January 3Jan 3 Author preleteo po koturu(hvala time lineu) pa, ‘nekotomašević baš deluje kakvim ga je opisao, rebraču nisam primetio da je nešto komentarisao, sem u nabrajanju, sa psd-om je očito imao nekih neraščišćenih računa još iz spartaka, zanimljiv detalj sa profom i preferansom, sa finalnom serijom protiv bfc-a…o banani se manje više sve znalo i pre ovogai dalje je miletov najbolji gost bio sinđa, a to naravno nema nikakve veze sa miletom
January 3Jan 3 Just now, kud u maglu Simoviću said:rebraču nisam primetio da je nešto komentarisaoNa kraju kad je trebao sastaviti petorku, dvoumio se između Rebrače i Savića, i onda mu sinulo 'ne može Rebrača, nije na dobroj ljudskoj strani, zalutao je'
January 13Jan 13 Koliko Edin smara i upada Kecmanu u reč, aj odjebi liče pusti čoveka da završi bar jednu misao
January 13Jan 13 I one gestikulacije sa sve krupnim kadrom. Ličeeee!Mada i Kecman ko da odgovara geografiju. Bolji ti je bio Kotur kad pripali buksnu.
January 15Jan 15 poslušah podcast sa Koturovićem na bazi preporuka odavde i ne razumem oduševljenje iskreno. Ljudi pamte svaku sekundu svake utakmice u Indijanapolisu, a on se ne seća kraja utakmice protiv Argentine. Ako je zbog toga što je kuler i duva ok, ali onda mi je nekako zanimljiviji i bolji Raduljica za slušanje.
January 15Jan 15 2 hours ago, Amos said:poslušah podcast sa Koturovićem na bazi preporuka odavde i ne razumem oduševljenje iskreno. Ljudi pamte svaku sekundu svake utakmice u Indijanapolisu, a on se ne seća kraja utakmice protiv Argentine. Ako je zbog toga što je kuler i duva ok, ali onda mi je nekako zanimljiviji i bolji Raduljica za slušanje.Ja sam preporučio podkast jer je nesvakidašnji, tj. retko imaš prilike da čuješ da gost bez dlake na jeziku potkači mnoge bivše saigrače i kolege. Očigledno je čovek zagazio u taj šamanizam i boli ga paja šta priča i ko će šta da misli, a upravo su takve razmene vredne danas kad je na snazi politička korektnost i nezameranje. Sad, jbg, verovatno je tu mozak dosta spržen, što kaže Frank, ali ne bih odbacivao baš kompletan materijal kao budalaštinu.
January 15Jan 15 On 4. 1. 2026. at 0:19, goofs said:100k je puno za Srbiju, onako iz glave bih rekao da je Galeb najpopularniji podkast u Srbalja, a on ima “tek” 250k, pri tom postoji duplo duže, a i Galeb je erudita i intelektualac za Jao Mila.meni više leži Jao Mile......Galeb bre priča ko tri žene, to se ne da slušati. barem ne često Edited January 15Jan 15 by Ted
January 15Jan 15 I meni je dosadan Koturović. Drogirane likove volim samo kad prave sumanutu muziku, ali ne mogu da ih slušam kako pričaju duže od tri minuta. Edited January 15Jan 15 by napadaj
January 15Jan 15 Kod Koturovića je bilo ok što je pričao bez filtera, nije se nešto vodio time šta bi bilo ok a šta ne da priča već je bukvalno sa 100% iskrenosti odgovarao na sve, kao da mu je JaoMile dao serum istine pred podcast.Nije to ne znam šta od podcasta, ali cenim da je bolji od prosečnog Miletovog tj zanimljiviji.
January 16Jan 16 Koturović je ladno rekao da su prvu utakmicu na Euru protiv Grka 1995 izgubili . I još kaže kako jih je taj poraz ojačao.
January 24Jan 24 Pošto je 97% sadržaja na sportski podcasti bilo o košarci, splitovan je i napravljen ovaj topik, koji će biti na podforumu Košarka