January 28Jan 28 Uvek je lepse cuti Govedaricu nego Milicice, Gurovice, Krstice i slicna govna. Na temu kosarkaskih podkasta, Tribina se poslednjih godinu-dve bavi i nba-om
January 28Jan 28 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:gde se sad piše o podkastima koji ne obrađujutm košarku?Ostao je topik Sportski podkasti, ali je prebačen na pdf Mediji
January 28Jan 28 Meni su ubedljivo najprijatniji za slušanje Torbica i Mlađa. Kao nešto istorija u stvari se sprdaju, duhoviti su obojica, znaju pregršt pop kulture, meni jako opuštajuće plus sam nešto i istorije saznao npr Rusko Finski rat
January 28Jan 28 2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:Btw, nisam očekivao da će 6.75 voditi na anketi, ja to baš nikad ne pogledamKo sve nije mod na Sportu danas, ccc
January 28Jan 28 2 minutes ago, Valk said:Ko sve nije mod na Sportu danas, cccZašto mi to ljudi stalno govore
January 28Jan 28 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:Zašto mi to ljudi stalno govoreE nemam pojma, saznala sam danas na Tenisu da je okej spuštati od milja nekog pa pokušavam.Ne radi?
January 29Jan 29 Author odgledao mirzu teletovića kod edinaskoro nisam video takav iNtErVjumirza tellytm
February 10Feb 10 Još se oporavljam od Miška kod PopaNegde je skapirao da nije popularno napadati Žoca, pa je sve prebacio na Savića.Ali to nije bitno - bitnije je da li je istina da su nam nuđeni i Petrušev i Neno Dimitrijević i Klajburn i Silvan Francisko itditd.
February 10Feb 10 Jel beše Miško pričao da je želeo da Madara i Dimitrijevića upari po ugledu na Sašu i Sašu? Ko ga ne zna...
February 11Feb 11 12 hours ago, April said:Još se oporavljam od Miška kod PopaNegde je skapirao da nije popularno napadati Žoca, pa je sve prebacio na Savića.Ali to nije bitno - bitnije je da li je istina da su nam nuđeni i Petrušev i Neno Dimitrijević i Klajburn i Silvan Francisko itditd.Stari je to lisac namazan, premazan i zalizan.Pisao sam juce na KKCZ temi po pitanju price o Lesoru, da verujem da tu ima neke istine, jer se secam da je zaista isla prica da se vraca u Zvezdu, pisalo se i ovde, pa se sve nekako utisalo, a onda je posle nekog vremena potpisao za Makabi. A da li je bas tako bilo kako kaze....Voli Misko taj filmski vibe, nafiluje pricu da moze da se prepricava.Zanimljivo je ipak da javno govori o onome sto i drugi mogu da demantuju ili potvrde. Kada se dogodila ona situacija sa Madarom (da ne ulazim u to da li je ok, moralno ili ne), Savic ga je, ako se dobro secam, isprozivao da nije tacno i da im je radio iza ledja, a ovaj obrazlozio sve..na kraju prepucavanja, bese ponudio i javno da pokaze prepisku i od tada je prica zavrsena.