April 15Apr 15 Malo se potcenjuje i to što u njegovom slučaju svetla velegrada biju malo jače od Fristajlera, on je kao klinac teleportovan u centar sveta. Doduše, deluje da je počeo malo da se gubi i u Sijetlu, u LAu je bio reš pečen. Veliki su to izazovi u kombinaciji sa milionima na računu. Ali da nije idealan za potkaste, nije.
April 15Apr 15 @uiniIma logike da i tada i pogotovo sada kosarkasi i fudbaleri nemaju pojma neke stvari koje su prosjecnom gledaocu sporta poznate. Svaki dan provedu sate u gledanju videa gdje skautiraju protivnike i pripremaju se za mec tako da ne cudi da je Radmanu preko glave da i u slobodno vrijeme prati kosarku. Ubjedjen sam da Mirko Ivanic pojma nema ko je Arda Guler ili Dobric ko je Kuper Fleg Edited April 15Apr 15 by MiddleClass
April 15Apr 15 @MiddleClass , kada se ti uvidi sklope tako sa nekim stavovima i situacijama u karijeri, rekao bih da radman prosto nije bio neki prosek na temu.
April 15Apr 15 Radmanović je sestrić komšije mojih roditelja. Izbegao je (kao i oni) devedesetih tako da teško da je u to vreme kad se odvijala Oluja on sedeo ispred TV i gledao NBA preko satelitske™.
April 17Apr 17 i meni izgleda kao dobar lik, zapravo, tsmo neke 2002-3 sam imao takav info od osobe koja je pravila neki projekat o kosarci https://www.vesna-pavlovic.com/watchingpa je isla u usa da bude sa nasom nba ekipomkaze radman najveci car ali kritike nisu bile na njegovu licnost, bar ja nisam tako shvatio
April 17Apr 17 On 15. 4. 2026. at 20:32, Mindaugas Žukauskas said:Postoje igrači koji ne prate košarku, shvataju to kao posao. Giriček je pričao o tomeI Zubac kod Edina , ne vole košarku niti prate ali lože se na nba lajfstajl i razbacivanje po striptiz klubovima
April 17Apr 17 27 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Dobro je što nisam poslušao Amosa, Radman baš dobar likNikad nisam napisao da je loš lik jer ne znam kakav je lik. Meni je jedan košarkaš pre nekih 20 godina spasao život kada su mi trebale pare za lekove koji su koštali hiljade evra na mesečnom nivou. Sigurno ne bi na bazi bilo kog podcasta mogli da kažete kakav je lik.Čovek je nezainteresovana sasa na dnu mora, pa ko voli sve 5. Edited April 17Apr 17 by Amos
April 17Apr 17 7 minutes ago, Amos said:Nikad nisam napisao da je loš lik jer ne znam kakav je lik. Meni je jedan košarkaš pre nekih 20 godina spasao život kada su mi trebale pare za lekove koji su koštali hiljade evra na mesečnom nivou. Sigurno ne bi na bazi bilo kog podcasta mogli da kažete kakav je lik.Čovek je nezainteresovana sasa na dnu mora, pa ko voli sve 5.Ma ne, kako si opisao, bio sam u fazonu da skippujem, ali kad su par njih pohvalili, odlučih da pogledam, i nisam se pokajao.