September 23, 2025Sep 23 mislim kad je Bo dolazio da je naslov u Žurnalu bio "Novi plej Partizana je igrač od pune cigle"ne znam zašto sam se sad setio toga
September 24, 2025Sep 24 Naleteh na neki serijal "Idealnih 12", vidim da nema puno pregleda, kao da je prošlo ispod radara. Edin i Kole radili, dosta dobrih gostiju, Vesa, Varda, Nakić, Savić, Krle itd.Ovde sam izdvojio segment za @Weenie Pooh i @copkillah kad Vesa priča kako se zaljubio u atmosferu na Enfildu nakon što je Rajan Babel (?!) uleteo dvaput klizećim.
September 24, 2025Sep 24 On 8. 9. 2025. at 23:01, Mindaugas Žukauskas said:Vasa je tip koji ima fudbalerski mozak. Najjače kad krene da objašnjava da je odabrao Hapoel zbog 'svojih vrednosti'. I ovo raskrinkavanje Ražnatovića na kraju ništa nisam pohvatao, verovatno je i tu bilo oko para iako Vasa tvrdi da mu je nešto spominjao kevu. BudalaštineTakav mu je i "biznis plan" koji tera u Beogradu. Cepa kvadrate gde god stigne. Dogurao je do 6 lokacija...
September 24, 2025Sep 24 43 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Naleteh na neki serijal "Idealnih 12", vidim da nema puno pregleda, kao da je prošlo ispod radara. Edin i Kole radili, dosta dobrih gostiju, Vesa, Varda, Nakić, Savić, Krle itd.Ovde sam izdvojio segment za @Weenie Pooh i @copkillah kad Vesa priča kako se zaljubio u atmosferu na Enfildu nakon što je Rajan Babel (?!) uleteo dvaput klizećim.Svašta je tu Vesa izmešao, Babel je napustio LFC 2011. a Gerrard se protiv Čelsija klizao 2014.Na stranu to što ovaj prvi teško da je dva puta uleteo klizeći ukupno u karijeri, a ne na istoj utakmici.Možda misli na Markusa Babela deceniju ranije?
September 24, 2025Sep 24 11 minutes ago, Weenie Pooh said:Svašta je tu Vesa izmešao, Babel je napustio LFC 2011. a Gerrard se protiv Čelsija klizao 2014.Na stranu to što ovaj prvi teško da je dva puta uleteo klizeći ukupno u karijeri, a ne na istoj utakmici.Možda misli na Markusa Babela deceniju ranije?Jbm li ga, priča je puna nelogičnosti. Partizan je igrao fajnal for 1998. i 2010. Cenim da Džerard nije bio neki faktor 1998. tako da verovatno priča o 2010. Uklapa se i da je Babel tad bio u timu, jedino ovo sa klizanjem i nekim borbama za titulu ne pije vodu. Još mu i Kole klima i potvrđuje da je sve tako bilo.
September 24, 2025Sep 24 1 hour ago, Weenie Pooh said:Svašta je tu Vesa izmešao, Babel je napustio LFC 2011. a Gerrard se protiv Čelsija klizao 2014.Na stranu to što ovaj prvi teško da je dva puta uleteo klizeći ukupno u karijeri, a ne na istoj utakmici.Možda misli na Markusa Babela deceniju ranije?Sigurno je mislio na Markusa Babela, ovako pre nego što slušam uopšte :D Sigurno nije počeo da prati PL tek sa 35 godina :D
October 6, 2025Oct 6 18 hours ago, kud u maglu Simoviću said:preporuka k’o 🏠vlatko je ozbiljan car3 hours ago, uini said:jeste bratina ali i edin je napravio dobar intervjuKaj znam, Edi je malo udavio za moje standarde. Sa onim silnim fleksovanjem i nabrajanjem kompletnog rostera neke nba ekipe od pre 10 godina. Ne vidim šta to dodaje intervjuu™.Vlatko interesantan mladić, ima mi taj Šegi vajb, trči, glava dole, šutni kad si sam. Takođe i kad priča o svom putu, priča kao da je to mačiji kašalj i eto samo se izdešavalo, a ustvari verovatno krv i znoj svako jebeno jutro. Tihi heroj
October 15, 2025Oct 15 Могао је Јокић да је човек да му обезбеди још један уговор у Денверу.. Кад може Јанис да доводи ужу и ширу родбину може и Влаја да игра на позицији Јокариног другара.