February 11Feb 11 Ovo Miškovo je strategic rant, ispaljivao kao na svadbi, ali u drugom sjajnom podkastu u ovoj nedelji ga je Zu prejebao sa pričom kako je Kavai oladio Showa za kamikaze i ovaj prestao da ih naređuje.
February 11Feb 11 dal Miloš još nekom liči na onog što drži napušim vam se ja svima kurca transparent?
February 11Feb 11 Meni je isti comic book guy iz Simpsona, samo kosu da nastavi u rep.A ima mi neki vajb i onog selektora sa golubom iz Montevidea.
February 12Feb 12 Author kako stvari stoje problem je bila ova edinova izjava"Željko Obradović je bio personifikacija Partizana i koliko god možda bilo teško nekom da prihvati ili neko, ne znam ni ja, bio toliko van sebe da ne može da shvati to, to je jednostavno tako!Neki ljudi uživaju taj ugled, tu popularnost, ljudi ih toliko vole, a ti kao čuješ neke tamo analfabete koje pričaju kao, ne znam ni ja, ‘kult ličnosti’, ovo-ono… Nije Željko platio tim ljudima da ga vole, oni ga prirodno vole. I znaš, ja razumem da je možda drugima krivo što oni ne uživaju takvu ljubav.Pa, znaš… nije ovaj hodao i delio po sto evra kao — molim te da skandiraš za mene…"a izgleda nije jedini, navodno još petorica njih su ćaoal da vidimo ko će prenositi kkcy večeras
March 4Mar 4 Odlican je bio i Zubac.Ali kakav kec iz rukava Edina da ovu americku turneju pusti nakon sto su ga skinuli sa TV-a. Pa aj da vidim ko nece sa pogleda 😃
March 12Mar 12 Gledao Jokića, haos koliko ima poteškoće da kanališe i izrazi svoje misli. Podkast bez nekih spektakularnih momenata. Ono u šta sam više ubeđen nakon gledanja ovog podkasta je da ovaj bata glasa za sns iz čistog ubeđenja (kontra nekim tvrdnjama ovde da je ucenjen kroz neke sponzorske dilove). Znači organski šešeljovac