Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaški podcast

Poll 74 members have voted

1. 1. Omiljeni domaći podkast?

• Luka & Kuzma
      1%
      1
    • Edin & Miloš
      37%
      20
    • Jao Mile
      5%
      3
    • Srđan i Vujak
      5%
      3
    • 6.75 range
      37%
      20
    • nešto drugo
      12%
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

da li je glup nisam gledao ali je jebo kilibardu sto mu strasno zameram

• Replies 522
  • Views 34.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sportklub Preminuo Edin Avdić Poznati košarkaški novinar, komentator i podkaster Edin Avdić preminuo je danas u 47. godini.

• Plissken
    Plissken

Ne mogu sebi da dodjem. Zivot bas nije fer...odlaze Edin, Dule, Deki Milojevic...a ljudski otpad koji decenijama seje mrznju kao da ce ziveti vecno.

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

Posted Images

Malo se potcenjuje i to što u njegovom slučaju svetla velegrada biju malo jače od Fristajlera, on je kao klinac teleportovan u centar sveta. Doduše, deluje da je počeo malo da se gubi i u Sijetlu, u LAu je bio reš pečen. Veliki su to izazovi u kombinaciji sa milionima na računu.

Ali da nije idealan za potkaste, nije.

@uini

Ima logike da i tada i pogotovo sada kosarkasi i fudbaleri nemaju pojma neke stvari koje su prosjecnom gledaocu sporta poznate. Svaki dan provedu sate u gledanju videa gdje skautiraju protivnike i pripremaju se za mec tako da ne cudi da je Radmanu preko glave da i u slobodno vrijeme prati kosarku. Ubjedjen sam da Mirko Ivanic pojma nema ko je Arda Guler ili Dobric ko je Kuper Fleg

Edited by MiddleClass

@MiddleClass , kada se ti uvidi sklope tako sa nekim stavovima i situacijama u karijeri, rekao bih da radman prosto nije bio neki prosek na temu.

Radmanović je sestrić komšije mojih roditelja. Izbegao je (kao i oni) devedesetih tako da teško da je u to vreme kad se odvijala Oluja on sedeo ispred TV i gledao NBA preko satelitske.

od 1997 je u zvezdi, ne znam cemu ova doskocica

Postoje igrači koji ne prate košarku, shvataju to kao posao. Giriček je pričao o tome

Mirko, ovo ti je Arda fantom

Dobro je što nisam poslušao Amosa, Radman baš dobar lik

i meni izgleda kao dobar lik, zapravo, tsmo neke 2002-3 sam imao takav info od osobe koja je pravila neki projekat o kosarci

https://www.vesna-pavlovic.com/watching

pa je isla u usa da bude sa nasom nba ekipom

kaze radman najveci car ali kritike nisu bile na njegovu licnost, bar ja nisam tako shvatio

On 15. 4. 2026. at 20:32, Mindaugas Žukauskas said:

Postoje igrači koji ne prate košarku, shvataju to kao posao. Giriček je pričao o tome

I Zubac kod Edina , ne vole košarku niti prate ali lože se na nba lajfstajl i razbacivanje po striptiz klubovima

27 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Dobro je što nisam poslušao Amosa, Radman baš dobar lik

Nikad nisam napisao da je loš lik jer ne znam kakav je lik. Meni je jedan košarkaš pre nekih 20 godina spasao život kada su mi trebale pare za lekove koji su koštali hiljade evra na mesečnom nivou. Sigurno ne bi na bazi bilo kog podcasta mogli da kažete kakav je lik.

Čovek je nezainteresovana sasa na dnu mora, pa ko voli sve 5.

Edited by Amos

7 minutes ago, Amos said:

Nikad nisam napisao da je loš lik jer ne znam kakav je lik. Meni je jedan košarkaš pre nekih 20 godina spasao život kada su mi trebale pare za lekove koji su koštali hiljade evra na mesečnom nivou. Sigurno ne bi na bazi bilo kog podcasta mogli da kažete kakav je lik.

Čovek je nezainteresovana sasa na dnu mora, pa ko voli sve 5.

Ma ne, kako si opisao, bio sam u fazonu da skippujem, ali kad su par njih pohvalili, odlučih da pogledam, i nisam se pokajao.