October 16, 2025Oct 16 SVID_20251016_220204_13-ezgif.com-resize-video.mp4I davi me neko Edited October 16, 2025Oct 16 by Mindaugas Žukauskas
November 4, 2025Nov 4 I JaoMile se u ovom podcastu odlučio da pruži podršku bratu Štimari, onaj Otašević se pridružio, Plavšić prećutao...
November 17, 2025Nov 17 @Hele , lepo i da ovako nesto renomirani trener isprica, posto nije bas sve u dolasku na posao u 5do9 i odlasku u 17:15, ima nesto i u tome kako taj posao obavljas, kada te ne gleda publika
November 19, 2025Nov 19 ^to je cuvena lajna koju je ponavljao u raznim iteracijama. u onoj ubogoj zvezdi, gde su popovici bili go-to guys, je govorio na tajm autu, petre, ne dalje od opanaka!1
November 19, 2025Nov 19 Želimir je tako pizdio na Kalenića bez pominjanja Kalenića na kzš onda kad su ga Đenka i Kuzma sredili i kad je odlučio da više nismo prijatenji
December 3, 2025Dec 3 1 hour ago, Nikodije said:Preporuka za pogledati gostovanje Rada Zagorca kod Jao Mila, posebno deo gde priča o problemima sa leđima, počinje na 1:29. Dobar je i posle segment o Trinkijeriju.Ali masa ljudi u komentarima koja se pati s leđima, i traži od Zagora da fotokopiraju famoznu placebo knjigu. Jel ima još neko da je rešio leđa lepim mislima, ja sam usred dvomesečne patnje sa istima?Ovde (timestamp iz nekog razloga ne radi, na 1:29 je): Edited December 3, 2025Dec 3 by Mindaugas Žukauskas
December 3, 2025Dec 3 Znam za razne boljke na nervnoj bazi, al prvi put čujem da to može i sa leđima da bude slučaj
December 3, 2025Dec 3 Just now, Nikodije said:Znam za razne boljke na nervnoj bazi, al prvi put čujem da to može i sa leđima da bude slučajJa konkretno uvek imam mehanički uzrok, tj. leđa me 'ukoče' jer sam nešto pogrešno podigao, uradio i sl. Ovo što Zagor priča su više neka random kočenja, pa mi i ima više smisla da su posledica neke borbe sa stresom, tj. psihičke prirode.
December 13, 2025Dec 13 Miloš drži olovku kao plajvi ,i drhtavom rukom igra dvojku na zvezdu @Ratamahatta