Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaški podcast

Poll 74 members have voted

1. 1. Omiljeni domaći podkast?

• Luka & Kuzma
      1%
      1
    • Edin & Miloš
      37%
      20
    • Jao Mile
      5%
      3
    • Srđan i Vujak
      5%
      3
    • 6.75 range
      37%
      20
    • nešto drugo
      12%
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ipak činjenica da Bo Mekejleb jede neoljušten kivi je hajlajt ovog podkasta

• Replies 522
  • Views 34.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sportklub Preminuo Edin Avdić Poznati košarkaški novinar, komentator i podkaster Edin Avdić preminuo je danas u 47. godini.

• Ne mogu sebi da dodjem. Zivot bas nije fer...odlaze Edin, Dule, Deki Milojevic...a ljudski otpad koji decenijama seje mrznju kao da ce ziveti vecno.

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

Posted Images

mislim kad je Bo dolazio da je naslov u Žurnalu bio "Novi plej Partizana je igrač od pune cigle"

ne znam zašto sam se sad setio toga

Naleteh na neki serijal "Idealnih 12", vidim da nema puno pregleda, kao da je prošlo ispod radara. Edin i Kole radili, dosta dobrih gostiju, Vesa, Varda, Nakić, Savić, Krle itd.

Ovde sam izdvojio segment za @Weenie Pooh i @copkillah kad Vesa priča kako se zaljubio u atmosferu na Enfildu nakon što je Rajan Babel (?!) uleteo dvaput klizećim.

Sa Savićem je vrhunska epizoda bila.

On 8. 9. 2025. at 23:01, Mindaugas Žukauskas said:

Vasa je tip koji ima fudbalerski mozak. Najjače kad krene da objašnjava da je odabrao Hapoel zbog 'svojih vrednosti'. I ovo raskrinkavanje Ražnatovića na kraju ništa nisam pohvatao, verovatno je i tu bilo oko para iako Vasa tvrdi da mu je nešto spominjao kevu. Budalaštine

Takav mu je i "biznis plan" koji tera u Beogradu. Cepa kvadrate gde god stigne. Dogurao je do 6 lokacija...

43 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Naleteh na neki serijal "Idealnih 12", vidim da nema puno pregleda, kao da je prošlo ispod radara. Edin i Kole radili, dosta dobrih gostiju, Vesa, Varda, Nakić, Savić, Krle itd.

Ovde sam izdvojio segment za @Weenie Pooh i @copkillah kad Vesa priča kako se zaljubio u atmosferu na Enfildu nakon što je Rajan Babel (?!) uleteo dvaput klizećim.

Svašta je tu Vesa izmešao, Babel je napustio LFC 2011. a Gerrard se protiv Čelsija klizao 2014.

Na stranu to što ovaj prvi teško da je dva puta uleteo klizeći ukupno u karijeri, a ne na istoj utakmici.

Možda misli na Markusa Babela deceniju ranije?

11 minutes ago, Weenie Pooh said:

Svašta je tu Vesa izmešao, Babel je napustio LFC 2011. a Gerrard se protiv Čelsija klizao 2014.

Na stranu to što ovaj prvi teško da je dva puta uleteo klizeći ukupno u karijeri, a ne na istoj utakmici.

Jbm li ga, priča je puna nelogičnosti. Partizan je igrao fajnal for 1998. i 2010. Cenim da Džerard nije bio neki faktor 1998. tako da verovatno priča o 2010. Uklapa se i da je Babel tad bio u timu, jedino ovo sa klizanjem i nekim borbama za titulu ne pije vodu. Još mu i Kole klima i potvrđuje da je sve tako bilo. D

Veso Veso, mislio si da će ti proći...

1 hour ago, Weenie Pooh said:

Sigurno je mislio na Markusa Babela, ovako pre nego što slušam uopšte :D Sigurno nije počeo da prati PL tek sa 35 godina :D

• Author

jel ima saznanja da 6.75 prate forum?

Jai Mile "napada" Edina&Miloša

• Author

preporuka k’o 🏠

vlatko je ozbiljan car

ziga

18 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

preporuka k’o 🏠

vlatko je ozbiljan car

ziga

3 hours ago, uini said:

jeste bratina ali i edin je napravio dobar intervju

Kaj znam, Edi je malo udavio za moje standarde. Sa onim silnim fleksovanjem i nabrajanjem kompletnog rostera neke nba ekipe od pre 10 godina. Ne vidim šta to dodaje intervjuu.

Vlatko interesantan mladić, ima mi taj Šegi vajb, trči, glava dole, šutni kad si sam. Takođe i kad priča o svom putu, priča kao da je to mačiji kašalj i eto samo se izdešavalo, a ustvari verovatno krv i znoj svako jebeno jutro. Tihi heroj

• 2 weeks later...

Konačno poslušao Vlatka. Odlična epizoda ziga

Могао је Јокић да је човек да му обезбеди још један уговор у Денверу.. Кад може Јанис да доводи ужу и ширу родбину може и Влаја да игра на позицији Јокариног другара.