete pa kao ajde ovi ostali tabula raza.To je kad udješ u mašinu da ti klub sve misli za tebe i pravi ti "plan obaveza"...Meni je to bilo šokantno u početku, posle sa skapirao uzrok...
April 15Apr 15 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: To sto nije gledao neki film who cares. naravno, nisam ni ja gledao gospodar prstenova, iako sam čarobnjak; mada je fakat svako koga je interesovao basket, gledao taj film.čovek je nekoliko puta pomenuo da nije znao nikoga u nba ligi, jer prosto nije ni gledao. dao je neki izgovor iz 1986e, kako se nisu davale utakmice a i kada je bilo, bili su neki snimci iz ranijih sezona, što naravno nije tačno. od 1995/6/7, si mogao da gledaš svašta, pogotovo ako imaš satelitsku. njega košarka prosto nije toliko zanimala, koliko je on bio dobar u tom poslu sa predispozicijana. to će biti jasnije kasnije, kada npr željko priča za jednog igrača da posle 20 dana treninga u repki, ne zna gde treba da stoji a kamo kako će se taj napad odvijati. da ne pominjemo neke druge dobro poznate stvari. ni prvi ni poslednji odličan igrač koji zapravo nema pasiju za to što radi, tj radio, jer očigledno ga ni danas ne zanima da odgleda nešto. izjavio je kao, gledam evroligu ali je i to zvučlo mojne molim te da mi postaviš neko dodatno pitanje na temu, gledao sam dok smo pravili roštilj sa društvom 2 puta.