March 12Mar 12 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Gledao Jokića, haos koliko ima poteškoće da kanališe i izrazi svoje misli. Podkast bez nekih spektakularnih momenata. Ono u šta sam više ubeđen nakon gledanja ovog podkasta je da ovaj bata glasa za sns iz čistog ubeđenja (kontra nekim tvrdnjama ovde da je ucenjen kroz neke sponzorske dilove). Znači organski šešeljovacJa sam ubeđen da nikad ne glasa. Prilično sam siguran i da ne uzima lovu za reklame Meginih sponzora, čini Mišku koga čudnog li čuda nije nijednom pomenuo.Mislim, moguće je da ga radi i Velika Srbija, Metohija natopljena srpskom krvlju, ali dao bi on sve to za malo Zaječarsko.
March 18Mar 18 Moram reći da je špica za Jao Mile nešto bizarnije što sam video skoroSVID_20260318_230114_12-ezgif.com-resize-video.mp4
March 22Mar 22 On 12. 3. 2026. at 21:32, Mindaugas Žukauskas said:Ono u šta sam više ubeđen nakon gledanja ovog podkasta je da ovaj bata glasa za sns iz čistog ubeđenja (kontra nekim tvrdnjama ovde da je ucenjen kroz neke sponzorske dilove). Znači organski šešeljovacZar ovo nije common knowledge? Ono, roditelji radikali od '91. itd.
March 22Mar 22 2 hours ago, Amos said:Zar ovo nije common knowledge? Ono, roditelji radikali od '91. itd.Bilo je neke priče, kao mora zbog Miška, duguje neke usluge, možda on nije ćaci, itd. Pa sam zato napisao.
March 22Mar 22 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:Jebenti, ne zna pravilno ni da napiše kako mu se gost zove. Al dobro, biće jaranskih pitanja
March 22Mar 22 sanse da on vodi profil su minimalnecak i u opisu profila pise da je gost cedi osmanu najavi predstavlja coveka kao dzedi osmansve to, kad bi zapravo bilo iole bitnocovek ima daleko najzanmljivije/najaktuelnije kosarkaske goste
March 22Mar 22 22 minutes ago, pbg12345 said:sve to, kad bi zapravo bilo iole bitnocovek ima daleko najzanmljivije/najaktuelnije kosarkaske gostenije kao da ga treba kenselovati ali ako se i desila takva greškica iz nečijeg neznanja, šta je problem zameniti slovo na ispisu i ponovo aploudovati video.prosto neko bazično poštovanje prema gostu a nije sad neki lud napor da se to ispravi
March 22Mar 22 Pa upravo. Baš iz razloga što Edin postavlja visoke standarde u smislu gostiju, i generalno, kritikujem™ ovo. Naravno da ne bih kritikovao Jao Mileta za sličnu stvar