Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaški podcast

Poll 74 members have voted

1. 1. Omiljeni domaći podkast?

• Luka & Kuzma
      1%
      1
    • Edin & Miloš
      37%
      20
    • Jao Mile
      5%
      3
    • Srđan i Vujak
      5%
      3
    • 6.75 range
      37%
      20
    • nešto drugo
      12%
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Južnjaci ušli u kintu...

• Replies 522
  • Views 34.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sportklub Preminuo Edin Avdić Poznati košarkaški novinar, komentator i podkaster Edin Avdić preminuo je danas u 47. godini.

• Ne mogu sebi da dodjem. Zivot bas nije fer...odlaze Edin, Dule, Deki Milojevic...a ljudski otpad koji decenijama seje mrznju kao da ce ziveti vecno.

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

Posted Images

Hvala za ovo, meni je uvek zanimljivo slušati menadžere.

Odličan je bio Miško, ova dvojica malo zbunjeni, ali dobri.

Volim što je konkretno objasnio šta su ćaciji iz KKP probali da mu napakuju oko Madara i opisao koja je budala Savić.

• Author

meni je pak bilo zanimljivo kako “on ima viziju da u kkp igraju dva pleja, visoki i niski, dimitrijević i madar”

druže imaš svoj klub, pa nek igraju tamo

čuš, ima vIzIjU

fpalm

To je bila epska glupost(iako jako cenim Madara kao igrača), ali za konkretnu situaciju je u pravu, koliko god meni bila simpatična zver iz Zenice.

30 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

meni je pak bilo zanimljivo kako “on ima viziju da u kkp igraju dva pleja, visoki i niski, dimitrijević i madar”

druže imaš svoj klub, pa nek igraju tamo

čuš, ima vIzIjU

fpalm

Voli tudje..

• 2 weeks later...

Vasa je tip koji ima fudbalerski mozak. Najjače kad krene da objašnjava da je odabrao Hapoel zbog 'svojih vrednosti'. I ovo raskrinkavanje Ražnatovića na kraju ništa nisam pohvatao, verovatno je i tu bilo oko para iako Vasa tvrdi da mu je nešto spominjao kevu. Budalaštine

• 2 weeks later...
13 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

Uzivao sam, sve preporuke.

Lučić prilično oštro o načinu treniranja na ovim prostorima, i o tome koliko se malo posvećuje pažnje oporavku igrača. Koliko sam razumeo, i tu povredu koju je doživeo mahom dovodi u vezu sa gore navedenim. Nije li ovo u nekoj suprotnosti sa svime što smo slušali o briljantnom radu profesora Koprivice koji je u tom periodu bio kondicioni trener?

O profesoru Koprivici sam slušao oprečne stvari. Imao sam, čini mi se, neku raspravu sa Segundom, koji je bio njegov student. Doduše, pre nego što je on došao, bilo je valjda još gore kod Vujoševića.
Moj utisak je da je svako ko je video malo sveta zakleti protivnik tiranije koja je bila trejdmark jugoslovenske škole. I Želimir i Pešić su se prilagodili i redukovali potrošnju, tako da mislim da su ti metodi izumrli.
Miloje je između redova svoje početke u Beovuku maltene označio kao ključne što je trajao koliko je trajao.

+1
Dodao bih i da se često stiče utisak da su ti treneri (ovo za Duleta pričam) isto toliko podnosili žrtvu i provodili sate u hali. A istina je da su pomoćnici krvavo radili sa igračima po nalogu glavnog trenera.

1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Lučić prilično oštro o načinu treniranja na ovim prostorima, i o tome koliko se malo posvećuje pažnje oporavku igrača. Koliko sam razumeo, i tu povredu koju je doživeo mahom dovodi u vezu sa gore navedenim. Nije li ovo u nekoj suprotnosti sa svime što smo slušali o briljantnom radu profesora Koprivice koji je u tom periodu bio kondicioni trener?

Nisam jos odslusao, na kom minutu to prica?

O profi i njegovom radu svi imaju samo reci hvale..

10 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Nisam jos odslusao, na kom minutu to prica?

O profi i njegovom radu svi imaju samo reci hvale..

Na 27.minutu, mada i kasnije u nekom momentu dodaje kako je prvu ozbiljnu povredu doživeo kad je prešao u Valensiju i "opustio se". U smislu da se treniralo duplo manje nego u Partizanu.

• Author

nešto su tu zbrzali, počeo luča priču kako je profa pričao sa njim i janom o povredama i kako moraju da se paze, pa ga ke edin presekao

ili sam samo ja prespavao

5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Na 27.minutu, mada i kasnije u nekom momentu dodaje kako je prvu ozbiljnu povredu doživeo kad je prešao u Valensiju i "opustio se". U smislu da se treniralo duplo manje nego u Partizanu.

Hvala.

Prvo je pohvalio profu sto mu je skrenuo paznju (njemu i Veselom) da treba da se cuva. Potom daje jednu uopstenu kritiku da se nije dovoljno vodilo racuna o oporavku igraca i brige o telu. Ja to tumacim vise da igraci nisu bili dovoljno edukovani o tom aspektu. A opet, u svim intervjuima Koprivice jos i onda, uvek je naglasavao koliko je vazna i ishrana i oporavak posle utakmica. Cinjenica je da su nas teze povrede mimoilazile kada je on vodio glavnu rec kao kondicioni, jer Dule nije smeo da mu se suprotstavlja. Vise se ne secam tacno kada je prestao da radi, pa je neko od njegovih znatno mladjih pomocnika preuzeo to mesto, pa je sasvim moguce da njihov autoritet Dule nije bas postovao, vec je terao svoje.

Bar je okrpio Danicu Grujicic, tu se nije ustezao..

Ma da, nisam ni ja najupućeniji ko je tu šta radio tih godina, pa sam zato pokrenuo polemiku. Lučić igra za Minhen koji ima možda i najbolje medicinsko osoblje i tretiranje/preventivu povreda u Evropi, pa priča iz te perspektive. Nije sad eksplicitno ništa rekao, ali provejava neki sentiment da nije baš moralo toliko da ga se driluje. U nekom momentu je rekao da je Partizan bio na glasu da njegovi igrači dožive ozbiljnu povredu kad pređu u drugi klub, što se i njemu desilo.